Αποστολέας Θέμα: ζαχαρηηηηη!  (Αναγνώστηκε 7994 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
Απ: ζαχαρηηηηη!
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 12, 2009, 11:50:22 μμ »
Eξομολογούμαι την αμαρτία μου και θέτω εαυτόν στη χλεύη αλλά και την κρίση των συμφορουμιτών... ΒΡΕΘΗΚΑ το καλοκαίρι στο Γαλαξίδι... ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ότι ο Konakis ήταν Γαλαξιδιώτης...ΕΙΔΑ το μαγαζί...ΕΙΔΑ ότι είχε σιροπιαστά και ραβανί με ρύζι...ΗΘΕΛΑ να δοκιμάσω...ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΑ... Αναμένω την ετυμηγορία του φόρουμ...

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 12:14:47 πμ »
Επιστροφη στο Γαλαξιδι και για τιμωρια,καταναλωση τουλαχιστον ενος ταψιου ραβανι με ρυζι, στο ζαχαροπλαστειο του konakis  ;D
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 12:15:39 πμ »
Eξομολογούμαι την αμαρτία μου και θέτω εαυτόν στη χλεύη αλλά και την κρίση των συμφορουμιτών... ΒΡΕΘΗΚΑ το καλοκαίρι στο Γαλαξίδι... ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ότι ο Konakis ήταν Γαλαξιδιώτης...ΕΙΔΑ το μαγαζί...ΕΙΔΑ ότι είχε σιροπιαστά και ραβανί με ρύζι...ΗΘΕΛΑ να δοκιμάσω...ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΑ... Αναμένω την ετυμηγορία του φόρουμ...
Αντε
Αυτη τη φορά σε συχωράμε
Εννοείται όμως ότι την επόμενη  :smt071 :smt071
Breil Manta
Philip watch
Zenith varius models Omega idem Varius vintage pocket watches etc.etc

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 12:27:49 πμ »
Η φωτογραφία του Γιώργου από το πρωί είναι wallpaper στο pc και εσύ ΜΑΣ ΛΕΣ ότι αμέλησες να δοκιμάσεις;  >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 12:47:28 πμ »
Εγω λεω πως και τωρα προλαβαινει να παει ο φιλος Νικος :-*

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 02:04:22 πμ »
σημερα φοράμε.....και πουλάμε!....έλα παιδιά βγήκαν τα φρέσκα!  :-*

Ποια φρεσκα?!...Τι φοραμε?!...Tι πουλαμε?!...Μαζι με το ταψι παιρνουμε και το ρολοι?!...   :D
Παρεμπιπτοντως φιλε Γιωργο, το 'MASTER II BLACK-RED' κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι το πιο καλαισθητο και ισορροπημενο μοντελο της ROLEΧ!   :smt023

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 02:09:36 πμ »
εγω ειμαι σιγουρος οτι το πλαστικο γαντι το φοραει για να προστατεψει το ρολοι,κι οχι τα εδεσματα απο τυχον διασπορα μικροοργανισμων. ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 02:20:48 πμ »
SUGAR POWER ! ! !

Και βαλε!...Πετιμεζι σκετο ειναι...
Δε βλεπεις μια 'καραμελωμενη' στεφανη που εχει το ατιμο?!...   :D
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 02:44:11 πμ »
Παρεμπιπτοντως φιλε Γιωργο, το 'MASTER II BLACK-RED' κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι το πιο καλαισθητο και ισορροπημενο μοντελο της ROLEΧ!   

νομιζω οτι τα sub ,εχουν το πλεονεκτημα ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 03:03:32 πμ »

καλυτερα...γιατι εχει και ενα αλλο "ταψι " με ρολογια και απλα θα παθαινες ιλιγγο!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 03:08:05 πμ »
Άστο george_ δεν τραβάει το θέμα ρολόι, εδώ.
Ρολόγια έχει και ο Καίσαρης, το ραβανί με το ρύζι είναι δύσκολο να το βρούμε.  :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 08:48:41 πμ »
...................ρε τρελαμένοι...........μια συνάντηση χρειάζεται με μπόλικο γλυκό....να συνέλεθετε όλοι σας!!!
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 10:31:10 πμ »
Εσυ εχεις βαλει σκοπο να μας στειλεις ολους!!!!!!!!!!!!!!

Διαβητης θα ειναι, τριγλυκερυδια?, Χοληστερινη? Ρολεξιτιδα? Πανεραιτιδα? Λουριτιδα?

Public Enemy Number 1 εισαι!!!!!!!! 8)

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/C4KXc7iuq2E" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/C4KXc7iuq2E" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Η διαφορα με το βιντεο ειναι οτι ο κονακις οταν πεταει τα σιροπια εχει μεσα στο κατσαρολι ενα ρολεξ η αλλες φορες ενα πανερι ωστε να δωσει το κατι διαφορετικο σαν γευση!

Goodmorning Sir!

Ελιο
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 13, 2009, 11:44:28 πμ »
έτσι!.............ο λαός γουστάρει σορόπι!....Ινδιάννε....ετοιμάσου-έρχεται η σειρά σου!
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.