Μια και ο κυριος Stern δεν μας απαντα απευθειας , θα πω καποιες αποψεις μου για τους λογους που τον οδηγησαν στην εγκαταλειψη της σφραγιδας της Γενευης.
1. Η παλαια σφραγιδα αφορα μονο την μηχανη και οχι ολο το ρολοι. Επισης ,ενω θετει καποια σοβαρα αισθητικα και τεχνικα κριτηρια, παραλειπει αλλα ακομα σοβαροτερα οπως πχ την ακριβεια της μηχανης
2. Αποψη μου ειναι ,οτι το γεγονος οτι η σφραγιδα εγινε κτημα πολλων εταιρειων ,δεν αρεσε στην ΡΡ. Οταν εισαι στην κορυφη, δεν θελεις το "εμβλημα ποιοτητας" των μηχανων σου να ειναι τοσο "κοινο" και να χαρακτηριζει μια πληθωρα εταιρειων ,που πιθανον βρισκονται πολυ μακρια απο εσενα στην κλιμακα της ΥΩ. Και φυσικα και τους ανταγωνιστες σου.
3. Πιθανον να υπαρχουν και οικονομικοι λογοι. Απο τη στιγμη που καποια αναξαρτητη αρχη πιστοποιει τις μηχανες , ειναι φυσικο η εταιρεια να επιβαρυνεται με καποιο κοστος (εστω και μικρο)
4. Ειναι ενας λογος που δεν ειναι ευρεως γνωστος, αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ σοβαρος.
Η σφραγιδα της Γενευης ΔΕΣΜΕΥΕΙ κατα καποιο τροπο την εταιρεια με καποια κριτηρια που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΝΤΑ να εφαρμοστουν. Και εξηγουμαι. Ξερουμε πχ οτι ενα απο τα κριτηρια ειναι η απαγορευση των συρματινων ελατηριων που γινεται κυριως για αισθητικους λογους. Οταν λοιπον σε εναν υπερπολυπλοκο μηχανισμο, -που για τεχνικους λογους ειναι αναγκαιο να χρησιμοποιηθει μια τετοια λυση- δεν μπορει να μπει η σφραγιδα της Γενευης, καταλαβαινετε το προβλημα της εταιρειας. Η θα πρεπει να προβει σε τεχνικους συμβιβασμους , η σε "συνεννοησεις" με την πιστοποιουσα αρχη,
η θα πρεπει να πουλησει ενα πανακριβο ρολοι της ,χωρις τη σφραγιδα ποιοτητας!!!
Εσεις στη θεση του κυριου Stern τι θα κανατε;;;;
Και τι επαθαν δηλαδη η JLC ,η AP , η Lange και τοσες αλλες εταιρειες που εχουν τη δικη τους σφραγιδα ποιοτητας;