Αποστολέας Θέμα: FAQs Laco diver project  (Αναγνώστηκε 49551 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: FAQs Laco diver project
« Απάντηση #40 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 12:32:51 μμ »
κυριε ηλια

ο γερμανος μεχρι τωρα εχει δωσει απαντησεις, σε οτι τον εχω ρωτησει και εδωσε και σε αυτο απαντηση ,την οποια και ποσταρω για τις κασες

you can be shure we will do our best to have a successful project.
I told you before we have to order solid case backs. And we will get
solid case backs from one of our suppliers...

εαν καποιον δεν τον καλυπτουν οι απαντησεις του  γερμανου και δεν τον θεωρει αξιοπιστο ,ειναι ελευθερος να λαβει τις αποφασεις του εαν θα συμμετασχει η οχι στο προτζεκτ

ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 12:33:54 μμ »
εχω ηδη ρωτησει και για τους χρονους παραδοσης.. ;)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 12:54:19 μμ »
κυριε ηλια

ο γερμανος μεχρι τωρα εχει δωσει απαντησεις, σε οτι τον εχω ρωτησει και εδωσε και σε αυτο απαντηση ,την οποια και ποσταρω για τις κασες

εαν καποιον δεν τον καλυπτουν οι απαντησεις του  γερμανου και δεν τον θεωρει αξιοπιστο ,ειναι ελευθερος να λαβει τις αποφασεις του εαν θα συμμετασχει η οχι στο προτζεκτ

ευχαριστω
Γιώργο χωρίς καμμιά απολύτως διαθεση αντιπαράθεσης μαζί σου, δες τι σου απάντησε πριν λίγο:

But we will also need solid steel case backs
for PVD and steel cases.
We are checking with our
supplier. If he doesn't want to deliver, we have to find
an other supplier for this job. This may take some time
(estimated 1-2 weeks).

Και επιβεβαιώνει λέγοντας:

Εγώ απ' αυτό καταλαβαίνω ότι τώρα δεν έχει καπάκια ούτε για pvd ούτε για ατσάλινες κάσες και ότι χρειαζεται να παραγγείλει και τέτοια. Καταλαβαίνω λάθος?? ???

εχω ηδη ρωτησει και για τους χρονους παραδοσης.. ;)
Ποιοι είναι?? Μπορείς να μας τους πεις?? ;D
Φιλικά Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 01:02:07 μμ »
Απο τη συζητηση των τελευταιων ποστς μου εχει δημιουργηθει μια απορια. Τα ρολογια με ατσαλινη κασα τελικα θα κατασκευαστουν ολα με το νεο ετος ή θα παραλαβουμε τα 7-8 (δεν θυμαμαι ακριβως ποσα ειχε πει οτι εχει στοκ) στην αρχη μαζι με τα PVD και τα υπολοιπα στη δευτερη φαση;

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 01:02:50 μμ »
ο γερμανος ειχε πει απο την αρχη οτι το ρολοι αυτο παραγεται με open back,αρα για την δικη μας περιπτωση θα κατασκευασει καπακια για το ρολοι. για τους χρονους παραδοσης ειχε δηλωσει στην αρχη και το εχω ποσταρει ηδη.. 4- 8 εβδομαδες.σημερα ρωτησα ξανα για τις pvd κασες, γιατι θα ειναι οι πρωτες που θα μπουν στην παραγωγη απο την εταιρια

να σας επαναλαβω και παλι,οτι εαν εχετε ενδοιασμους για το ρολοι,μπορειτε να μην συμμετασχετε και ειναι απολυτα κατανοητο ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 01:04:41 μμ »
Απο τη συζητηση των τελευταιων ποστς μου εχει δημιουργηθει μια απορια. Τα ρολογια με ατσαλινη κασα τελικα θα κατασκευαστουν ολα με το νεο ετος ή θα παραλαβουμε τα 7-8 (δεν θυμαμαι ακριβως ποσα ειχε πει οτι εχει στοκ) στην αρχη μαζι με τα PVD και τα υπολοιπα στη δευτερη φαση;

μας ειπε,το ποσταρα και αυτο δημοσια,οτι μπορει και πολυ νωριτερα.ισως τον νοεμβριο,αλλα περιμενει νεοτερα απο τον προμηθευτη του

για τα ατσαλινα δεν θα λαβει προκαταβολη μεχρι να ερ8ουν οι κασες στην εταιρια!

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 01:29:03 μμ »
Ηλία, το ότι δεν έχει αυτή τη στιγμή ατσάλινες κάσες δεν σημαίνει τίποτα.
Είναι σαν να πηγαίνεις σε μια πλακοραφού να παραγγείλεις 30 πουκάμισα και να σου λέει, ΟΚ, έχω το ύφασμα, τις κλωστές, τα πάντα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω κουμπιά. Λες να μην μπορέσει να βρει;  ???

