Αποστολέας Θέμα: Μια φωτο.....  (Αναγνώστηκε 5323 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« στις: Ιανουάριος 13, 2007, 10:14:26 πμ »
Μια φωτο χίλιες λέξεις.......
Η Ελλάδα είναι η πιο προηγμένη χώρα της Αφρικής!.

Αποσυνδεδεμένος antonis

• Just Registered
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 13, 2007, 10:19:41 πμ »
ρε συ τεο. σου εχω πει να μην πετασ τοσο χαμηλα με το ελικοπτερο σου και να βγαζεις φωτογραφιες !
ετοιμασου για παοκαρα

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Μια φωτο.....
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 13, 2007, 12:13:55 μμ »
Εχουμε και αλλα ΠΑΟΚια εδω μεσα?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 13, 2007, 04:11:44 μμ »
ωραιος,εσυ την τραβηξες?

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 13, 2007, 09:05:39 μμ »
Όταν βλέπεις τέτοια κτίρια για γραφεία, δεν χρειάζεται και πολύ για να φανταστείς το μέγεθος της συγκεκριμένης εταιρείας!!!!!!! Πάντως ήταν αδύνατο να μην φωτογραφίσω την αντιπροσωπεία της Rolex στο Dubai!!!!, έστω και αν πήγα για άλλο λόγο.....βλέπεις η τρέλα δεν ξεχνιέται.... :rolleyes: ελπίζω να συμφωνείτε πως άξιζε μια φωτο!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 13, 2007, 09:42:28 μμ »
:heart:  :heart:

Αποσυνδεδεμένος thyuk

• 36mm case
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 13, 2007, 09:50:33 μμ »
αξιζε, αξιζε...
irking

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 14, 2007, 12:01:48 μμ »
Ε, φυσικό είναι, αφού βρίσκουν κω......α και πιάνουν  :butthead:
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 14, 2007, 01:36:23 μμ »
μήπως ενδόμυχα ζηλεύουμε.....????? αν όχι, καλύτερα  :-# Κάποιοι ξέρουν καλά την δουλειά τους!!!!! πρέπει να το παραδεχόμαστε... [-X

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 14, 2007, 05:49:59 μμ »
Τι ακριβώς να ζηλεύουμε  :ka: Την πορεία της ROLEX ; Δεν είμαστε μέτοχοι, ούτε αντιπρόσωποι για να μας ενδιαφέρει η οικονομική της πορεία !
    Οπωσδήποτε ξέρουν καλά την δουλειά τους , τα οικονομικά αποτελέσματα αυτό λένε, αλλά εδώ μιλάμε για ρολόγια , κι εκεί όπως έχω ξαναδηλώσει έχω τις ενστάσεις μου.  :down:
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 14, 2007, 06:38:45 μμ »
Εγω παλιά είμουν της απόψης αυτής οτι είναι όντως σούπα αλλά με τον καιρό ορίμασα και λέω δεν με νιάζουν αν φοράνε άλλοι αυθεντικά η όχι, με νοιάζει εμένα οτι θέλω να αποκτήσω γνήσιο καθαρά για πάρτυ μου, και οχι αν το βλέπει άλλος, για τα κτίρια είναι απλά απίθανα δηλώνει οτι τα άτομα δεν είναι λαικές αγορές αλλά σέβονται τη δουλειά τους και την κάνουν με ευχαρίστηση, δεν πίστευω οτι τα κτίρια είναι απλά μόστρα και α είμαστε πλούσια εταιρία απλά υπάρχει σεβασμός στο αντικείμενο.
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 14, 2007, 10:28:05 μμ »
με κάλυψε απόλυτα ο προλαλήσαν.... :supz: πιστεύω πως τίποτε δεν είναι τυχαίο τελικά!!! όλα πέζουν το ρόλο τους και ας μην ξεχνάμε πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!!! :respekt:

