Αποστολέας Θέμα: Ερωτήσεις για OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN με λουράκι  (Αναγνώστηκε 2021 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ysv

• Just Registered
    • Προφίλ
Ερωτήσεις για OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN με λουράκι
« στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 12:47:30 μμ »

Καλησπέρα σε όλους

ως νέος στο forum παρακαλώ τα φώτα σας.

Έχοντας αποφασίσει να αγοράσω ένα καλό ρολόι βλέποντας διάφορα, έχω καταλήξει στο
OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN με λουράκι. Λόγω μικρού καρπού αλλά και προσωπικού γούστου δεν μου αρέσει με μπρασελέ, αν και αισθητικά μου αρέσει το Rolex Sea Dweller

OMEGA Seamaster Planet ocean

http://www.omegawatches.com/index.php?id=557&no_cache=1&pos=2&sent=1&idbracelet=10&idcase=3&iddial=4

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1) Το συγκεκριμένο ρολόι μπορεί να φορεθεί με κουστούμι ή είναι μόνο casual ?

2) Δεδομένου ότι είναι καταδυτικό ρολόι έχει ένα αυξημένο πάχος (case thikness 14 mm)
Σε ρολόι 42 μμ και σε σχετικά μικρό καρπό θα φαίνεται άσχημο?

3) Διάβασα σε ξένο review ότι το κρύσταλο έχει αντι-θαμβωτική επίστρωση και από τις δύο όψεις του και ότι παρά το γεγονός ότι το κρύσταλο είναι saphire αντι-χαρακτικό, η ίδια η επίστρωση μπορεί να χαραχθεί και να φαίνεται άσχημα. Ισχύει κάτι τέτοι και σε ποιό βαθμό πρέπει να το προσέχει κανείς?

4) Τελευταίο η αγορά. Στο κατάστημα τις Omega έχει με μια μικρή έκπτωση 2500 ε.
Από Αμερική όμως πχ Amazon και λόγω τις διαφοράς δολαρίου - ευρώ είναι περίπου 1800 ε
έχει αγοράσει κανείς απο Αμερική? Υπάρχουν τίποτα φόροι - τελωνεία κλπ ?

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
Απ: Ερωτήσεις για OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN με λουράκι
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 03:30:51 μμ »
Καλησπέρα και καλώς ήλθες στην παρέα μας:

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1) Το συγκεκριμένο ρολόι μπορεί να φορεθεί με κουστούμι ή είναι μόνο casual ?

2) Δεδομένου ότι είναι καταδυτικό ρολόι έχει ένα αυξημένο πάχος (case thikness 14 mm)
Σε ρολόι 42 μμ και σε σχετικά μικρό καρπό θα φαίνεται άσχημο?

3) Διάβασα σε ξένο review ότι το κρύσταλο έχει αντι-θαμβωτική επίστρωση και από τις δύο όψεις του και ότι παρά το γεγονός ότι το κρύσταλο είναι saphire αντι-χαρακτικό, η ίδια η επίστρωση μπορεί να χαραχθεί και να φαίνεται άσχημα. Ισχύει κάτι τέτοι και σε ποιό βαθμό πρέπει να το προσέχει κανείς?

4) Τελευταίο η αγορά. Στο κατάστημα τις Omega έχει με μια μικρή έκπτωση 2500 ε.
Από Αμερική όμως πχ Amazon και λόγω τις διαφοράς δολαρίου - ευρώ είναι περίπου 1800 ε
έχει αγοράσει κανείς απο Αμερική? Υπάρχουν τίποτα φόροι - τελωνεία κλπ ?

Ευχαριστώ

1) Eντελώς υποκειμενικό. Κάνε ότι σου αρέσει και μην ξεχνάς ότι κάποιοι φοράν nike με κουστούμι και την βρίσκουν.
2) Eντελώς υποκειμενικό. Δεν νομίζω μιας και η τάση ειναι προς τα μεγάλα ρολόγια.
3) Ουδεις άφθαρτος εκτός απο το αρχαίο Ελληνικο πνέυμα . Αρκετα ανθεκτικό αλλά δεν είναι και ο Ρομποκοπ. Μήπως διάβασες για το hesalite?
4) Οι τιμές Αμερική με Ελλάδα είναι η μέρα με την νύχτα. Μην το αγοράσεις από το νετ όμως δεδομένου ότι παίζει με την φλόγα αλλά και με το τελωνείο.

Least and last το συγκεκριμένο δεν έχει καμία σχέση με το sd, το οποίο ενημερωτικά είναι και πολύ ακριβότερο.

Φιλικά
Λάμπρος

Αποσυνδεδεμένος ysv

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 04:02:47 μμ »

Λάμπρο,

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

το site που το είδα για το κρύσταλο ειναι αυτό
http://rolexreferencepage.com/SDPO/sd%20vs%20po.html

Για το 1ο, συμφωνώ ότι όλα είναι υποκειμενικά, ωστώσο πχ με κουστούμι δεν ενδείκνυται να φοράς αθλητικά - όχι ότι δεν μπορείς, μπόρείς αλλά δεν 'πάει'..

Βασικά το PO δεν είναι κάτι αντίστοιχο με αθλητικά, όπως πχ ένα SUUNTO. Αλλά ούτε και τόσο επίσημο όπως ένα piaget...

Απλά ρωτάω αν φοριέται με κουστούμι χωρίς να δείχνει παράταιρο.

Thanks
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος piranxas3

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 07:28:27 μμ »
Γεια σου φιλε ysv. Πλεον εχω το ρολοι που θελεις, (λεω πλεον γιατι το αγορασα με μπρασελε κ πριν λιγο καιρο του εβαλα το συγκεκριμενο λουρακι που ειναι απο καοτσουκ).
1. με το συγκεκριμενο λουρακι μπορει πολυ ευκολα να φορεθει με οποιοδηποτε ρουχο, απο κοστουμι μεχρι βερμουδα.
2.Εγω εχω το 45,5 (14,5mm case th) κ σε πληροφορω οτι εχω λεπτο καρπο αλλα δεν φαινεται καθολου ασχημο ισα ισα που δειχνει πολυ ωραιο.
3.Σε εμενα προσωπκα δεν εχει συμβει κατι τετοιο κ το ρολοι δεν το βγαζω απο το χερι μου. Ισα ισα με αυτες τις μεμβρανες θα νομιζεις οτι το ρολοι δεν εχει κρυσταλλο.το αρνητικο ειναι οτι "λερωνει" ευκολα.
4.Αν ψαξεις καλυτερα θα το βρεις φθηνοτερα.οσο για την αγορα απο το ιντερνετ δεν μπορω να σε βοηθησω.

Αποσυνδεδεμένος ysv

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 26, 2009, 10:40:15 πμ »

Να το χαίρεσαι !!

Είναι όντως πολύ ωραίο με το λουράκι !! Και παρόλο που είναι καουτσούκ δεν φαίνεται καθόλου! Αντίθετα μοιάζει τόσο εμφανισιακά όσο και στη υφή με δέρμα.

Ελπίζω να γίνω κι εγώ σύντομα ευτυχής κάτοχός ενός PO!!!

Κι εγώ πιστεύω ότι ως ρολόι είναι αρκετά "ευέλικτο" και φοριέται είτε με casual είτε πιο σοβαρό ντύσιμο, απλα ήθελα και μια άλλη γνώμη