Αποστολέας Θέμα: Ανταλλακτικό για sector expander 202  (Αναγνώστηκε 8632 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsoos

• Just Registered
    • Προφίλ
Ανταλλακτικό για sector expander 202
« στις: Νοέμβριος 02, 2009, 07:27:28 μμ »
eimai katoxos enos sector exp 202 chrono alarm kai eimai poly euxaristimenos (agorastike to 1998)...meta omos apo alagi battarias se katastima Germanos pire nero afou den to esfikse.
prospathisa na to kathariso apo tholoura kai apo xazomara mou epasa to aksonaki pou rithmizei ora /imerominia..   (den gnoriza oti vgainoun kai ta dyo aksonakia me ton aplo tropo ...push...)

psaxno apegnosmena aksonaki kai korona (afou to  palio espase mesa stin korona) stin Thessaloniki kai meta apo syntomi bolta den brika ...parakalo opoios gnorizei as me katatopisei pou mporo na bro

piga gia antalaktika stin kleisouras stin dragoumi kai ston meriano

euxaristo

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ανταλλακτικό για sector expander 202
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 01:27:52 πμ »
Τηλέφωνο αντιπροσωπείας
SECTOR
Μ.ΑΣΟΥΡΜΑΤΖΙΑΝ & ΣΙΑ
2103251746

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mitsoos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 11:12:55 πμ »
Τηλέφωνο αντιπροσωπείας
SECTOR
Μ.ΑΣΟΥΡΜΑΤΖΙΑΝ & ΣΙΑ
2103251746

Φιλικά, Γιάννης

pira tilefono agapite gianni
kai me parepempsan sto service tous sto 210 3251933
eimoun euxaristimenos os tora me to sector mou mexri pou xreiastike na paro tilefono antiprosopia
Ektos oti eitan poly apotomoi sto tilefono (sto proto noumero)
to kako einai oti den stelnoun antalaktika se idiotes oute exoun kapoion episkeuasti pou synergazontai kai kalos i kakos to theloun me courier.
Den prokeite na to steilo gia service oste na mou poun oti xreosi theloun ek ton ysteron (gnorizo oti aksonakia kanoun 1-3euro kai korones 5-10 kai nai eimai gyftos kai den plirono courier servive kai epistrofi 50-80 euro)
Opote an kapoios filos kserei kapoion pou mporei na mou brei symbata eksarimata Stin thessalniki parakalo as boithisei
Enalaktika molis paei 8:00mm tha balo tin mpataria kai tha einai etoimo kai tha douleuei opos douleue apo to kalokairi os tora (xoris korona)
Euxaristo

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 11:14:47 πμ »
Βρε mitsoos, γράφε με ελληνική γραμματοσειρά (όχι greeklish) όπως όλοι.

Αποσυνδεδεμένος mitsoos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 11:50:16 πμ »
Βρε mitsoos, γράφε με ελληνική γραμματοσειρά (όχι greeklish) όπως όλοι.

sorry απλα ειμαι ανορθογραφος και δεν βαζω οξιες

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 07:58:12 μμ »

SECTOR...no limits...
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος mitsoos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 03, 2009, 10:06:08 μμ »
ΧΟΧΟ λοιπον απέναντι απο το μαγαζι μου είναι ενα μαγαζάκι-εργαστήριο με εναν κοντοσωμο ξένο ....του το άφησα το μεσημέρι και μόλις τω΄ρα το πήρα έκανε μόνος του λέει αξονάκι με τόρνο και έβγαλε το σπασμένο κομάτι από την κορώνα
όλα φαινονται καλα προς το παρων και τσαμπα εψαχνα σε ολη την θεσσαλονικη

Ευχαριστώ

ααα και πήρε μόνο 10 ευρω!!!

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 04, 2009, 12:09:52 πμ »
Πολυ βασικο. Δεν παμε τα ρολογια μας σε καταστηματα σαν το παραπανω για οτιδηποτε. Ειναι αρκετες οι περιπτωσεις που δημιουργουνται προβληματα. Οι ανθρωποι δεν ειναι ρολογαδες.
Υγ. ειμαι λιγο δυσπιστος σε αυτο που σου ειπε. Κατασκευη νεου αξονα κουρδισματος με 10 ευρω. Υπαρχουν ανταλλακτικα. Γιατι να μπει σε τετοια ταλαιπωρια.

