ατσαλινες κασες
θα ξερει σε 2-3 εβδομαδες απο τον προμηθευτη τους!
ευχαριστω
Γιώργο καλημέρα,
Αφού κι αυτός δεν ξέρει ακόμα για τις ατσάλινες κάσες πότε και αν θα έρθουν (όπως λέει θα του απαντήσει ο προμηθευτής του σε 2-3 εβδομάδες) και εμείς όλοι (με pvd και s.steel) καλούμαστε να πληρώσουμε ολόκληρο το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα μας, δεν υπάρχει ένα ρίσκο να στείλουμε όλα τα χρήματα (και για pvd και για ατσάλινες), χωρίς ουσιαστικά να είμαστε σίγουροι για τίποτα??

Και μιλάω κυρίως για όσους από εμάς θέλουν ατσάλινες κάσες και μάλιστα με μπρασελέ + καουτσούκ, γιατί
δεν έχουμε ρωτήσει αν του λείπουν και μπρασελέ ατσάλινα εκτός από κάσες!! Νομίζω θα άξιζε τον κόπο και αυτό να το διευκρινήσουμε....
Πρόταση: Να του πούμε ότι θα του στείλουμε τώρα τα χρήματα για όσους θέλουν pvd κάσα, άλλωστε αυτές έχει μόνο τώρα για να προχωρήσει στην κατασκευή των ρολογιών, άρα τι τα θέλει τα υπόλοιπα χρήματα

, και όταν έρθουν με το καλό οι ατσάλινες (αρχές του 2010, δηλαδή σε 3 μήνες περίπου από τώρα κατά τα λεγόμενά του πάντα....

), του στέλνουμε και τα υπόλοιπα χρήματα όσων μελών θέλουν ατσάλινες + μπρασελέ + καουτσούκ + δέρμάτινο (3 είναι τελικά τα λουράκια του κάθε ρολογιού??).
Εννοείται ότι τότε θα γίνει καινούργια αποστολή. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα αφού η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε εμάς αλλά σε αυτόν, ενώ ταυτόχρονα θα έχει "γλυκαθεί" από την πρώτη αποστολή και θα θέλει και μία δευτερη γιατί είμαστε σχεδόν οι μισοί με ατσάλινες (18)....
Φιλικά Ηλίας
ΥΓ: Για να μη παρεξηγηθώ, δεν είναι ότι δεν θέλω να στείλω τώρα τα χρήματα για ένα ρολόϊ που θα έρθει σε 4 μήνες, αλλά όπως και να το κάνουμε φοβάμαι λίγο και η Laco είναι και μια εταιρεία που βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και ψάχνει προς το παρόν επενδυτές.....