Αποστολέας Θέμα: KAIΣΑΡΗΣ SERVICE  (Αναγνώστηκε 2238 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
KAIΣΑΡΗΣ SERVICE
« στις: Νοέμβριος 20, 2009, 12:04:22 πμ »
Η εμπειρία μου από το τμήμα service του Καίσαρη. Απόλυτα θετική. Το Pam 090 μου (αγορασμένο το Φεβρουάριο του 2008) έχανε περίπου 20 δευτερόλεπτα την ημέρα, οπότε το πήγα για ρύθμιση. Παρόλο που είχα ακούσει/διαβάσει αρνητικά σχόλια για το service του Καίσαρη (όχι για την ποιότητα της δουλειάς των ωρολογοποιών αλλά για απροθυμία εξυπηρέτησης αν το ρολόι δεν ήταν αγορασμένο απ' το κατάστημά τους), δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ρολόι είχε αγοραστεί στην Ισπανία (η εγγύηση ισχύει ακόμα) αλλά δεν άντιμετώπισα ούτε υπεκφυγές ή δικαιολογίες ούτε αγένεια. Μέσα σε μία ημέρα το ρολόι μου ήταν έτοιμο, όπως τους ζήτησα, αφού δεν μπορούσα να μείνω περισσότερο στην Αθήνα. Το ρολόι πλέον βρίσκεται στο +2,5 sec./ημέρα. Γενικά, επαγγελματική αντιμετώπιση, καλή εργασία, πολύ θετική εντύπωση.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: KAIΣΑΡΗΣ SERVICE
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 20, 2009, 01:49:01 πμ »
Σημαντική πληροφορία και πολύ καλή είδηση. Αν ο Καίσαρης έχει τέτοια συμπεριφορά στο σέρβις  τα "μικρότερα" καταστήματα θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν. Δεν τους "παίρνει" να κάνουν διαφορετικά, όπως λέμε στο χωριό μου

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 20, 2009, 07:58:47 πμ »
.....σε παλαιότερα ποστ μου....τα΄χω αναφέρει και δημόσια....σας τα έλεγα 'γω....πολύ χαίρομαι Νικόλα που το ρολογάκι σου πάει "τζάμι' τώρα.Καλή φάση,μπράβο ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 20, 2009, 08:52:29 πμ »
εγω πάντων στην συντομη εμπειρία που είχα με το κατάστημα καθως παρήγγειλα τηλεφωνικώς το 164 , ηταν άψογοι κυριολεκτικά. Σκεφτειτε οτι αφιερωσανε τουλάχιστον 2 ημίωρα για να μου δωσουνε τηλεφωνικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 05:06:52 μμ »
ενα δυο E-MAIL να λαβει η εταιρια στα κεντρικα τους βαζουνστην σουζα .....δεν ειναι και δυσκολο η κανεις την δουλεια οπως πρεπει
η αντιο δουλεια ....θελει πολυ για να το καταλαβει?
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 06:09:02 μμ »
Να συμπληρώσω λέγοντας ότι ο διευθυντής του καταστήματος Ora Καίσαρης στην Πανεπιστημίου είναι άψογος επαγγελματίας, ανεπιτηδευτος, αληθινά ευγενής και γνώστης της ΥΩ.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 27, 2010, 06:11:20 μμ »
μπραβο του!!!!! επαγγελματιες στο χωρο λιγοι και οταν ειναι αξιαιπαινοι ακομα καλυτερα !
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...