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 15, 2007, 12:15:08 μμ »
Μία εταιρία ρολογιών και να έχει τόση δύναμη...
Αυτό το οικοδόμημα μου φαίνεται μεγαλύτρο και από τα κεντρικά τους! Αν και για αυτούς το Dubai θα είναι ίσως η βασικότερη αγορά τους λογικά.
Όσο για τα άλλα θέματα που προέκυψαν, δεν είμαι σε θέση να κρίνω την ποιότητα των Rolex και το αν αξίζουν ή όχι τα λεφτά τους. Πάντως είναι μία εταιρία που από την ίδρυσή της μέχρι και τώρα δεν έχει βάλει ποτέ και για κανέναν λόγο νερό στο κρασί της. Πάντα η ίδια υψηλή ποιότητα, πάντα οι ίδιες υψηλές τιμές, πάντα τα προϊόντα της σε μεγάλη ζήτηση και αποδοχή από όλους. Μοιάζει άφθαρτη. Κάτι ανάλογο βλέπω μόνο στη Ferrari και στην coca cola!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 15, 2007, 03:59:15 μμ »
οχι και φυσικα δεν ειναι η μεγαλυτερη αγορα τους,απλα ντουμπαι ενα απο τα πλουσια εμιρατα με πολυ καλες δομες που το κανει βαση της εταιριας για ολη την περιοχη.αν δεις τα νουμερα παραγωγης θα καταλαβεις :yawinkle:

Αποσυνδεδεμένος antonis

• Just Registered
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 16, 2007, 06:17:08 μμ »
σαν το ρολοι στο γηπεδο του ΠΑΟΚ δεν εχει !!!
δεν δουλευει ΠΟΤΕ

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 16, 2007, 06:34:22 μμ »
Παράθεση από: "georgehh"
...δεν με νιάζουν αν φοράνε άλλοι αυθεντικά η όχι, με νοιάζει εμένα οτι θέλω να αποκτήσω γνήσιο καθαρά για πάρτυ μου, και οχι αν το βλέπει άλλος, για τα κτίρια είναι απλά απίθανα δηλώνει οτι τα άτομα δεν είναι λαικές αγορές αλλά σέβονται τη δουλειά τους και την κάνουν με ευχαρίστηση, δεν πίστευω οτι τα κτίρια είναι απλά μόστρα και α είμαστε πλούσια εταιρία απλά υπάρχει σεβασμός στο αντικείμενο.

Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Eγώ προσωπικά την είχα την συγκεκριμένη εταιρία στα ύψη από παλιά και τίποτα απολύτως δεν με έχει κάνει να αναθεωρήσω! Aυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο! Όσο για τα κτίρια η αλήθεια είναι ότι δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο. H Rolex ήταν είναι και από όσο φαίνεται θα εξακολουθεί να είναι μια κορυφαία εταιρία στον χώρο που αξίζει άπειρο σεβασμό!!! Mπορεί να βρίσκουν κωλ...άκια να πιάνουν αλλά πιστεύω ότι το αξίζουν... Ότι πληρώνεις παίρνεις συνήθως και πόσο μάλλον για ένα Rolex...
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 16, 2007, 06:46:10 μμ »
MHTΣ τα τοσο θερμα λογια εχουν να κανουν με πακετο μετοχων ρολεξ στην κατοχη σου? :yawinkle:  :tonqe:

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Μια φωτο.....
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 16, 2007, 08:23:04 μμ »
Παντως σε σχετικη συζητηση που ειχε γινει ξανα για τα ROLEX , οι φανατικοι οπαδοι της εταιρειας ως μοναδικο επιχειρημα (η τελως παντων ως το πιο ισχυρο) εμφανιζουν την αξιοπιστια και αντοχη των συγκεκριμενων ρολογιων , κατι που γι αυτους ειναι σοβαρος λογος για να πληρωσουν τις τρελουτσικες τιμες που ζητουν οι Ελβετοι, αλλα για μενα δεν ειναι, γι αυτο και ειμαι επιφυλακτικος ως προς την συγκεκριμενη εταιρεια.
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