Να πω απλώς ότι η όλη διαδικασία είναι επίπονη και εξαιρετικά χρονοβόρα.
Και οι ισορροπίες είναι κάπως ... λεπτές. Ψυχραιμία λοιπόν.  ;)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 01:36:18 μμ »
Παράθεση από: george_
να σας επαναλαβω και παλι,οτι εαν εχετε ενδοιασμους για το ρολοι,μπορειτε να μην συμμετασχετε και ειναι απολυτα κατανοητο

Γιώργο επειδή αυτό το επαναλαμβάνεις συνεχώς να σου πω εδώ, ότι αυτό είναι μεν αυτονόητο αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο, ούτε δήλωσα ποτέ ότι δεν θέλω να συμματάσχω, το αντίθετο μάλιστα εδώ και τρεις μήνες τώρα. Το ζητούμενο είναι άλλο. Νομίζω πως ήμουν σαφής στις επιφυλαξεις που εξέφρασα και τις απέδειξα αρκούντως. Ο σκοπός μου ήταν ένας. Να μην πέσουμε ως φόρουμ σε καμμιά "λούμπα". Ο καθένας μπορεί να κρίνει.
Εν πάσει περιπτώσει δεν θα ασχοληθώ άλλο και πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά και τα όποια ερωτηματικά και οι επιφυλάξεις που εξέφρασα να μείνουν μόνο ερωτηματικά και επιφυλάξεις.
Με δυο λόγια εύχομαι και ελπίζω να βγω εγώ ψεύτης και εσύ αληθινός.....
Προχωράμε κανονικά.
Φιλικά Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 01:41:32 μμ »
αυτο δεν μπορει κανεις να το διασφαλισει για τιποτα και για κανενα,ειτε ειναι ρολοι ειτε οτι αλλο στην ζωη μας,πιστευω!

υπαρχει μια συμφωνια κυριων και φυσικα το αντιστοιχο προτζεκρ που τρεχει η εταιρια για το watchuseek με τον χρονογραφο .44 ρολογια συνολο,εαν αυτο μπορει να δηλωνει κατι...μπορει  για εσας Η καποιους αλλους να μην σημαινει απολυτως τιποτα

επαναλαμβανω το ιδιο πραγμα συνεχως ,διοτι πολυ απλα δεν θα ηθελα να συμμετασχετε σε κατι ,απο την στιγμη που εχετε εντονες επιφυλαξεις.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 01:47:58 μμ »
Είναι σαν να πηγαίνεις σε μια πλακοραφού να παραγγείλεις 30 πουκάμισα και να σου λέει, ΟΚ, έχω το ύφασμα, τις κλωστές, τα πάντα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω κουμπιά. Λες να μην μπορέσει να βρει;  ???

Να πω απλώς ότι η όλη διαδικασία είναι επίπονη και εξαιρετικά χρονοβόρα.
Και οι ισορροπίες είναι κάπως ... λεπτές. Ψυχραιμία λοιπόν.  ;)

Χάρη επιτρεψέ μου δεν είναι έτσι. Εγώ δεν μίλησα για κάσες. Αυτές ξέρω ότι θα αργήσουν. Για άλλο μίλησα.
Και οι κάσες δεν είναι ότι τα κουμπιά στα πουκάμισα. Αν ήταν οι δείκτες ίσως να ήταν έτσι..... ;D
Σε κάθε περίπτωση εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου διότι ήθελα να βοηθήσω μην την "πατήσουμε".
Πραγματικά εύχομαι να βγω εγώ "ψεύτης" και να πάνε όλα καλά.... ;D
Φιλικά Ηλίας
ΥΓ: Όλοι πιστεύω αναγνωρίσαμε και αναγνωρίζουμε, ανάμεσά τους και εγώ, την πολλή και καλή δουλειά που έχει γίνει από σενα και τον Γιώργο, δεν τίθεται θέμα επ'αυτού.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #50 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 02:07:27 μμ »

Γιώργο επειδή αυτό το επαναλαμβάνεις συνεχώς να σου πω εδώ, ότι αυτό είναι μεν αυτονόητο αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο, ούτε δήλωσα ποτέ ότι δεν θέλω να συμματάσχω, το αντίθετο μάλιστα εδώ και τρεις μήνες τώρα. Το ζητούμενο είναι άλλο. Νομίζω πως ήμουν σαφής στις επιφυλαξεις που εξέφρασα και τις απέδειξα αρκούντως. Ο σκοπός μου ήταν ένας. Να μην πέσουμε ως φόρουμ σε καμμιά "λούμπα". Ο καθένας μπορεί να κρίνει.
Εν πάσει περιπτώσει δεν θα ασχοληθώ άλλο και πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά και τα όποια ερωτηματικά και οι επιφυλάξεις που εξέφρασα να μείνουν μόνο ερωτηματικά και επιφυλάξεις.
Με δυο λόγια εύχομαι και ελπίζω να βγω εγώ ψεύτης και εσύ αληθινός.....
Προχωράμε κανονικά.
Φιλικά Ηλίας

Χάρη επιτρεψέ μου δεν είναι έτσι. Εγώ δεν μίλησα για κάσες. Αυτές ξέρω ότι θα αργήσουν. Για άλλο μίλησα.
Και οι κάσες δεν είναι ότι τα κουμπιά στα πουκάμισα. Αν ήταν οι δείκτες ίσως να ήταν έτσι..... ;D
Σε κάθε περίπτωση εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου διότι ήθελα να βοηθήσω μην την "πατήσουμε".
Πραγματικά εύχομαι να βγω εγώ "ψεύτης" και να πάνε όλα καλά.... ;D
Φιλικά Ηλίας
ΥΓ: Όλοι πιστεύω αναγνωρίσαμε και αναγνωρίζουμε, ανάμεσά τους και εγώ, την πολλή και καλή δουλειά που έχει γίνει από σενα και τον Γιώργο, δεν τίθεται θέμα επ'αυτού.

