Αποστολέας Θέμα: panerai vs anonimo  (Αναγνώστηκε 47624 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 12:42:39 πμ »
λεω ειναι υποκειμενικο διοτι ισχυει αλλος θα πει μεγαλυτερο αλλος μικροτερο.εαν και εφοσον δουμε υλικα μηχανες κτλ οτι ανεφερα ηδη

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 12:45:16 πμ »
Μα αυτό ακριβώς ρώτησα, την καθαρή αντικειμενική αξία !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 12:47:08 πμ »
οκ να το τραβηξω ?μιας και αυτο μου λεσ?οκ κοιτα τα γερμανικα πουβαλα και τις τιμες?εσυ ποιασ αντικειμενικης αξιας για ενα πανεραι εισαι?

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 12:54:15 πμ »
Οι τιμές τους μου φαίνονται πολύ προσιτές αν και δεν γνωρίζω την μάρκα για να πω την αλήθεια !!
   Ας δούμε ένα μοντέλο από ατσάλι www.orolus.com/cgi-bin/ShoppingCart.cgi?action=ShowPic&search_for=PAM00005&search_brn=OFFICINE+PANERAI&search_sty=Historic%20Luminor%20Marina%20Logo%2044mm&lowest_price=0&highest_price=99999&ori_action=Go&detail_category=.&detail_sizes=.&detail_keyword=.&search_logo=
   Εγώ θα το κοστολογούσα στα 1200-1800 ευρώ το πολύ, δεν βλέπω γιατί να πληρώσω 3500 περίπου ευρώ !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #44 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 12:58:05 πμ »
τι θα κοστολογουσεσ τοσο?τα πανεραι που λεγαμε?
η τα γερμανικα?

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 01:01:42 πμ »
Αφού παραπέμπω στο σχετικό σάιτ  :headbash:
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 01:04:29 πμ »
δεν ανοιγε πριν,οκ αναφερεσε στο πανεραι.οκ δεκτο :yawinkle: .τα γερμανικα τα ειδες?στο ρωταω απλα και μονο διοτι ρολογια αυτου του στυλ καλες κατασκευες σε τιμεσ των 900$ τα βρισκω οκ,λυπαμαι αλλα θα τα προτιμουσα απο ενα ανονιμο λογω χρηματων .γνωμη?

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 01:12:57 πμ »
Είπα ότι τα Γερμανικά είναι σε πολύ λογικές τιμές , αν και δεν τα ξέρω, αλλά τα Panerai τ'οσο ως προς τα Anonimo αλλά όσο και προς άλλα αντίστοιχα ρολόγια είναι ιδιαίτερα ακριβά !!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 01:15:35 πμ »
συγνωμη αλλα απο οτι ειχα καταλαβει δεν εισαι απο τους fun?υπερτιμιμενα?και ποια ρολογια με ονομα δεν ειναι?ξαναλεω πως κρατανε καλες τιμες παντως

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 01:22:11 πμ »
Δεν είμαι φάν όπως δεν είμαι φαν και της επίσης κατά την γνώμη μου υπερτιμημένης Rolex. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να έχω στην συλλογή μου και τα δύο ,αλλά αν επρόκειτο να τα αγόραζα με τα δικά μου (όχι πολλά !!) χρήματα θα προτιμούσα να πάρω κάτι άλλο !
   Συμφωνώ ότι οι περισσότερες φίρμες είναι υπερ-υπερτιμημένες , απλά βάζεις τα κριτήρια σου και αν νοιώθεις ότι αξίζουν πληρώνεις , αλλιώς κοιτάς αλλού  :-k
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 09:01:00 πμ »
Έχω σταματήσει να κοιτάω πια τις τιμές στα ρολόγια, καθώς είναι φανερό πως δεν ανταποκρίνονται στην υλική τους αξία.
Προφανώς οι παλιοί χρήστες θα το ξέρετε αυτό το site, αλλά εγώ το ανακάλυψα τις προάλλες και διάβαζα για πολλές ώρες.
http://www.chronocentric.com/watches/buyersguide.shtml
Ο πατέρας μου έχει ένα ρολόι από το lidl, που το αγόρασε 4 ευρώ. Όταν είδε το ρολόι μου, μου είπε "ε, είσαι τελείως χαζός". Τί να πεις σε αυτόν τον άνθρωπο; Μπορείς να πεις ότι έχει τελείως άδικο; Εγώ όχι.
Κοιτάω ένα ρολόι, κοιτάω τις προδιαγραφές του, αν μου αρέσει, την ιστορία που ενδεχομένως κουβαλάει, αν μου ταιριάζει και τότε λέω "ναι, θα ήθελα να το έχω".

