Αποστολέας Θέμα: Replica watches: Αξίζουν ή όχι τα (λίγα) λεφτά τους?  (Αναγνώστηκε 214162 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Re: Replica watches: Αξίζουν ή όχι τα (λίγα) λεφτά τους?
« Απάντηση #100 στις: Δεκέμβριος 12, 2006, 03:46:17 μμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Κατ' αρχάς χαιρετίζω το forum ως νέος χρήστης κι ελπίζω να πάει κάθε μέρα και καλύτερα.
  Εχω μια μικρή συλλογή από fake ωρολόγια , πολύ αγαπημένα ,που  υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν αδυνατον να αγοραστούν λόγω πολύ υψηλού κόστους. Τα περισσότερα είναι αυτόματα, και λίγα με μπαταρία , όλα όμως έχουν τα ακριβή χαρακτηριστικά και παραπλήσιο βάρος με τα original.
  Τα φοράω συχνότατα , τα χαίρομαι πραγματικά , αφ'ενός για την ψευδαίσθηση που μου προσφέρουν  :oops: , αλλά και γιατί δεν με στρεσσάρουν , και τα περισσότερα δουλεύουν θαυμάσια.
   Πιστεύετε ότι αξίζει να αποκτά κανείς τέτοιες απομιμήσεις , δεδομένου και του χαμηλού (σχετικά) κόστους , για το κέφι του ?
   Περιμένω απόψεις και θα βάλω και μια φωτό με την μικρή μου συλλογή , αλλά και με την υπόλοιπη συλλογή που έχω .

Σίγουρα κάτι τέτοιο είναι υποκειμενικό. Ένα ρολόι είναι ένα κόσμημα και ανάλογα καλύπτει τον καθένα αν είναι replica ή όχι. Eγώ προσωπικά είμαι κατά των replica γιατί προτιμώ να ξέρω ότι αυτό που φοράω είναι το πραγματικό και δεν θα με γέμιζε καθόλου το replica. Aπλά θεωρώ χαζομάρα (χωρίς καμία παρεξήγηση φυσικά) όταν κάποιος το κάνει μόνο και μόνο για να το βλέπουν κάποιοι γύρω του... Mε λίγα λόγια για εμένα δεν έχει νόημα να φοράω κάτι που δεν μπορώ να έχω...
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Replica watches: Αξίζουν ή όχι τα (λίγα) λεφτά τους?
« Απάντηση #102 στις: Ιανουάριος 17, 2007, 08:54:56 μμ »
τα panerai που κοιταξα στα γρηγορα ειναι εκτρωματωδη... :kettensaege:
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιανουάριος 17, 2007, 09:00:18 μμ »
για να εχουν τετοια site υποθετω πως ο τζιρος τουσ δυστηχως το επιτρεπει..

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιανουάριος 21, 2007, 02:18:38 πμ »
Παιδιά συγνώμη , αλλά η εποχή μας είναι η αποθέωση του πουλ-μούρ, οπότε τέτοιες περιπτώσεις θα αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο και τα επόμενα χρόνια ...  :hilfe:
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιανουάριος 21, 2007, 07:13:52 πμ »
Φοβερό το site του george_
Σοκαρίστηκα από την ποιότητά τους. Αλλά η πλάκα είναι στα speedmaster day-date που μπορώ να συγκρίνω είδα είναι ότι έχουν βάλει τους δείκτες ακριβώς πάνω στα κρίσιμα σημεία, να μην φαίνεται ότι δεν δείχνουν ημέρα!
Πάντως βρήκα και το δικό μου και δεν μπορώ να βρω καμμία διαφορά με το μάτι! Δεν είμαι όμως σίγουρος ότι και  οι 8 δείκτες της ρέπλικας δουλεύουν σωστά, αλλά τουλάχιστον εμφανισιακά είναι απίστευτα προσεγμένο.
Μου φαίνεται πραγματικά περίεργο να αγοράσει κάποιος ρέπλικα. Αν μία καλή ρέπλικα κοστίζει 200 ευρώ ας πούμε, γιατί να μην δώσεις τα ίδια χρήματα, να αγοράσεις ένα ποιοτικό πρωτότυπο ρολόι;

edit: ρε παιδία, πολλά  από αυτά έχουν 400 ευρώ!!!Πάνε καλά οι άνθρωποι;;;
Με τόσα χρήματα αγοράζεις καταπληκτικά πρωτότυπα ρολόγια!

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιανουάριος 21, 2007, 12:34:12 μμ »
ναι αλλα δεν προσφερουν "αιγλη", δεν ειναι "μουρατα" και δεν εχουν τη "στοφα"  του ακριβου αυθεντικου μοντελου..

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιανουάριος 22, 2007, 10:15:40 πμ »
Δυστυχώς είναι όπως λέει και ο trevolet. Πουλ-μούρ! (πολύ καλό).
Yπάρχει έλλειψη αυθεντικότητας ανθρώπων...

