Αποστολέας Θέμα: Μήπως να πάμε τελικά στην Ελβετία για ψώνια???  (Αναγνώστηκε 14717 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alchemist

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: Μήπως να πάμε τελικά στην Ελβετία για ψώνια???
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 15, 2009, 04:20:44 μμ »
Τιμή + 7.6% και τέλος. Το φοράς και γυρίζεις. Τα χαρτιά και το κουτί μπορείς να τους πεις να στο στείλουν αν θέλεις με ταχυδρομείο ή κούριερ από Γερμανία (Ε.Ε). Η εγγύηση που πήρα είναι από authorised dealer κάπου στην Πορτογαλία. Και είναι international. Ισχύει παντού. Ουσιαστικά το timeofswitzerland είναι μεσάζοντας μεταξύ authorised dealer και αγοραστή (εμένα και εσένα).

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 15, 2009, 04:34:10 μμ »
Παιδιά να ρωτήσω γιατί παρακολούθησα το θέμα..Δηλ αν παραγγείλεις απο το site Το Ελβετικό και σου έρθει με ταχυδρομείο,θα πληρώσεις φόρο κανονικά??Εγώ είχα παραγγείλει μία ΕΤΑ 2824 και δε πλήρωσα τελωνείο!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 15, 2009, 08:28:24 μμ »
Αν σου έρθει με ταχυδρομείο,θα πληρώσεις την τιμή που λέει το site, 19% ΦΠΑ και ένα φόρο γύρω στο 6%. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ΦΠΑ που αν το πάρεις από εκεί είναι 7.6% ενώ εδώ 19%. Αυτό το 6% δεν ξέρω αν ισχύει πλέον για αγορές συγκεκριμένα από Ελβετία. Όποιος ξέρει σίγουρα (για Ελβετία) ας απαντήσει. Για Αμερική ισχύει κανονικά.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 15, 2009, 08:58:47 μμ »
Εδώ
http://www.timeofswitzerland.com/popup_vat.cfm

λέει:
Watches delivered to the EU are subject to the VAT/MWST/IVA in your country and will be charged by UPS. There are no other import taxes for the EU.

Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει τελικά;

Αποσυνδεδεμένος Alexspat

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 15, 2009, 11:58:52 μμ »
Τιμή + 7.6% και τέλος. Το φοράς και γυρίζεις. Τα χαρτιά και το κουτί μπορείς να τους πεις να στο στείλουν αν θέλεις με ταχυδρομείο ή κούριερ από Γερμανία (Ε.Ε). Η εγγύηση που πήρα είναι από authorised dealer κάπου στην Πορτογαλία. Και είναι international. Ισχύει παντού. Ουσιαστικά το timeofswitzerland είναι μεσάζοντας μεταξύ authorised dealer και αγοραστή (εμένα και εσένα).

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε alchemist

Φιλικά Αλέξανδρος

Αποσυνδεδεμένος rainman14

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 26, 2009, 10:31:23 μμ »
αμερικα αμερικα.