Κοιτα, απο τοτε που πουλαγαν σαν τρελλα τα seiko λογω των ναυτικων, τα αντιστοιχα οριεντ εβγαζαν λιγοτερες φθορες, βλαβες απο τα αντιστοιχα της seiko. Αυτο μου το εχει πει και μαστορας που δουλευε στη seiko εκεινη την περιοδο.
Το τι αξια εχουν
τωρα θα σε γελασω, γιατι 1ον πλεον αρκετα απο τα εξαρτηματα παραγονται στο ιδιο εργοστασιο παραγωγης[hattory] και 2ον δεν εχουμε την πολυτελεια να δουμε σε βαθος χρονου τι βλαβες εμφανιζουν.
Οπως και να εχει οι ιαπωνικες μηχανες για μενα ειναι value for money καθαρα [δεν εχουν τα ελβετικα φινιρισματα αλλα κρατανε την ουσια]και το ατσαλι που χρησιμοποιειται ειναι αριστης ποιοτητας.
Και δεν μαρεσει να επιβαλλω τη γνωμη μου για το γουστο σου φιλε μου, αλλα απλα τα timex ποτε δεν ηταν καλα, και δεν πιστευω πως θα γινουν[φιξαζ μηχανισμοι],αν και δεν θα διαφωνησω πως εχουν ωραιο εξωτερικο design.
Τον καταναλωτη φυσικα δεν το ενδιαφερει το μεσα αλλα το εξω[και δεν εχει και αδικο]οποτε ,παρε οτι γουσταρεις.