Φυσιολογικές οι επιφυλάξεις* σου, αλλά δεν νομίζω ότι τίθεται από καμία πλευρά ψευτιάς και αληθινού.

*Απλά το θέμα έχει ανοίξει λιγάκι παραπάνω διότι ο george_ ενημερώνει για όλες του τις κινήσεις με λεπτομέρεια και αυτό ίσως δημιουργεί ένα κομφούζιο.

Όσο το project προχωράει τα πράγματα θα ξεδιπλώνονται και θα είναι σε πιο εύκολη μορφή...;)
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 02:14:00 μμ »
Παράθεση
Φυσιολογικές οι επιφυλάξεις* σου, αλλά δεν νομίζω ότι τίθεται από καμία πλευρά ψευτιάς και αληθινού.
Νίκο, έκφραση είναι: "Μακάρι να βγω ψεύτης"..... ;D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 02:23:41 μμ »
Ο χρονος παραδοσης θα ειναι για τα pvd αυτος που μας ειχε ηδη πει.δηλαδη 4-8 εβδομαδες

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 03:26:01 μμ »
για να μην μενει ανοιχτο το θεμα με τα καπακια και αιωρουνται λαν8ασμενες εντυπωσεις

το μοντελο laco squad diver , παραγεται απο την εταιρια με mineral crystal back,εχουμε δηλαδη ενα ανοιχτο καπακι,οπως στην φωτογραφια.εμεις επιλεξαμε να φτιαχτει ,ειδικα για το φορουμ μας,ενα κλειστο καπακι, ετσι ωστε να κανουμε την εγχαραξη!δεν μπορει λοιπον η εταιρια να εχει ετοιμοπαραδοτα τα καπακια για κανενα ρολοι ,αφου αποτελουν ειδικη παραγωγη για ενα custom watch!
case back laco squad

ενω αυτο θελουμε να φτιαξουμε, για το ρολοι μας

ο γερμανος δεν ειναι κατ'εμε ανακολουθος!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 07, 2009, 04:08:04 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Οκτώβριος 07, 2009, 07:35:32 μμ »

Γράψε λάθος, ο δαίμων του τυπογραφείου. Εννοούσα ατσάλινα καπάκια.
Αλλά έτσι είναι, τι να περιμένω από δω και πέρα. Άσπρη τρίχα στην κεφαλή, κακά μαντάτα για την ... κεφαλή.  ;D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτώβριος 08, 2009, 04:11:49 μμ »
Eνημερωση-αποκλειστικη ειδηση παγκοσμια ,mywatch.gr

H Laco ξεπερασε την κριση!

για να ειναι ολα στο φως(αυτο κυριε Ηλια, θα μπορουσε να ειναι πολιτικο συνθημα!) εκανα την ερωτηση μου:

GEORGE_:

I would like to address you a question by some of our members who follow watchuseek and read in the laco forum a thread about the financial difficulties the company faced. They would like to know whether the production/delivery of the watches can be guaranteed. I personally assured them that this is the case and there is no problem, otherwise you would have already informed us but they would rather have an “official confirmation” from the side of the company.
Thank you for your understanding,

ρωτησα την εταιρια και η απαντηση ηταν σαφης!

τους ευχαριστησα και τους ειπα οτι προχωραμε κανονικα τωρα,με τα ρολογια μας!!!!!
  στις 14 οκτωβρη ληγει η προθεσμια καταθεσης των χρηματων.ευχαριστω

ειμαστε οκ εως εδω?

LACO:

We have found a solution for our financial problem. There will be
a new company that will be founded the next days together with
an investor.
We are still manufacturing LACO watches and will be in the future.
It is no problem for us if you like to wait with the advance until
the new company is officially anounced (in at least 1-2 weeks).

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 08, 2009, 07:54:15 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Οκτώβριος 08, 2009, 05:02:16 μμ »
Οκ george_ δεν νομιζω να υπαρχουν αμφιβολιες τωρα

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
  • Να πέσεις επιτρέπεται. . Να σηκωθείς επιβάλλεται !
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτώβριος 08, 2009, 08:25:12 μμ »
              Χάλια τα αγγλικά μου παιδιά. Δε θυμάμαι Χριστό. Βοήθεια !

Αποσυνδεδεμένος finmaniac

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτώβριος 08, 2009, 11:28:22 μμ »

Ωραιος ο george !!!!!
πλεον και δημοσιογραφος....
 :partyman:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