Αποστολέας Θέμα: Την γνωμη σας για το Precista PRS-5  (Αναγνώστηκε 15257 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Την γνωμη σας για το Precista PRS-5
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 11:13:49 μμ »
- ..... τα καταφερα
Που είναι η καρπίσια οέο;  ;D
Καλοφόρετο φίλε μου, να δείχνει μόνο καλές ώρες.

Αποσυνδεδεμένος isidoros

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 11:32:10 μμ »
Καλοφορετο φιλε chronometris,εντυπωσεις?...... και καρπισιες γρηγορα  ;D

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 12:42:09 πμ »
Καλοφόρετο!! Πολύ όμορφο. :cooler:
Και προσεγμένη συσκευασία για 2 ρολόγια με 2ο λουράκι, το έξτρα ατσάλινο καπάκι του και εργαλείο αλλαγής λουριών, βλέπω. :2thumbs:
Μπράβο στο Timefactors!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 12:44:04 πμ »
Όμορφο ρολόι, να το χαίρεσαι φίλε μου...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 12:48:38 πμ »
καλοριζικο
θελουμε review
και ενα συγκριτικο με το 356  ;)

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 12:05:58 μμ »
Μπράβο Στάθη. Είσαι μπαμ μπαμ. Μια που τό 'πες, μια που τό 'κανες.
Βλέπω ήρθε με δύο δερμάτινα λουράκια -που είναι το ΝΑΤΟ, οέο;-, κατσαβίδι, διάφανο καπάκι και τι βλέπω; υπάρχει και δεύτερο κλειστό καπάκι;
Από φωσφορισμό πως πάει; Το βελτίωσαν;

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος chronometris

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 02:21:06 μμ »
.... Ειχα φωτογραφιση .... τους πιτσιρικαδες ..... τωρα παω για δουλεια τρεχοντας ... τα υπολοιπα αργα το απογευμα ....  ;D  :-*
----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 07:32:33 μμ »
- Καλησπερα. Το υλικο ειναι παρμενο με ultra compact Casio  :o .....

- Τα σχολια μου ... αργοτερα .... με κυνηγανε οι υποχρεωσεις  :-[
----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 09:20:54 μμ »
αλλαξε λουρακι!πιστευω οτι του παει ενα νατο

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 10:24:16 μμ »
Μπράβο Στάθη. Είσαι μπαμ μπαμ. Μια που τό 'πες, μια που τό 'κανες.
Βλέπω ήρθε με δύο δερμάτινα λουράκια -που είναι το ΝΑΤΟ, οέο;-, κατσαβίδι, διάφανο καπάκι και τι βλέπω; υπάρχει και δεύτερο κλειστό καπάκι;
Από φωσφορισμό πως πάει; Το βελτίωσαν;

Φιλικά
Δημήτρης
- Ευχαριστω Δημητρη, ... η περιεργεια σκοτωνει τη γατα ... αλλα και τις τσεπες ,μονο που στην περιπτωση μου ηταν λιγα τα ψιλα.
- Αλλα πραγματικα αξιζει το ατιμο
- Η παραγγελια ειχε ως εξης:
- 1. PRS-5 με καφε λουρακι αλλα παραλληλο γιατι το κανονικο ειχε ελλειψη  ??? 
- 1. εξτρα λουρακι μαυρο 20-18 
- 1. display back
 - Η συσκευασια του ρολογιου περιλαμβανει την θηκη για δυο ρολογια, ενα εργαλειο μπρασελε-λουριων ,συν το στανταρτ μεταλλικο καπακι του ρολογιου με το serial number, αφου το open back ειναι αγορασμενο εξτρα. Ενδεχομενως να το επιστρεφει λογω του οτι το open back δεν εχει χαραξη με τον αριθμο σειρας του ρολογιου.
- Νατο δεν φοραω γιατι θα κρυψει το open back και δεν θα εχει αξια. Το προβλημα μου ειναι που δεν ειχε αναδιπλουμενη μπουκλα ο Timefactor να παρω και εδω (Θησεως).... δεν βρηκα σατινε ,ασε που οι τιμες σε σχεση με αυτες που βλεπω στο TSS ειναι τριπλασιες  :o .Αν γνωριζεις ή οποιος αλλος ξερει που θα βρω μπουκλα διαιρουμενη σε Αθηνα ... με λογικη τιμη ή καποιο αξιοπιστο σαιτ για παραγγελια;

