Πάνο το είχα δει κι εγώ και ήθελα να το χτυπήσω αλλά έκανα πίσω γιατι έβαλα μπροστά άλλα πράγματα και κάθε ευρώ μετράει. Χαίρομαι πολύ που θα το χαρεί κάποιος δικός μας και εύχομαι γρήγορα να το δούμε και στον καρπό σου!
Ευχαριστώ Κώστα.

Όπως έγραψα και πιο πάνω, είπα να το πάρω, δεν εχω ρολόι να το βάλω, μετά το έβαλα εδώ να το πάρει κάποιος απο μας και τελικά το πήρα γιατί δεν ήταν να χάνεται.
Τέτοια λουριά του Kevin, με το που μπαίνουν αγγελία, πωλούνται αμέσως. Δεν βγάζουν ούτε μερικές ώρες.
Αυτό την γλύτωσε μερικές ημέρες, γιατί ειναι τεράστιο για τον μέσο αγοραστή ..........155 και 100 της μπουκλας ειναι ασύλληπτα μεγέθη, όταν βλέπεις ο μέσος όρος να κινείται στα ~130/~80.
Παραλίγο να στραβώσει η πώληση δυστυχώς γιατί τα Canada Post ειναι μεγάλη απάτη στα συστημένα. Άμα σας πω ποσο κόστισε για Ελλάδα θα σας πέσουν τα μαλλιά.
Αλλά να το στείλει απλό και να γίνει καμία στραβή και να χάσω λουρί που το πλήρωσα 245 ευρώ για να γλύτωσω 20 ευρώ ταχυδρομείο ειναι καθαρή τρέλα. Μου λέει το παλικάρι δεν πειράζει σου κάνω ένα refund και δεν υπάρχει πρόβλημα. Οχι ρε αδερφέ του λέω, το θέλω το λουρί, έλα να μοιραστούμε τους απατεώνες θα δώσω κι εγώ κάτι παραπάνω και είπε οκ και τώρα το λουρί ετοιμάζεται για Ελλάδα απο west coast Canada.
Sent from my iPad using Tapatalk