Αποστολέας Θέμα: Ασφαλεια Ρολογιων  (Αναγνώστηκε 3860 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
Ασφαλεια Ρολογιων
« στις: Οκτώβριος 23, 2009, 07:45:21 μμ »
Παιδια υπαρχει εδω μεσα καποιος που να εχει ασφαλισει τα ρολογια του????Γνωριζει κανενας τι παιζει???Ρωταω γιατι τα ρολογια μου κοστολογουνται κοντα στα 11000 ευρω,το οποιο ειναι ενα απολυτως σεβαστο ποσο για την τσεπη μου!!!!Στην ιδεα και μονο οτι μπορει να μπει καποιος στο σπιτι μου και να μου κλεψει τα ρολογια....με πιανει κρυος ιδρωτας!!!!!! :o :'(
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ασφαλεια Ρολογιων
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 23, 2009, 07:54:26 μμ »
Ωραίο θέμα, θα με ενδιέφερε και μένα μια απάντηση σ'αυτόν τον προβληματισμό από κάποιον που έχει γνώση...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 23, 2009, 08:08:08 μμ »
Δεν ξερω συγκεκριμενα για τα ρολογια αλλα σιγουρα μπορεισ να ασφαλισεις το εσωτερικο του σπιτιου και να συμπεριλαβεις και τα ρολογια στην αξια που τα πηρες!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 23, 2009, 08:38:56 μμ »
Χρηματοκιβωτιο θα ελεγα εγω και ολα μια χαρα,δεν θα υπαρχει κινδυνος :)

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 27, 2009, 12:04:01 μμ »
Είναι να μη σου τύχει . . .
Νομίζω δεν αξίζει η ασφάλισή τους (αν κλαπούν δε θα πάρεις ούτε τα μισά απ'οσα αξίζουν )Που ξέρει η ασφαλιστική αν στα έκλεψαν ή πήγες και τα πούλησες ??? Αν φοβάσαι τόσο βαλ'τα σε μια θυρίδα τραπέζης να ξενοιάσεις !

Αποσυνδεδεμένος Girard

• 38mm case
  • Graham-GMT_Alarm
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 27, 2009, 12:53:00 μμ »
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,
το θέμα είναι αρκετά πολύπλοκο και όπως είπε και ο Vagos το πιο ασφαλές είναι να τα βάλεις σε θυρίδα.Αν τα βάλω σε θυρίδα,επειδή κάθε ημέρα φοράω και διαφορετικό θα πηγαίνω στην τράπεζα να βγάλω το ρολόι που θέλω να βάλω?
Εγώ προσωπικά δεν το κάνω ,μου αρέσει να τα χαζεύω καθημερινά και κουρντίζω όλα τα μηχανικά μια συγκεκριμένη ώρα κάθε ημέρα και προετοιμάζω το ρολόι της επόμενης ημέρας.Τώρα αν θες να τα ασφαλίσεις σε ποια τιμή θα ασφαλίσει η ασφαλιστική, την τιμή του τιμολογίου αγοράς ή την τρέχουσα αξία λόγω παλαιότητας.Βάλε ένα συναγερμό και μια πόρτα ασφαλειας.
Είναι ακριβώς αυτό που λέμε να μην σου τύχει!!!!!!!!!!!
Φιλικά,Girard

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 27, 2009, 07:51:46 μμ »
Η ασφαλιστική θα σου πει βάλ' τα σε θυρίδα.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι:
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Υπηρεσία ασφαλείας-σεκιούριτη
Χρηματοκιβώτιο
Ντόπερμαν
Κάτω από τα σανίδια

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος LEO

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 02:00:51 πμ »
Συνολικά το πακέτο έχει συμπληρωθεί από αυτά που είπαν οι φίλοι.

Τα βάζω όλα μαζί:

Χρηματοκιβώτιο πακτωμένο σε τοίχο και δηλωμένο στην ασφαλιστική (συνήθως είναι επέκταση ήδη υπάρχουσας ασφάλειας για την οικεία).
Κατόπιν, δήλωση των πολύτιμων αντικειμένων (με αντίστοιχα αποδεικτικά) και δήλωση αξίας.

Βέβαια υπάρχουν όρια καθώς και εάν το πολύτιμο αντικείμενο έχει υψηλή αξία τότε η ασφαλιστική το χειρίζεται εξειδικευμένα.

Το καλύτερο πάντως είναι, κατά περίπτωση ο κάθε ενδιαφερόμενος να μιλήσει με την ίδια την ασφαλιστική.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 09:54:23 πμ »
Αυτο ακριβως το προβλημα σκεφτομουν προχτες αμεριμνος! Οχι τοσο για μενα γιατι δεν εχω πολυ ακριβα ρολογια (ακομα.. :P). Παντως σπιτι μου εχω και συναγερμο και πορτα ασφαλειας. Ομως μετα τις εκπομπες Ευαγγελατου αμφιβαλω αν προσφερουν καποια ασφαλεια! Η θυριδα ειναι καλη λυση με μικρο κοστος, ομως ισχυει το προβλημα της μετακινησης στην τραπεζα. Χρηματοκιβωτιο στο σπιτι ειναι καλη λυση αλλα πρεπει αυτος που θα στο τοποθετησει να ειναι εμπιστος και να μην ξερει το κολλημα σου με τα ρολογια ;)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 10:43:16 πμ »
Η θυρίδα για ανθρώπους που συχνάζουν εδώ μέσα, απλά δεν είναι λύση.

Εϊναι δυνατόν να εχεις τα μωρά σου καταχωνιασμένα και να μπορεις να τα δεις, εργάσιμες μέρες 8 με 2:30?????

Για τα πρακτικά έχω θυρίδα που μένει άδεια και την χρησιμοποιώ μόνο σε μακροχρόνιες απουσίες.