Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού baume ή Zenith  (Αναγνώστηκε 3286 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dracula7

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορά ρολογιού baume ή Zenith
« στις: Οκτώβριος 30, 2009, 09:10:54 πμ »
Καταρχήν να χαιρετίσω όλο το φόρουμ μιας και είμαι νέος σε αυτό και γράφω για πρώτη φορα

Τον τελευταίο καιρό ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα dress watch με δερμάτινο λουρι και κάποια στοιχεία ανοιχτου μηχανισμου στο καντραν του. Η αρχική μου επιλογη ήταν ΄΄ενα baume mercier απο την σειρά classima executives είται το 8689 είται το 8786(το οποίο παρεπιπτώντος ύστεα απο πολύ κόπο στα μαγαζία κανόνισα να πάω να το δώ σήμερα το πρωί καθός απ'οτι μου είπαν απο την αντιπροσωπεία εχεί μείνει μόνο ενα στην Ελλάδα). Ύστερα όμως απο μια επισκψή μου σε καταστημα που εκτοσ απο baume είχε και zenith φόρεσα ενα chronomaster xxt open το οποίο και ερωτεύτηκα.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής.Γνωρίζω οτι η Ζενίθ σαν μάρκα είναι καλύτερη της baume και πως ο μηχανισμος ο ένας με τον άλλον δεν έχουν καμία σχεση.Αξίζει όμως να δώσω 4000+ ευρώ παραπανω για να πάρω το zenith δεδομενου ότι δεν μου τρεχουν και απο τα πατζακια και εάν τελικά καταλήξω στο ζενιθ μάλλον θα το πάρω μεσω ιντερνετ απο αμερική (με τον κίνδυνο του τελωνείου).Επειδή για τα baume ακούω και διαβάζω πολλές δυφορούμενες απόψεις έιναι καλά ρολόγια;αξίζουν τα λεφτά τους ή να μην το σκεφτώ καν και να κοιτάξω πως θα πάρω το ζενιθ;

Υ.Γ: Το χειρότερο όλων είναι ότι είδα στο ιντερνετ το zenith chronomaster open με ημερομηνια και day/moon phase το οποίο και ερωτεύτηκα.Την τιμή του δεν την γνωρίζω αλλά υποθέτω θα είναι όσο ενός μικρού αμαξιού.

Υ.Γ2: Επίσης είχα υπ'όψην μου και το longines moonphase L2.673.4.78.5 αλλά δεν το έχω βρεί

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Αποσυνδεδεμένος aragorn

• 38mm case
    • Προφίλ
    • TimeBox
Απ: Αγορά ρολογιού baume ή Zenith
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 09:20:53 πμ »
Αν βρεθεί έστω και ένας στο φόρουμ που θα ψηφίσει υπέρ του Baume θα είναι η έκπληξη του αιώνα.  ;D

Πέραν της πλάκας, όλοι εδώ θα σου πουν ότι το Zenith ασφαλώς και δεν έχει καμία σχέση. Εξάλλου γι'αυτό και η διαφορά τιμής.

Το θέμα της αμερικής δεν είναι και τόσο απλό, γιατί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα περάσει τελωνείο οπότε έχεις σίγουρα πολύ επιπλέον κόστος, που αν πετύχεις κάποια καλή έκπτωση εδώ, η τελική τιμή θα είναι αντίστοιχη.

Το Longines που γράφεις εμένα μου αρέσει πολύ (αν εννοείς αυτό: http://www.gemnation.com/watches/Longines-Master-Collection-Master-Moonphase-Chronograph-L2.673.4.78.5-3521.html ), θα το προτιμούσα σε σχέση με τα Baume.
www.TravelStories.gr - Η Ελληνική Κοινότητα για Ταξίδια

Αποσυνδεδεμένος dracula7

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 09:29:43 πμ »
Στην Ελλάδα η καλύτερη τιμή που έχω βρει μέχρι στιγμής με την  έκπτωση είναι 6800.απο Αμερική το βρίσκω 3900.Απ'όσο ξέρω έαν ανοιχτεί στο τεώνείο πληρώνεις Φπα 19% και φορο εισαγωγης 6% είτει περίπου 1000 ευρώ .οπότε και πάλι έχω κέρδος 1800 εθρώ περίπου.Επί της ευκαιρίας μιας και αρχές Γενάρη θα πάω Λονδίνο μήπως ξέρει κανείς εαν εκεί είναι πίο φθηνά.Σκέφτομαι επίσης μήπως εαν πήγαινα Αγγλία μεσω ζυρίχης εάν στο αεροδρόμιο στην ζυρίχη θα ήταν φθηνότερο;

Αποσυνδεδεμένος aragorn

• 38mm case
    • Προφίλ
    • TimeBox
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 09:52:03 πμ »
Ιδέαν δεν έχω για Λονδίνο, δε νομίζω ότι στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης θα πετύχεις εκπληκτικά πράγματα όσον αφορά έκπτωση.

Το άλλο που ρώτησες το Zenith με την ημερομηνία και τις φάσεις σελήνης έχει αν δεν κάνω λάθος τιμή καταλόγου κάπου 14,500.
www.TravelStories.gr - Η Ελληνική Κοινότητα για Ταξίδια

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 01:51:01 μμ »
Zenith λεω και εγω και ειναι τρομερη ρολογαρα και αψογο.Ειναι ενας απ τους μεγαλους ποθους μου :)

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 05:45:39 μμ »
Παράθεση
Ιδέαν δεν έχω για Λονδίνο, δε νομίζω ότι στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης θα πετύχεις εκπληκτικά πράγματα όσον αφορά έκπτωση.

Ζυριχη εκπτωση 7-8%,για εκτος Ελβετιας αγοραστες,τιμες μαλλον ακριβοτερες της Ελλαδας,ημουν εκει αρχες Νοεμβριου.

Αποσυνδεδεμένος alchemist

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 04, 2009, 06:22:19 μμ »
baume vs Zenith είναι κατά τη γνώμη μου άνιση η σύγκριση.
Αν ενδιαφέρεσαι για zenith από Ζυρίχη, στο αεροδρόμιο οι τιμές που είχα δει ήταν τιμές καταλόγου. Δεν ξέρω από εκπτώσεις αλλά πιστεύω λίγα πράματα από αεροδρόμιο ως και τίποτα.

Για Ελβετία, δες και το timeofswitzerland. Οι τιμές είναι ανάλογες αμερικάνικων site, και έχουν επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας. Ή κανονίζεις ραντεβού στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και σου το φέρνουν (χωρίς χρέωση ή 100€, δεν είμαι σίγουρος) ή πας Βασιλεία με τρένο και το παίρνεις εσύ (μπορεί να σου φαίνεται κάπως, αλλά πίστεψέ με, δεν είναι τίποτα). Αν σκέφτεσαι το δεύτερο μπορώ να σου δώσω οδηγείες.

Στο site τους έχει τηλέφωνο. Πάρε και ζήτα πληροφορίες.