0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όποτε θες.Κερνώ και πιτόγυρο!
Πάνο, δεν είναι ΟΕΜ, αλλά έχει οβάλ.Η τρύπα που χρησιμοποιείται, έγινε εκ των υστέρων.
Δεν φτιάχνω πολλά μωρε και τα περισσότερα απο αυτά που φτιάχνω έιναι custom παραγγελίες για λουράκια και θήκες που δεν τα ανεβάζω όλα. Σκέψου μου ζήτησαν λουράκια για review απ'τα γνωστά panero-forum και δεν αξιώθηκα ακόμα να τους φτιάξω 1-2. Θα προσπαθώ να βάζω περισσότερα τώρα χρόνου επιτρέποντος. Στο online shop που έχω συνήθως βρίσκεις τα διαθέσιμα. Θέλω να κάνω και μια προσφορά για τα παιδιά στο φόρουμ εδώ αλλά ακόμα δεν ξέρω τι μορφή θα έχει και εξαρτάται άμεσα απ'τον χρόνο μου.Ενα άλλο που σκέφτομαι να κάνω είναι να έχω μερικους beta testers απο σας για τα καινουρια μου σχέδια και υλικά (π.χ nato, canvas κτλ). Εγώ θα δίνω το λουράκι φυσικά δωρεάν και εσείς τις ιδέες και τις φωτογραφίες με τα ρολόγια σας ώστε να καταλήξουμε σε κάτι όμορφο και αποδεκτό.
Καταπληκτικο το κεβλαρ !!!!
Καταπληκτικό το κέβλαρ και ειδικά η μπούκλα του Σπύρο ! Τι λες σαν 26αρι θα ταιριάζει στο λεπτεπίλεπτο ραδιομίρι μου ;
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!!!!
Σκεπτομαι μηπως ειναι ογκωδης η μπουκλα του Πανο,για το 380
Δεν νομίζω, Πάνο.Είναι θηριώδης και εξαιρετικά toolish.Σε συνδυασμό με το κέβλαρ, κάνει το άλλο λουράκι, το rubber, να μοιάζει.."κυριλέ". Παρόλα αυτά, ψάχνοντας φωτογραφίες δεν έχω βρει κάποιο δερμάτινο να πηγαίνει καλύτερα στο ρολόι..
Χαχαχαχαχαχα.....μου αρέσει που μου απαντάτε και οι 2 σοβαρά Που να ταιρίαξει το θηρίο και ειδικά το τανκ μπούκλα στο "μισή φλούδα" ραδιομιράκι μου !!Να φανταστείτε έχω ενδοιασμούς ακόμα και αν πρέπει να το φοράω με "μονοκόμματο" λουρί ( 26-26 ) ή μόνο με tappered όπως το μαμίσιο (27-22).