Αποστολέας Θέμα: Omega PO Bezel  (Αναγνώστηκε 3180 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
Omega PO Bezel
« στις: Οκτώβριος 08, 2009, 07:48:38 μμ »
Γεια σας είμαι κι εγώ ένας ακόμα θαυμαστής της ΥΩ. Διαβάζω καιρό το φόρουμ αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Το ερώτημα μου είναι το εξής έχω ένα Seamaster PO 45.5mm και η στεφανη μου φαίνεται λίγο χαλαρή σε σχέση με το Rolex SD που επίσης έχω στην κατοχή μου, και για να γίνω πιο ακριβής όταν λέω χαλαρή εννοώ ως προς την περιστοφη δηλαδή μπορεί μέσα στην ημέρα να γυρίσει και να φύγει από την αρχική θέση 12 κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στο Rolex. Οποίος έχει αντίστοιχη εμπειρία ή γνωρίζει κάτι ας μου απάντηση. Να μην ξεχάσω να δώσω συγχαρητήρια στο φόρουμ και σε όλη την παρέα που με μεράκι το έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται.
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Omega PO Bezel
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 08, 2009, 07:50:44 μμ »
δεν θα επρεπε...καλο ειναι να το πας στο srevice

καλα ποστ και πολλες φωτο απο τα ρολογια σου!!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 08, 2009, 08:12:43 μμ »
Ευχαριστώ Γιωργο αλλά αυτό ήθελα να αποφύγω γιατί μου πέφτει και μακριά.
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 08, 2009, 08:25:09 μμ »
Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το PO.

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 08, 2009, 08:44:46 μμ »
Τελικα δεν ξερω αν ειναι προβλημα αλλα αν το συγκρινω με το SD που για να κανεις μια περιστροφη πονανε τα δαχτυλα σου το P.O ειναι αρκετα χαλαρο.

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
  • Να πέσεις επιτρέπεται. . Να σηκωθείς επιβάλλεται !
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 08, 2009, 08:55:04 μμ »
             Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και αντιμετωπίζω με τα σημάστερ. Επίσης και όλοι με όσους το έχουμε συζητήσει. Δεν είμαι δύτης ώστε να μου δημιουργεί πρόβλημα αλλά ναι είναι ενοχλητικό. Θέλω ευθυγραμμησμένο το 0 με το 12 απλά γιατί δείχνει το ρολόι πιό όμορφο.

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 08, 2009, 09:05:09 μμ »
Πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω, ουτε εγω ειμαι δυτης αλλα καποιος που ειναι και αγοραζει το συγκεκριμενο ρολοι για καταδυσεις ακομα και ερασιτεχνικες ο μοναδικος τροπος να μετρησει το χρονο για τις μπουκαλες του ειναι η στεφανη αρα δεν θα επρεπε να ειναι πιο αξιοπιστη οχι γιατι θα του τελειωσει το οξυγονο (εχει ασφαλεια γι αυτο, δεν περιστρεφεται αναποδα) αλλα γιατι θα τον αναγκασει να βγει νωριτερα απο οτι θα μπορουσε.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 08, 2009, 10:55:25 μμ »
στο ρολεξ,υπάρχει εσωτερική καστάνια της στεφάνης(λογικά και στο Ω) κάνοντας το γνωστό σταθερό "κλικ-κλικ".Μια φορά σε ένα gmt ii παλιότερα μου είχαν αλλάξει την στεφάνη(πιθανόν εσωτερικό πρόβλημα της εκ κατασκευής)και το πρόβλημα λύθηκε(στο GMT ΔΕΝ είναι τόσο "σφιχτή" όσο στο SD,μιας και στο SD,ως κλασσικό καταδυτικό, η στεφάνη περιστρέφεται μονοφορικά Αντιθετα από τους δείκτες του ρολογιού )όμως πιστεύω ότι το πρόβλημα λύνεται
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Anon

• 38mm case
  • Spes mea in mens mentis est...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 16, 2009, 10:15:30 μμ »
Στα δικά μου Seamaster 2254.50 και 2264.50 είναι πολύ σφιχτή.
To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 16, 2009, 10:35:35 μμ »
Παιδιά και στο δικό μου P.O 45,5 η στεφάνη είναι σφιχτή. Όχι τόσο σφιχτή σαν του Fortis B42 Diver, αλλά πάντως σφιχτή. Δεν μου έχει μετακινηθεί από μόνη της.

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 16, 2009, 10:59:37 μμ »
Το ιδιο και στο δικο μου δεν εχει μετακινηθει μονη της εχω το 45,5 αν ηταν πιο ελαφρυ θα ηταν τελειο.Εχω καρπο 18,5 ειναι ενταξει λετε το μεγεθος?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 17, 2009, 12:33:14 πμ »
’ψογο :2thumbs:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης