0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βίκτωρα αυτά που λες είναι σωστά. Το θέμα όμως είναι ότι η απάντηση είναι πολύ μπανάλ εάν την απαντήσεις κυριολεκτικά.Submariner, Navi, Moonwatch, Reverso, Royal Oak.Τέλος, πάμε στο επόμενο θέμα!
Συμφωνώ Γιώργο αλλά επιμένω ότι δεν μπορεί να είναι το ίδιο must το legend diver με ένα dievas. Δεν ήταν τα χρήματα το θέμα αλλά πόσο ένα ρολόι πρέπει να υπάρχει σε κάθε συλλογή. Ε, δε νομίζω ότι ενα dievas πρέπει να υπάρχει σε κάθε συλλογή, σε αντίθεση ας πουμε με ένα seiko 5 των 70€.
Ρήτωρ ο Βίκτωρ!Άριστη διατύπωση, νόημα και περιεχόμενο.
Με κοροϊδεύεις νεαρέ;
Γενικά όταν διαβάζω έναν τίτλο σαν αυτόν του νήματος καταλαβαίνω ότι οι προτάσεις που θα διατυπωθούν θα είναι κάπως πλουραλιστικές όσον αφορά το στυλ/εταιρία/ιστορία κτλ. Αλλιώς, ας ανοιξει ένα νήμα με τίτλο 5 must πιλότοι, 5 must καταδυτικά κ.ο.κ. Το λέω κυρίως επειδή μπορεί να διαβάσει το νήμα κάποιος που θέλει να μάθει πρτάγματα κι ίσως αποκτήσει λάθος άποψη. Ολα αυτά πάντα σε σχέση με τον τίτλο.Για το doxa σε πορτοκαλί συμφωνώ απολύτως, θα μπορούσε να αποτελεί ρολόι must για κάθε συλλογή. Και ανεξάρτητα από αυτό μου αρέσει πολύ.Συμφωνώ Γιώργο αλλά επιμένω ότι δεν μπορεί να είναι το ίδιο must το legend diver με ένα dievas. Δεν ήταν τα χρήματα το θέμα αλλά πόσο ένα ρολόι πρέπει να υπάρχει σε κάθε συλλογή. Ε, δε νομίζω ότι ενα dievas πρέπει να υπάρχει σε κάθε συλλογή, σε αντίθεση ας πουμε με ένα seiko 5 των 70€.Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε ότι το σπορ που μας αρέσει δεν είναι φθηνό αλλά σε γενικές γραμμές ακριβό, τι να κάνουμε...
Γιώργο ο καθένας έχει τα δικά του "πρέπει" (μαστ)Άλλα ρολόγια γουστάρω εγώ, αλλά ο Βίκτωρας, άλλα ο Κωνστασντίνος κλπ κλπ κλπ.Για μένα π.χ. το Legend Divers δεν είναι must... Το θέμα είναι εσύ τι γουστάρεις.Φιλικά Γιώργος
Εισαι απολυτα σαφης φιλε μου και σε ευχαριστω για την τοποθετηση σου...το dievas εξω λοιπον....Απο την αλλη το legend diver πιστευεις οτι θα μπορουσε να ειναι μεσα στα must;
Το legend diver θα μπορούσε να περιλαμβάνεται σε ενα top5 μικρομεσαίων ρολογιών, στην κατηγορία καταδυτικού. Το doxa επίσης, όπως και το sumo.
προτιμώ squale 1521.
Ποιό είναι αυτό; Γιατό όχι όμως, η squale εχει μακρά ιστορία στην κατασκευή κασών, ιδίως με την κορώνα στο 4..
1) Submariner2) Moonwatch3) Panerai Luminor4) Royal Oak ή Nautilus ή Overseas5) Casio g-shock
Ωραία έχω 3 από τα 5 και τα υπόλοιπα 2 δεν θα τα πάρω γιατί απλά δεν μου αρέσουν!!!!!Ψάχνω λοιπόν τα άλλα 2 για να κλείσω σαν ρολογόφιλος!!!!Sent from my iPad using Tapatalk HD
έφτιαχνε και για Blancpain κάσες για τα Fifty Fathoms