- Τωρα η ασυμμετρη κασα και το σχημα της δενουν καλυτερα στον καρπο μου απ'οτι το 356 ,που παρ'οτι εχουν τις ιδιες διαστασεις τα μακρυτερα αυτια στηριξης του λουριου στο precista ,το κανουν να φαινεται μεγαλυτερο.
- Η κασα εχει αποχρωση τιτανιου αλλα και γενικα το ρολοι σε σχεση με το 356 ειναι ελαφρυτερο ???
 .... λες να τα μπερδεψε ο Eddie (απο τις πολλες παραγγελιες) και να βαλε κατα λαθος κασα τιτανιου  :o;D
- Το ακρυλικο δεν μου φανηκε και πολυ της προκοπης συγκρινοντας το με του 356 του οποιου ειναι σαν φακος. Στην πορεια θα δειξει. Γενικα παντως το ακρυλικο του 356 μου αφηνει πολυ καλη αισθηση.
- Το καντραν ειναι λυτο με εντονες διαγραμμισεις ,ιδιως του υποκαντραν των δευτ/των που μπορεις με μια ματια να δεις ποσα δευτερ/τα ειναι  :) . Οι δεικτες ωρας λεπτων και δευτ/των χρονογραφου ειναι πολυ απλοι ,αλλα κανουν αριστη δουλεια στην ενδειξη. Ιδιως τα λεπτα ειναι πιο ευαναγνωστα απο οτι στο 356 (που εχει ενα πολυ καθαρο καντραν), λογω των εντονων διαγραμμισεων αλλα και της παχιας λευκης ακρης του λεπτοδεικτη. Αυτο που θα ηθελα ειναι εναν πιο βαρβατο δευτ/δεικτη χρονογραφου. Ας πουμε σαν του speedmaster με τριγωνο φωσφοριζε :-\ .Αναρωτιωμουν αν καποια στιγμη ηθελα να αλλαξω δεικτες με πιο καλους .... ειναι δυνατο;;
- Το luminance των δεικτων ωρας,λεπτων ειναι δυνατο, τα dots ομως των υπολοιπων ωρων ειναι πολυ μικρα και φωτιζουν λιγοτερο ,το ιδιο και το 12 και 6 ,κανοντας την εικονα το βραδυ να ειναι πολυ πιο ομορφη λογω της συμμετριας του κυκλου που διαγραφεται με τους επιβλητικα φωτιζμενους δεικτες ωρας,λεπτων ,οι οποιοι περιστρεφονται γυρο απο εναν ασθενεστερα φωτισμενο κυκλο ,σε σχεση με την ασυμμετρια των 8 αριθμων και των δεικτων που λαμπουν με την ιδια ενταση στο 356;;;!!!
- Και αφησα για το τελος το ουσιαστικο κομματι που εξυπηρετει ενας χρονογραφος ..... την ακριβη μετρηση του χρονου. Εχθες το ρυθμισα στις 20:00 με προπορεια 39 δευτ/των ,λογω του οτι δεν σταματα ο δευτερ/δεικτης  και δε μπορεσα να κανω πιο ακριβη συγχρονισμο με το GMT.com .Σημερα στις 20:00 περιπου που το ελεγξα ..... ηταν με διαφορα ......... 0 δευτ/των,... 0 απο 0 ,0 ... παει το αφεντικο τρελλαθηκε  :o  :headbash: :hello: ... ρε μηπως ο χριστιανος εκανε κανα λαθος και εβαλε μηχανη COSC μεσα;;;;;;  Το 356 οταν το πρωτοπηρα εφευγε +15-17 δευτ. και κατεληξε μετα απο ενα χρονο στα +5,5-7 δευτ. .... Για να δουμε ,εχε γουστο να μας βαλει τα γυαλια η κινεζικη venus ......

