Αποστολέας Θέμα: MoonPhase 45mm ...  (Αναγνώστηκε 4566 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xtasos

• 38mm case
    • Προφίλ
MoonPhase 45mm ...
« στις: Νοέμβριος 04, 2009, 07:06:12 μμ »
Αγαπητοί μου φίλοι καλησπέρα ...
... Καταρχήν να πω ότι το ταξίδι που ξεκίνησα τους τελευταίους μήνες στην όμορφη ρολογοχώρα το απολαμβάνω με την καρδιά μου ... Ήδη έχω παραγγείλει το 1ο μου μηχανικό (καλό) ρολόι (σύντομα το αναμένω και θα σας το συστήσω) μετά από μεγάλο ψάξιμο μέσα σε αυτή την όμορφη παρέα και με την βοήθεια πολλών από εσάς.
... Αλλά πριν καλά καλά το παραλάβω άρχισα να ψάχνω για το επόμενο (... η γνωστή γρίπη των ρολογιών !!!)
Και τι είναι αυτό ;;; Μου αρέσουν ορισμένες complications ... Καταρχήν Moonphase, αν έχει και prepetual calendar ακόμα καλύτερα και αυτά σε κάσα τουλάχιστον 45mm (λόγω του μεγάλου καρπού 21 εκ.) και κατά προτίμηση σε μαύρο καντράν και δερμάτινο λουράκι ... και ... σε καλή τιμή !!! ... ή δυνατόν κάτω από 1500-2000 €...
Ζητάω πολλά ;;;!!!

Αποσυνδεδεμένος alchemist

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: MoonPhase 45mm ...
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 04, 2009, 07:16:46 μμ »
Μάλλον το prepetual calendar σε αυτή την τιμή πρέπει να το ξεχάσεις. Για τα υπόλοιπα το συζητάμε...

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 04, 2009, 09:08:54 μμ »
.....αν κανει καποιες παραχωρησεις ...υπαρχει λυση ...
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 04, 2009, 11:36:08 μμ »
3 ρολογακια παντως καιρου για καθε συλλογη

rolex sub
   moonwatch
    panerai ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 12:29:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 12:44:12 πμ »
Ο φίλος θέλει 45+ και complications και κοντά στα 2 χιλιάρικα.

Σκούρα τα πράγματα :-k

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 12:50:26 πμ »
ε τοτε λιγο υπομονη να φτασει το στοχο....

εδω εχει μηχανη,κασα και ενα "σεληνιασμενο" speedy ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 01:52:44 πμ »
Λοιπόν έσπασα το κεφάλι μου γιατί ο συνδιασμός complications με προτίμηση στο moonphase και κάσα 45+ είναι πολύ δύσκολος συνδιασμός. Πέρα από την τιμή. Και ξαφνικά μου ήρθε: Zeno!!! Η εταιρεία για μας τους μεγαλοχέρηδες ;D Καλή κατασκευή, σωστές τιμές και μηχανισμοί, μεγάλα μεγέθη ;) Μακάρι να σου αρέσουν φίλε xtasos...

Zeno Pilot Oversized "Triple Calendar Moonphase." Swiss Made Mechanical/ Automatic Winding ETA 2824-2 with Triple Calendar, Moonphase and Sweep Seconds. Satin-finished stainless steel case. Diameter 47 mm

Zeno Pilot Oversized XL-Flieger-Chronograph. “Tri-Compax Classic Complication" Swiss-Made Mechanical/Automatic Winding Valjoux 7751 with Calendar, Moonphase, GMT and Chronograph. Satin-finished Stainless Steel case with exposition back to view movement. Diameter 47 mm.

