Αποστολέας Θέμα: Baume et mercier RIviera  (Αναγνώστηκε 1809 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
Baume et mercier RIviera
« στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 08:55:40 μμ »
Επειδη πρεπει σε καποιον να μιλησω για τη καψουρα μου και επειδη κανενας δε με καταλαβαινει ειπα να το πω σε σας!Η πρωτη ματια επεσε πανω του οταν περνουσα καλοκαιριατικα απο ενα κοσμηματοπωλειο στην αθηνα!Αυτο εφτανε!Ηταν ερωτας κεραυνοβολος!Ο λογος γι αυτο: http://www.baume-et-mercier.com/collection/en/Riviera/Sport-8755
Αλλα μου αρεσει και σε οποιονδηποτε αλλο χρωματισμο>Για μενα ειναι απο τα ομορφοτερα ρολογια που εχω δει!Τιμη γυρω στα 2.000!Αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν υπαρχει σχεδον καμια αναφορα εδω μεσα ουτε για τη μαρκα αλλα ουτε και για το μοντελο!Τι συμβαινει τι στραβο υπαρχει?

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Baume et mercier RIviera
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 09:02:27 μμ »
Δεν υπαρχει τιποτα με αυτην την εταιρεια ειναι πολυ αξιολογη και καλη ομορφο ρολοι καλη επιλογη ;)

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 10:14:00 μμ »
εχω ΒΜ και δεν εχω κανενα παραπονο,επισης πολυ σοβαρη αντιπροσωπεια,ισως λιγο ακριβο το σερβις της οπως μου ειπαν.

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 11:08:35 μμ »
Πολύ καλή εταιρία αλλά το συγκεκριμένο (8755) γίνεται δυσδιάκριτο..  :-k 
Ρίξε μια ματιά και στη σειρά Hampton αν σου αρέσουν τα τετράγωνα. Το 8749 τόχω δει από κοντά και είναι πανέμορφο.. :rolleyes:
Επίσης  ο χρονογράφος 8826  είναι ίσως από τους 2-3 ωραιότερους τετράγωνους χρονογράφους που κυκλοφορούν...  :prayer:
Εχει και ελληνική αντιπροσωπεία η Β&Μ  (Flamme Hellas S.a) και αυτό είναι σοβαρό πλεονέκτημα :up:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 11:29:01 μμ »
Εγώ πάντως βρίσκω τη σειρά Riviera πολύ ενδιαφέρουσα :smt023

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 11:33:02 μμ »
Το Hampton αντικειμενικα ειναι πολυ ωραια απλα εγω δε τα πολυσυμπαθω!Το riviera μου εχει κολλησει!Επισης και το capeland s ειναι φοβερο αλλα δε το ειχε στο επισημο σαιτ!Το θεμα ειναι οτι πολυ προσφατα πηρα ρολοι http://www.mywatch.gr/index.php/topic,5002.0.html και δε προβλεπεται να το αποκτησω συντομα!Το προβλημα ειναι οτι μολισ πληρωσα το omega βρηκα ενα riviera στην ιδια περιπου τιμη και με επιασαν λιγο οι τυψεις!Ας μου πει καποιος οτι επραξα σωστα!!