0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άμα ξεκινάς από τις σιμόνες τη πανερολουροσυλλογή σου έτεις πολύ ψηλά τον πήχη!Πανέμορφο λουρί!Και Χρόνια σου πολλά!!!
Ενταξει, δεν εχω λόγια!! ΠΟΛΥ καλό το λουρί και πολυ καλος συνδυασμός γενικότερα!!
Υπαρχει τετοια μπουκλα για ΟΕΜ λουράκι? Αν δεν κανω λαθος το ΟΕΜ στο 312 ειναι 24/22.
Εδώ ειμαστε.... Βαζω παραγγελια... Το θεμα ειναι απο που?..http://www.heroic18.com/product-list.php?category_id=17&sub_cate_id=42Ειμαι σιγουρος υπαρχουν και αλλοι κατασκευαστές.
Ψάχνωντας λιγο παραπανω κατεληξα οτι μαλλον το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα αλλα και τα ακριβότερα. Ισως στο paneristi να υπαρχουν και αλλοι κατασκευαστές. Εχει ψωνίσει καποιος φιλος απο το συγκεκριμενο καταστημα? Μηπως να βλέπαμε αν υπαρχει ενδιαφερον για καποια ομαδική σε διαφορες διαστάσεις? Τι αλλες προτάσεις υπαρχουν για aftermarket μπουκλες ? μου ειχε πρωτεινει ο κ. Κουνακης μια εταιρεια που ειναι πολυ γνωστη στις μπουκλες αλλα δεν την θυμαμαι. Ειμαι μαλιστα πολυ διαδεδομένη στο ρωσικό φορουμ.
@ Νίκο (nikosl)
Τι δεν έχεις ξαναδεί; Γαλλικό μανικιούρ με κόκκινο πεντικιούρ;Ή τοπάκι με δαντέλα;Πες με, ποια είναι η απορία σου;