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 03:09:18 μμ »
να τι τους χρειαζεται boys and girls ! μολις εντοπισετε κι εσεις panerai replica καντε το ιδιο!!
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/GdvYg_u15dU" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GdvYg_u15dU" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιανουάριος 29, 2007, 06:59:59 μμ »
Χε , χε η εκδίκηση των Paneristi !!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 08:30:46 πμ »
Νομίζω ότι δεν έχουμε συζητήσει ακόμη μία άλλη διάσταση γύρω από τις ρέπλικες.
Ας πούμε λοιπόν ότι έχω ένα πραγματικά ακριβό ρολόι, ένα panerai, το οποίο κοστίζει μία μικρή περιουσία. Το αγαπάω πολύ και δεν θέλω να μου πάθει τίποτα. Πάω λοιπόν για camping μιας βδομάδας το καλοκαίρι και σκέφτομαι "να το πάρω μαζί μου ή όχι;" H λογική λέει όχι.
Ελάτε όμως που το έχω συνηθίσει τόσο πολύ στο χέρι μου (βάρος, σχήμα) που δεν μπορώ να το βγάλω από πάνω μου. Αν λοιπόν πάρω μία ρέπλικα που θα την έχω για αυτές τις περιπτώσεις, είναι τόσο κακό;

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 01:51:25 μμ »
ναι οκ ειναι μια ερωτηση ενδιαφερουσα,αλλα απο την αλλη το ρολοι που σου κοστισε τοσο, απλα δε το φορας ,βρισκεις ενα πιο καθημερινο για σκληρη χρηση στα ιδια λεφτα με ενα ρεπλικα,ενα σεικο ,citizen etc.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 05:20:11 μμ »
Παράθεση από: "Voodooman"
Νομίζω ότι δεν έχουμε συζητήσει ακόμη μία άλλη διάσταση γύρω από τις ρέπλικες.
Ας πούμε λοιπόν ότι έχω ένα πραγματικά ακριβό ρολόι, ένα panerai, το οποίο κοστίζει μία μικρή περιουσία. Το αγαπάω πολύ και δεν θέλω να μου πάθει τίποτα. Πάω λοιπόν για camping μιας βδομάδας το καλοκαίρι και σκέφτομαι "να το πάρω μαζί μου ή όχι;" H λογική λέει όχι.
Ελάτε όμως που το έχω συνηθίσει τόσο πολύ στο χέρι μου (βάρος, σχήμα) που δεν μπορώ να το βγάλω από πάνω μου. Αν λοιπόν πάρω μία ρέπλικα που θα την έχω για αυτές τις περιπτώσεις, είναι τόσο κακό;

Eίναι μια ενδιαφέρουσα διαφορετική προοπτική του θέματος. Eγώ προσωπικά όπως και να είχε δεν θα κατέφευγα στην λύση replica. Ή το original ή τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 07:32:13 μμ »
Θα το'παιρνα αν το είχα τόση πρεμούρα , αλλά θα το δήλωνα σε όλους ότι είναι ρεπλίκα , δεν θα τους πούλαγα φιγούρα μ' αυτό !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 10:08:06 πμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Θα το'παιρνα αν το είχα τόση πρεμούρα , αλλά θα το δήλωνα σε όλους ότι είναι ρεπλίκα , δεν θα τους πούλαγα φιγούρα μ' αυτό !!!

Mα δεν είναι τί δηλώνεις μόνο. ¶ντε και το παίρνεις. Aφού ξέρεις ότι δεν φοράς το αυθεντικό τί σου προσφέρει όταν το φοράς? Kαι καλά να το βλέπεις ότι μοιάζει το ίδιο? Για εμένα προσωπικά και χωρίς να θίξω κανενός άλλου σκεπτικό θα μου φαινόταν ότι απλά κοροϊδεύω τον εαυτό μου...

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 10:33:23 πμ »
μα και να το αγορασεις αν το παρεις στο καμπινκ οχι μια βδομαδα αλλα 3 μερες και μπει λιγη αμμος λιγο νερο ή λιγο παραπανω ηλιος εκοψε η σουπα..θα κλαις και τα λιγα λεφτα που ξοδεψες για να το αγορασεις. Γιαυτο λοιπον μια ειναι η λυση, αυτη:

:-)

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιανουάριος 31, 2007, 02:02:54 μμ »
χα χα τελειο βιντεακι!!!!

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουάριος 15, 2007, 09:39:55 πμ »
Παράθεση από: "redfoot"
μα και να το αγορασεις αν το παρεις στο καμπινκ οχι μια βδομαδα αλλα 3 μερες και μπει λιγη αμμος λιγο νερο ή λιγο παραπανω ηλιος εκοψε η σουπα..θα κλαις και τα λιγα λεφτα που ξοδεψες για να το αγορασεις. Γιαυτο λοιπον μια ειναι η λυση, αυτη:

:-)

Tο βιντεάκι τα λέει όλα...

Αποσυνδεδεμένος teo

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουάριος 17, 2007, 06:28:41 μμ »
και 'γω μαζί σου...
Η Ελλάδα είναι η πιο προηγμένη χώρα της Αφρικής!.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουάριος 28, 2007, 12:04:15 μμ »
Aπλά τελικά είναι πως το νιώθει κανείς το θέμα. Eγώ δεν θα μπορούσα να φοράω ένα replica γιατί θα ήξερα EΓΩ ότι δεν είναι το αυθεντικό. Aυτό τα λέει όλα για εμένα. Kαι θα αλλάξω λίγο το moto της Seiko:

It's not what your watch looks like that tell's who you are.
It's what it is for real...