Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ - RAYMOND WEIL Nabucco rivoluzione  (Αναγνώστηκε 1477 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LEO

• Just Registered
    • Προφίλ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ - RAYMOND WEIL Nabucco rivoluzione
« στις: Νοέμβριος 18, 2009, 04:09:08 μμ »
Καλησπέρα στα μέλη του mywatch.gr. Είμαι νέο μέλος στο site αν και είμαι διαρκής επισκέπτης του εδώ και πολύ καιρό.
Όπως φαντάζομαι πολλοί από εσας, ξεκίνησαν ένα διαύλο επικοινωνίας  με τα μέλη με την απλή τετριμένη ερώτηση....
Τι ρολόι να αγοράσω;.....
Δεν θα ξεφύγω και εγώ από αυτή την ερώτηση!
Απλά θα ήθελα να σας παραθέσω κάποιες σκέψεις-ερωτήματα που έχω ώστε αν είναι δυνατόν να μου τα σχολιάσει όποιος θέλει.....
Στο ζουμί: CASH MAX4500 euro.
Θαυμαστής των PANERAI (οχι μόνο, απλά αναφέρομαι όπου επικαλύπτομαι οικονομικά).
Το ερώτημα είναι εκτός από πιθανές ευπρόσδεκτες προτάσεις, το εξής:
ποια είναι η γνώμη του forum για το εξής μοντέλο της Raymond Weil:
Nabucco rivoluzione Ref: 7810-BSF-05207.
www.watchsites.net/watches/raymond-weil-nabucco-rivoluzione-specs
Είναι ικανή με μια τέτοια προσπάθεια η Raymond Weil να θεωρηθεί μια τίμια και αξιόλογη πρόταση υψηλής ωρολογοποιείας;;;

Σας ευχαριστώ πολύ!
Καλώς σας βρήκα!

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
Απ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ - RAYMOND WEIL Nabucco rivoluzione
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 18, 2009, 04:15:13 μμ »
Μου αρεσει πολυ αυτο το ρολοι και ειναι πολυ εντυπωσιακο απο κοντα!Ειδικα τα μοντελα που φοραν τη Valjoux!Αλλα ειναι πολλα τα λεγτα για το συγκεκριμενο μοντελο ειδικα οταν μπορεισ στο ιντερνετ να το βρεις πολυ φτηνα!

Αποσυνδεδεμένος LEO

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ - RAYMOND WEIL Nabucco rivoluzione
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 18, 2009, 04:47:34 μμ »
Το internet είναι ενα μεγάλο θέμα που φαντάζομαι εχει ασχοληθεί το forum και σίγουρα θα ασχοληθει και στο μελλον....
αλλά μεγάλα ονόματα όπως JAEGER LECOULTRE, ZENITH, FRANCK MULLER, etc. δεν εχουν half price στο internet???