Αποστολέας Θέμα: Ingersoll IN6901  (Αναγνώστηκε 1827 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lighto

• Just Registered
    • Προφίλ
Ingersoll IN6901
« στις: Οκτώβριος 15, 2009, 01:50:43 πμ »
καλησπέρα σε όλους.

δεν γνωρίζω και πολλά από ρολόγια καθώς γενικά δεν φόραγα, αλλα μου πήραν δώρο ένα ingersoll το calibre 645 speciall edition.

το θέμα είναι ότι θέλω την βοήθεια σας, σήμερα το χτύπησα στο τραπέζι k έκανα μια μικρή χαρακιά στην άκρη και πολύ μικρό κομματάκι χτύπησε δηλαδή αν δεν το παρατηρήσεις δεν το βλέπεις, αλλα επειδή εμενα μου αρέσει πολύ το ρολοι θέλω να το φτιάξω, αν φτιάχνεται,

σας παρακαλώ μπορεί κανεις να δώσει τα φώτα του η να μου πει τι να κάνω σε αυτή τι περίπτωση.

ευχαριστώ εκ τον προτερων.

http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=5559&category_id=83&option=com_virtuemart&Itemid=1
δεν το έχω αγοράσει από το net.

Αποσυνδεδεμένος Vaspap

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Ingersoll IN6901
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 22, 2010, 09:50:49 μμ »
κάλεσε στην time collection που ειναι η αντιπροσωπεία, αν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν, λογικά θα μπορούν με κάποιο σχετικό κόστος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 22, 2010, 09:55:53 μμ »
Δεν είναι τίποτα φίλε μου, το διορθώνεις με μικρό κόστος σε οποιοδήποτε τεχνίτη. Είναι και βολικό που η κάσα είναι γυαλιστερή, επισκευάζεται πανεύκολα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Vaspap

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 24, 2010, 11:52:34 πμ »
Δεν είναι τίποτα φίλε μου, το διορθώνεις με μικρό κόστος σε οποιοδήποτε τεχνίτη. Είναι και βολικό που η κάσα είναι γυαλιστερή, επισκευάζεται πανεύκολα ;)

Φιλε Γιαννη, μήπως ξέρεις που μπορώ να βρώ κάτι πανάκια που διορθώνουν τέτοια προβλήματα? Γνωρίζεις αν κάνουν δουλειά?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 24, 2010, 01:33:06 μμ »
Δυστυχώς δεν γνωρίζω και δεν ξέρω και αν θα φύγει και η γρατζουνιά με κάτι τέτοιο.....

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης