Λοιπόν, σκάλισα λίγο τα μηνύματα του Άγγλου και επειδή μου την ξανάναψε, δείτε ειρωνεία με την οποία κλείνει το mail του και αφού έχει παραθέσει ό,τι αρλούμπα μπορεί να φαντασθεί κανείς:
"We are sorry if the nature of our fine leather straps does not meet your expectation but I am sure you will have no problem finding the kind of synthetically sealed leather strap that will satisfy you and your needs and we wish you all the best in finding the correct strap for you.
In the meantime we will return the used strap to you.
Kind regards,"
Προηγουμένως, πολύ ευγενικά είχα πει, κα Σιμόνα σας το στέλνω να το δείτε και είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι κάτι δεν πάει καλά.
Τίποτα άλλο. Ούτε refund, ούτε τίποτα. Τόσο σίγουρος ήμουν για το πρόβλημα (πράγμα που επιβεβαιώθηκε αργότερα και από τον Κώστα), αλλά και για την συμπεριφορά της αφού έως τότε ήδη είχα αγοράσει 7 λουριά της.
Πάντως, ξεκαθαρίζω, τελικά κατάλαβα ότι η ίδια είναι άψογη, γλυκειά και φιλόξενη.
Όταν βλέπουμε μηνύματα με μέτρια αγγλικά, πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι είναι δικά της και όλα πηγαίνουν οκ.
Όταν αρχίζουν οι φανφάρες, έχει πάρει το τιμόνι ο άλλος..

Για την ιστορία, ο τύπος ζήτησε συγγνώμη ήδη πριν πάμε στη Φλωρεντία