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 10:19:29 πμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Γιατί είναι υποκειμενικό, υποκειμενικό γίνεται όταν βάλουμε μέσα στην τιμή και τα υπόλοιπα εξτρά που συνοδεύουν το brand name !!
   To ότι είναι σε δική της κατηγορία την κάνει κάτι ξεχωριστό και στο θέμα των τιμών ; Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου σ'αυτό το σημείο. Και η Swatch είναι μια κατηγορία μόνη της , αλλά πουλάει στα 100 ευρώ  :D

κατα τη γνωμη μου εχει δικιο ο george_ διοτι ειναι αδυνατον να υπολογισεις με ακριβεια και αντικειμενικοτητα το πραγματικο κοστος καθε μοντελου και πως κατανεμεται. Αυτο το γνωριζουν μονο οι ιθυνοντες της εταιρείας. Εργοστασιο, υλικα, μηχανηματα, εργατες, εργατοώρες, διαφημιστικα εξοδα, γενικα εξοδα μαρκετινκ, διανομη, διοργανωση αγωνων, συμβολαια με αλλες εταιρειες κλπ κλπ η λιστα συνεχιζεται αιωνια..
Τα πλαστικα αντικειμενα του κιλου οπως τα swatch ανηκουν σε τελειως διαφορετικη κατηγορια φιλε μου, εκει δεν ομιλουμε για ωρολογοποιία.
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 10:56:58 πμ »
Παράθεση από: "Voodooman"
Έχω σταματήσει να κοιτάω πια τις τιμές στα ρολόγια, καθώς είναι φανερό πως δεν ανταποκρίνονται στην υλική τους αξία....

Καλημέρα καταρχήν σε όλους!

Αυτό φίλε μου ξαναπέστο.....ισχύει βέβαια για όλα τα προιόντα της αγοράς...

Απλά σε κάποια είδη πολυτελείας ο κανόνας αυτός έφαρμόζεται στο έπακρο. Αγοράζεις π.χ ένα υγραντήρα πούρων alba και σου ζητάνε 1000+ ευρώ.....για κάτι το οποίο ουσιαστικά είναι mdf με  5 λεπτά φύλλα κέδρου και ενα υγρασιόμετρο (εντάξει έχει και ζωγραφιά στο χέρι :lachtot: ).....ένα καλό mont blanc στυλό κτλ, κτλ,......

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 12:41:40 μμ »
Houston ποσο δικιο εχεις!Το φαινομενο αυτο ειναι εξοργιστικο.Οχι μονο σε κλεβουν αδιστακτα αλλα το κανουν τοσο φανερα που ειναι σαν να σου λενε οτι εισαι και βλακας απο πανω!

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 03:08:18 μμ »
Παράθεση από: "gson"
Houston ποσο δικιο εχεις!Το φαινομενο αυτο ειναι εξοργιστικο.Οχι μονο σε κλεβουν αδιστακτα αλλα το κανουν τοσο φανερα που ειναι σαν να σου λενε οτι εισαι και βλακας απο πανω!

Νομίζω ότι απλά εκμεταλεύονται την ματαιοδοξία του σύγχρονου ανθρώπου που κανει το παν για να είναι -έστω και λίγο- διαφορετικός από τον άλλο  :supz:
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 03:09:44 μμ »
Παράθεση από: "redfoot"
Παράθεση από: "trelovet"
Γιατί είναι υποκειμενικό, υποκειμενικό γίνεται όταν βάλουμε μέσα στην τιμή και τα υπόλοιπα εξτρά που συνοδεύουν το brand name !!
   To ότι είναι σε δική της κατηγορία την κάνει κάτι ξεχωριστό και στο θέμα των τιμών ; Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου σ'αυτό το σημείο. Και η Swatch είναι μια κατηγορία μόνη της , αλλά πουλάει στα 100 ευρώ  :D

κατα τη γνωμη μου εχει δικιο ο george_ διοτι ειναι αδυνατον να υπολογισεις με ακριβεια και αντικειμενικοτητα το πραγματικο κοστος καθε μοντελου και πως κατανεμεται. Αυτο το γνωριζουν μονο οι ιθυνοντες της εταιρείας. Εργοστασιο, υλικα, μηχανηματα, εργατες, εργατοώρες, διαφημιστικα εξοδα, γενικα εξοδα μαρκετινκ, διανομη, διοργανωση αγωνων, συμβολαια με αλλες εταιρειες κλπ κλπ η λιστα συνεχιζεται αιωνια..
Τα πλαστικα αντικειμενα του κιλου οπως τα swatch ανηκουν σε τελειως διαφορετικη κατηγορια φιλε μου, εκει δεν ομιλουμε για ωρολογοποιία.

Εσένα να μην σου θίξουν την Panerai  :winken:  :winken:  :winken:
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 03:24:01 μμ »
εμποριο εμποριο 100% κερδος για να μην πω παραπανω

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 03:30:01 μμ »
κερδος 100%οκ ειναι πιο αισθητο γιατι ειμαστε μικρη αγορα χωρις ανταγωνισμο,εξω εχει καλες τιμες και ποσοτητα.ναι η ματαιοδοξια του ανθρωπου  ενταξει αλλα μη το παμε τοσο μακρια,μιλαμε για ρολογια,ξερεις οτι κοστιζουν ,μπαινεις στο παιχνιδι,αυτοι ειναι οι οροι και ισχυει σε ολα τα αντικειμενα που γινονται ενα παθος/hobby.

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 03:34:45 μμ »
ακριβος ετσι ειναι πρεπει να κανεις μεγαλη ερευνα αγορας πρωτα κ μετα !θυμαμαι οταν πηρα το πρωτο μου κινετικ πηρα σβαρνα τα μαγαζια κ κανεις δε μου ειπε ιδια τιμη !!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
panerai vs anonimo
« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 03:37:49 μμ »
george να ρωτησω οι τιμες του καταλογου ειναι αυτες που πουλιουνται τα ρολογια λιανικι ή οι αρχικες που αναλογα τον πελατη κ αν ειναι μετρητης πεφτουν??????