Αποσυνδεδεμένος mitsoos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 16, 2009, 09:39:44 μμ »
Πολυ βασικο. Δεν παμε τα ρολογια μας σε καταστηματα σαν το παραπανω για οτιδηποτε. Ειναι αρκετες οι περιπτωσεις που δημιουργουνται προβληματα. Οι ανθρωποι δεν ειναι ρολογαδες.
Υγ. ειμαι λιγο δυσπιστος σε αυτο που σου ειπε. Κατασκευη νεου αξονα κουρδισματος με 10 ευρω. Υπαρχουν ανταλλακτικα. Γιατι να μπει σε τετοια ταλαιπωρια.

Παρακαλώ εαν θέλεις φίλε Αρη εξήγησε μου τον λόγο διότι μου φαίνεται λιγο παράξενη η αποψή σου αφού δεν γνωρίζεις καν το μαγαζάκι που το πήγα ...Πάντος τορνάκι είχε:) (εκτός εαν έχεις ασχημες εμπειρίες απο ρολογάδες πέραν της αντιπροσωπείας)
Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημενος από την δουλεία και το κόστος. Ισως να είμουν τυχερός
Ανταλακτικα δεν υπάρχουν ...τουλάχιστον δεν βρήκα σε 4 ρολογάδες και η αντιπροσωπεία δεν στέλνει όπως προανέφερα
Φαντάζομαι ότι το κόστος στην αντιπροσωπεία θα ξεπερνούσε τα 100-150 ευρώ και τέλος πάντων δενμε αποσχολεί κιόλας εαν το κατασκεύασε μόνος τουη βρήκε κάποιο συμβατό . Αυτό που με ενδιέφερε έγινε χωρίς να έχω χρεωσεις στεγανοποιησης καθαρισμου και ελένχου με το ανάλογο κόστος
Το sector μου το αγορασα το 98  400 ευρώ απο το να το έστελνα για σέρβις με 150 θα έβαζα αλλα 150 και θα έπερνα καινούργιο από ebay.
Αν είχα ένα ρολόι της ταξης των 2000-2500 και πάνω πιθανόν αντιπροσωπεια και έγω θα εμπιστευόμουνα
Πάντος δουλεύει ακόμα:)

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 17, 2009, 11:05:30 πμ »
Λοιπόν να εξηγήσω τι θέλω να πω.
Όταν έλεγα ότι δεν πάμε το ρολόι μας σε καταστήματα σαν τα παραπάνω αναφερόμουνα στα καταστήματα Γερμανός. Το ξαναγράφω έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα.
Όταν έλεγα ότι δεν πιστεύω ότι σου κατασκεύασε άξονα με 10 ευρώ εννοούσα ότι
το κόστος είναι πολύ μικρό για κατασκευή άξονα ολόκληρου όχι να βάλει προέκταση. Μιλάω για ολόκληρων άξονα.
Επίσης πιστεύω ότι ο πελάτης πρέπει να ξέρει τι ακριβώς έγινε στο ρολόι του. Μισώ τα ψέματα από επαγγελματίες. Και στον χώρο αυτό έχω ακούσει πολλά κουφά.
Εγω στους πελατες μου φωτογραφιζω το κάθε σταδιο επισκευης του ρολογιου και αφου τις δει τοτε αν θελει μπορει να τις παρει σε ένα στικ η σε άλλο μεσο αποθηκευσης. Ετσι ξερει τι ακριβως εγινε.
Και το νασικοτερο. Τυχαίνει να είμαι τεχνίτης ρολογάς.
Άρα για να λέω κάτι κάπου το βασίζω.
Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός. 

Αποσυνδεδεμένος mitsoos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 17, 2009, 03:39:16 μμ »
sorry  λοιπόν νόμιζα ότι είχες κατι εναντιον των ρολογάδων και ναι έχεις δικιο για τον Γερμανό ...