Zeno Pilot Oversized XL-Flieger-Chronograph. “Bi-Compax Moonphase” Swiss-Made Mechanical/Automatic Winding Valjoux 7758 with Date and Moonphase. Satin-finished Stainless Steel case with exposition back to view movement. Diameter 47 mm

Πάρε μια ιδέα από δω, αν και υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ή καλύτερα υποαντιπροσωπεία #-o

http://zenowatchbasel.com/poversized.htm

http://www.zeno-watch.ch/en/html/collection.html

http://www.produkte24.com/cy/zeno-watch-basel-2559/prospekt-2006-12543

Φιλικά,Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος xtasos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 10:01:33 πμ »
Αγαπητοί φίλοι καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σας.
Πράγματι καταλαβαίνω ότι έχω βάλει αρκετά δύσκολα πράγματα, γιατί δεν έβρισκα moonphase σε μεγάλη διάμετρο και τον παραπάνω συνδυασμό που ζητάω δεν τον είχα βρει πουθενά...
... και εκεί που είχα αρχίσει να απελπίζομαι ... ήρθε ο φίλος GiannisH ... ΜΠΡΑΒΟ μεγάλε ... είσαι στο μυαλό μου κάτι τέτοιο ψάχνω...
Οπότε ...
Θα σας είμουν ευγνώμων αν συνεχίζατε να μου δίνατε ιδέες τέτοιες και ...
φίλε GiannisH αν μπορείς δώσε περισσότερες πληροφορίες για το που μπορώ να τα βρώ εδώ στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα ;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 10:40:27 πμ »
   Εδώ οι authorized retailers για την Ελλάδα http://www.zeno-watch.ch/en/Greece/greece.html

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πριν χρησιμοποίησα την λέξη υποαντιπροσωπεία, όχι τυχαία. Αν μιλάμε για Αθήνα στα VILDIRIDIS είναι ζήτημα αν θα βρείς 2 με 3 ρολόγια να δεις, το πιθανότερο κανένα. Δεν ξέρω στον EFTHIMIOU γιατί όταν είχα πάει να δώ ήταν κλειστά λόγω Αυγούστου. Δοκίμασε εκεί ίσως με ένα τηλέφωνο πρώτα. Και να μην έχουν τα συγκεκριμένα, η γνώμη μου είναι να δεις κάποια από κοντά για να καταλάβεις την φιλοσοφία της εταιρείας, να δεις τα χρώματα μέσω ενός παραπλήσιου μοντέλου κλπ. Να πω για παράδειγμα ότι τα δύο πρώτα με ατσάλινη κάσα και rose gold αριθμούς είναι πολύ ωραιότερα ζωντανά από ότι στις φωτογραφίες, το λέω γιατί έτυχε να δώ από κοντά παραπλήσιο μοντέλο. Από τιμές τα πράγματα επίσης δεν είναι καλά στο Ελλαδιστάν, αλλά αν το απόφασίσεις, υπάρχουν αρκετοί επίσημοι πωλητές στο ίντερνετ οπότε συγκρίνεις τιμές και πράττεις ανάλογα ;)

Αν βρείς κάποιο μαγαζί με αρκετά ρολόγια, ενημέρωσε και μας να το έχουμε υπόψη γιατί μιλάμε για πολύ αξιόλογη εταιρεία ;)

Φιλικά, Γιάννης 

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 10:49:06 πμ »
Tάσο έχε κατά νου ότι ψάχνεις ρολόι με την ΕΤΑ Valjoux 7751. Κάνε αναζήτηση με βάση τον μηχανισμό.

Αποσυνδεδεμένος xtasos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 12:40:08 μμ »
Ευχαριστώ κύριοι ... και το ψάξιμο συνεχίζεται ... (ως γνωστόν) είμαι από Βόρεια Ελλάδα και θα ψαχτώ Θεσσαλονίκη μήπως τα δω από κοντά. Φίλε grecellin να αναζητώ στο νετ βάση μηχανισμού; δηλαδή υπάρχουν και άλλες εταιρείες με αυτό τον μηχανισμό ; είναι καλός και αξιόπιστος ; ...

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 12:56:01 μμ »
Yποθέτω πως οτιδήποτε ποιοτικό δεν έχει τον συγκεκριμένο θα είναι inhouse, δηλαδή πολύ ακριβότερο από το όριο που έθεσες.
Υπάρχει και η ETA 2890/2891, είναι όμως πιο λεπτεπίλεπτη, θα μπαίνει άραγε σε μεγάλα ρολόγια;
Οπότε στην αναζήτηση στο net βάλτο σαν κριτήριο.