- Ευχαριστω απο καρδιας ολα τα παιδια που μου ευχηθηκαν
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 26, 2009, 10:39:58 μμ από chronometris »

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 10:51:28 μμ »
αλλαξε λουρακι!πιστευω οτι του παει ενα νατο

- Αν βρω ιμαντα που να μπαινει οπως τα λουρακια χωρις να καλυπτει το κατω μερος ,θα κανω μια δοκιμη  :) , τωρα ψαχνω για μπουκλα .... αντε πες κανα σαιτ αξιοπιστο ... φιλικα  ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 11:50:40 μμ »

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 27, 2009, 12:32:04 μμ »
http://www.watch-band-center.com/watchstrap-h4-Buckles-Clasps.html   ;)

- Καλημερα φιλε Γιαννη. Πολυ καλο. Ειναι αξιοπιστος;  σε ποσες μερες τα στελνει; Ρωταω γιατι τα μικροπραγματα μπορει να τα γραφει ..... στα παλια του τα παπουτσια ... και να τα στελνει οποτε περασει το ταχυδ. περιστερι απο κει ....
- Δηλαδη 2 μπουκλες θα τον συγκινησουν ,ή θα πρεπει να παρω και καμια 12αδα λουρακια;;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 27, 2009, 07:25:29 μμ »
Επειδή είμαι ψιλοάσχετος με αυτές τις αγορές, την παραγγελία την έκανε ένας φίλος, που έχει ψωνίσει ξανά από αυτούς. Τέσσερα λουράκια και μία μπούκλα, όπως ακριβώς τα ζητήσαμε, εντός 2 ημερών με κούριερ στο σπίτι (και 25 ευρώ επιπλέον κόστος). Με ταχυδρομείο νομίζω σε μιά βδομάδα (με χρέωση 5 ευρώ; ) ;)
Η μπούκλα είναι πολύ καλή για τα λεφτά που κοστίζει(15 ευρώ)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 27, 2009, 08:29:04 μμ »
- Γιαννη καλησπερα. Εισαι αρχοντας. Θα κανω μια προσπαθεια να δω πως τα παει. Οχι ομως με κουριερ  8) .....

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 28, 2009, 05:51:25 πμ »
Πάντως και το καφέ που φοράει του πάει πολύ.

φιλικά
Δημήτρης

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 28, 2009, 11:14:10 πμ »
Πάντως και το καφέ που φοράει του πάει πολύ.

φιλικά
Δημήτρης

Γεια σου Δημητρη. Ετσι λεω και γω  ;D

Και μερικες με νταλα ηλιο  :o

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 28, 2009, 01:11:31 μμ »
Μπορεί να είναι μικρό (μικρό είναι το μάτι τους), αλλά έχει χαρακτήρα και ιδιαίτερη παρουσία στο χέρι σου.

Φιλικά
Δημήτρης

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 28, 2009, 10:01:20 μμ »
Μπορεί να είναι μικρό (μικρό είναι το μάτι τους), αλλά έχει χαρακτήρα και ιδιαίτερη παρουσία στο χέρι σου.

Φιλικά
Δημήτρης

Δημητρη οχι λογω του οτι το πηρα ,αλλα πραγματικα ειναι αξιολογο. Και αυτο που σου ανεφερα δεν φτανει για να επισκιασει την εμφανιση του. Απο τις 12 το μεσημερι που το ρυθμισα παλι, δεν εχει χασει δευτερολεπτο και ειναι 10 το βραδυ..... Εντυπωσιακο, αν σκεφτουμε οτι κανει 235 ευρω!!!!! Πραγματικα παρ'οτι σε μεγεθος ειναι σαν το 356 στο χερι δειχνει πιο μεγαλο ..... τι να πω ... δυναμη. Αν κραταει τετοιους χρονους;; Θα τα πεταξω τα αλλα  :P  :( .

ΥΓ. Δηλαδη αν εδινα κανα 2χιλιαρο για το Hanhart ,ποση μεγαλυτερη διαφορα θα εβλεπα; Τουλαχιστον σε ακριβεια (προς το παρον) αμφιβαλω οτι θα εφτανε το επιπεδο του precista!!??

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 29, 2009, 03:45:54 μμ »
καλοφορετο!
πανεμορφο!!