Αποστολέας Θέμα: JLC reverso (art deco)  (Αναγνώστηκε 3012 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« στις: Ιανουάριος 09, 2007, 12:55:02 πμ »
http://ninanet.net/watches/others01/Mediums/mJLC.html

μοντελο και εταιρια μυθος

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 09, 2007, 01:17:23 πμ »
Τώρα χτύπησες την πόρτα της καρδιάς μου, μιλάμε για ένα από τα πιο ποθητά ρολόγια , σε όλες του τις εκδόσεις. Ενα πραγματικά υπέροχο δείγμα Υ.Ω. , ενα απόλυτα διαχρονικό κομμάτι που καθε χρόνο γίνεται και πιο όμορφο ,με αποκορύφωση το φετινό μοντέλο grand complications με 18 διαφορετικές λειτουργίες , ένα απίστευτο μοντέλο . Δέστε το

ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 09, 2007, 01:21:14 πμ »
πρεπει να ψαξουμε και να βαλουμε ολη την ιστορια απο την αρχη,αν θυμαμαι καλα ξεκινησε απο την απαιτηση καποιου πλουσιου που παιζοντας πολο στο αλογο εσπαγε συχνα το ρολοι του .λιγη βοηθεια :wallbash:

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 09, 2007, 11:21:24 μμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Τώρα χτύπησες την πόρτα της καρδιάς μου, μιλάμε για ένα από τα πιο ποθητά ρολόγια , σε όλες του τις εκδόσεις. Ενα πραγματικά υπέροχο δείγμα Υ.Ω. , ενα απόλυτα διαχρονικό κομμάτι που καθε χρόνο γίνεται και πιο όμορφο ,με αποκορύφωση το φετινό μοντέλο grand complications με 18 διαφορετικές λειτουργίες , ένα απίστευτο μοντέλο . Δέστε το

trelovet οι καρδιες μας χτυπανε μαζι για το ποθητο θαυμα  :help:

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 11:19:52 πμ »
Ένα JLC φόραγε και ο Pierce Brosnan στην ταινία The Thomas Crown Affair...
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 20, 2007, 11:23:56 πμ »
ΜΗΤΣ ρολογι-εργο-ψαχτηρι μας  :goodman:

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 22, 2007, 05:56:00 μμ »
Παράθεση από: "Megalos"
ΜΗΤΣ ρολογι-εργο-ψαχτηρι μας  :goodman:

Eίμαι ταινιόβιος... Mόνο 290 αυθεντικά dvd έχω ο καημένος...χεχε

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 22, 2007, 07:18:49 μμ »
σοβαρα μιλας; συγχαρητηρια !κι εγω καραταινιοβιος ειμαι  :partyman: μονο που τα δικα μου δεν ειναι ολα αυθεντικα ;-)
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 24, 2007, 09:51:34 πμ »
Παράθεση από: "redfoot"
σοβαρα μιλας; συγχαρητηρια !κι εγω καραταινιοβιος ειμαι  :partyman: μονο που τα δικα μου δεν ειναι ολα αυθεντικα ;-)

Θα μπορούσα και εγώ να τα έχω αντιγραμμένα αλλά έχω μια τρέλα συλλέκτη στις ταινίες που επιλέγω και θέλω και το κουτάκι και το χαρτάκι του όλα original... Aπό τότε που ασχολήθηκα με την ωρολογοποιία πολλές φορές πατάω pause για να δώ τί φοράει ο πρωταγωνιστής!!!

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 24, 2007, 10:10:47 πμ »
σωστος! κι εγω την ιδια τρελα ειχα με τη μουσικη και μαζευα δισκους βινυλιου μονο που οταν βγηκαν τα cd ολοκληρη η επενδυση μου πηγε τραφι..αποφασισα να μην την ξαναπατησω κι ετσι σε μουσικη και ταινιες επενδυω σε οριτζιναλ μονο στους καλλιτεχνες που με συναρπαζουν
Υγ: μιας και μιλαμε για ρολογια πρωταγωνιστων εχω ενα μινι quiz: τι ρολοι φορουσε ο σταλονε στην ταινία Daylight? :supz:
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 24, 2007, 10:22:03 πμ »
Παράθεση από: "redfoot"
σωστος! κι εγω την ιδια τρελα ειχα με τη μουσικη και μαζευα δισκους βινυλιου μονο που οταν βγηκαν τα cd ολοκληρη η επενδυση μου πηγε τραφι..αποφασισα να μην την ξαναπατησω κι ετσι σε μουσικη και ταινιες επενδυω σε οριτζιναλ μονο στους καλλιτεχνες που με συναρπαζουν
Υγ: μιας και μιλαμε για ρολογια πρωταγωνιστων εχω ενα μινι quiz: τι ρολοι φορουσε ο σταλονε στην ταινία Daylight? :supz:

Έχεις δίκιο με το σκεπτικό σου. Eγώ πάντως επειδή έχω ήδη πολλές ταινίες σε dvd δεν υπάρχει περίπτωση να τις ξαναπάρω σε blue-ray ή HD-dvd. Θα συνεχίσω να παίρνω απλά dvd γιατί δεν νομίζω να εξαφανιστούν...

Ωραίο το quiz αλλά δυστυχώς δεν έχω την ταινία αυτή γιατί δεν μου άρεσε οπότε είμαι εκτός...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 24, 2007, 12:04:56 μμ »
111.
http://img408.imageshack.us/img408/303/slytechdaylight0097si1wm.jpg

η πανεραι προ βεντομ κατα ειδικη παραγγελια εφτιαξε 2 μοντελα για τον σιλβεστερ σταλονε:  Slytech με μαυρο καντραν, Slytech Daylight ,95 κομματια απο το πρωτο και 105 απο το δευτερο.μια ακομα φοτο με παραθεση και των δυο μοντελων :
http://img221.imageshack.us/img221/508/p10101303zw6la.jpg
αν και off topic ετσι ειναι μια πιο ολοκληρωμενη απαντηση για καποιον που θελει να μαθει την ιστορια .film του 96 και το ρολοι φτιαχτηκε μετα,βαση PAM 111

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
JLC reverso (art deco)
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 25, 2007, 03:54:45 μμ »
μιας και η απαντηση 111 δεν ειναι κατατοπιστικη και παραμενει quiz αποφασισα να αναφερω μια πιο ολοκληρωμενη απαντηση με τη χρηση της επεξεργασιας και προσθηκης αλλα δυστηχως δε αναγνωριζεται σαν απαντηση την ωρα που εγινε η προσθηκη αλλα παραμενει η αρχικη. :nosmile:
αρα το βαζω εκ νεου

--------------------------------------------------------------------------------

111.
http://img408.imageshack.us/img408/303/slytechdaylight0097si1wm.jpg

η πανεραι προ βεντομ κατα ειδικη παραγγελια εφτιαξε 2 μοντελα για τον σιλβεστερ σταλονε: Slytech με μαυρο καντραν, Slytech Daylight ,95 κομματια απο το πρωτο και 105 απο το δευτερο.μια ακομα φοτο με παραθεση και των δυο μοντελων :
http://img221.imageshack.us/img221/508/p10101303zw6la.jpg
αν και off topic ετσι ειναι μια πιο ολοκληρωμενη απαντηση για καποιον που θελει να μαθει την ιστορια .film του 96 και το ρολοι φτιαχτηκε μετα,βαση PAM 111