Αποστολέας Θέμα: Συμβουλες για επιλογη!  (Αναγνώστηκε 4438 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
Συμβουλες για επιλογη!
« στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 03:19:12 μμ »
Σαν καινουριος ψαρωμενος χρηστης του φορουμ αφου καταφερα να μοιρασω τις σκεψεις μου σε διαφορα τοπικ που δεν ταιριαζαν με αυτα που ηθελα να πω αποφασισα να ανοιξω ενα καινουριο θεμα ωστε να συγκεντρωσω εδω αυτα που θελω να πω για να επικοινωνησουμε καλυτερα!Το μικροβιο εχει μπει κι σε μενα απο μικρο αφου ημουν ο μονος που φορουσα ρολοι με μπρασελε απο το δημοτικο ακομα!Τωρα στην ηλικια των 25 και οντας ακομα φοιτητης προσπαθω να ικανοποιησω τις επιθυμιες μου καταληγοντας σε οσο το δυνατον ρολογια σε καλες τιμες που με κανουν ευτυχισμενο!Σαν κλασσικος αφελης καταφερα το καλοκαιρι να χασω το πρωτο μου αρκετα ακριβο ρολοι για μενα και πολυ αγαπημενο
 http://www.seikowatches.com/products/sportura/kinetic_c/snl015p1.html

Πριν λιγες μερες κι μετα απο κοπο καταφερα να το αντικαταστησω με αυτο http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190334127510&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Απλα επειδη δεν εχω ξαναδει καποιον να το φοραει σε αυτο το χρωμα θα ηθελα αν καποιος που το εχει δει απο κοντα να μου 2 λογια για αυτο και για την τιμη που το πηρα!Επισης εχω ηδη αποφασισει για το επομενο το οποιο λεω να ειναι αυτο http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=10931&category_id=83&option=com_virtuemart&Itemid=1
Απλα για αυτο θα ηθελα περισσοτερο βοηθεια γιατι δεν το εχω δει απο κοντα και ουτε εχω ακουσει τπτ για αυτο!Τι λετε αξιζει?Επειδη ειμαι απο Θεσσαλονικη υπαρχει καποιο καταστημα εδω να το δω?Ευχαριστω και για τη φιλοξενια!

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Συμβουλες για επιλογη!
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 12:42:49 μμ »
Κανεις ρε παιδια??????

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 01:56:15 μμ »
   Φίλε μου, ομολογώ πως δεν το έχω ξαναδεί αυτό το χρώμα καντράν. Αυτό βέβαια δεν λέει και τίποτα αφού δεν είμαι και μεγάλος γνώστης των Ω. Αν μη τι άλλο πάντως είναι ξεχωριστό ;). Κρίμα για το Seiko γιατί στη φωτό φαίνεται ενδιαφέρον ρολόι. Ingersoll θα βρείς σίγουρα στα καταστήματα της Θεσ/νίκης, αν κρίνω από αυτά των Αθηνών που έχει γεμίσει ο τόπος. Τα ρολόγια αυτά έχουν πολύ καλή εμφάνιση για τα χρήματα που κοστίζουν. Χρησιμοποιούν κινέζικους αυτόματους μηχανισμούς και από προσωπική εμπειρία έχουν καλούς χρόνους. Από αντοχή και αξιοπιστία δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω θετικά η αρνητικά. Το σάιτ που μας πόσταρες έχει πολύ καλές τιμές σ'αυτή τη μάρκα. Σε κάθε περίπτωση θα πρότεινα να τα δεις από κοντά ώστε να τα αξιολογήσεις ο ίδιος.

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 01:56:52 μμ »
Δες στο Μεριανό στη Μητροπόλεως.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος eftapsixos

• 38mm case
  • mickey έχεις μια τρομπέτα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 02:08:34 μμ »
Δες στο Μεριανό στη Μητροπόλεως.

Φιλικά
Δημήτρης

Σωστός!!! Από εκεί πήρα το tissot μου και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος!Μου έκανε και καλή τιμή! ;)
"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τις καινούριες
ιδέες... Δεν τρομάζουν βλέποντας τις παλιές?"

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 03:17:54 μμ »
Επισης ψαχνοντας στο νετ βρηκα αυτο http://www.abramsjewelry.com/Wohler_Men_s_Hegel_Automatic_Skeleton_Back_Watch_p/wohlerhegelblack.htm

Εκανα μια αναζητση αλλα δε βρηκα κατι!Ενδιαφερον φαινεται και σε πολυ καλη τιμη!Τελικα το ρολοι ειναι μεγαλη αρρωστια!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 03:28:34 μμ »
Δεν ξέρω την εταιρεία και δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά από την μηχανή (TY-601) μιλάμε για κινέζικο multifaction. Oπότε η τιμή είναι κανονική.

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 03:31:37 μμ »
Για να συγκεκριμενοποιησω λιγο τι ψαχνω για επομενη αγορα θα ειναι ενα ρολοι μεχρι 250ε(κυριως για μεταχειρισμενο ψαχνω) αυτοματο με μεγαλη κασα και χρονογραφους!Μ'αρεσει πολυ το velatura κι αν βρω καποιο μεταχ σε καλη κατασταση θα το χτυπησω!Με αυτα τα δεδομενα ακουω προτασεις!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 04:03:41 μμ »
   Αυτόματο με χρονογράφο σε ελβετικό θέλεις σχεδόν τα τριπλά. Από made in japan δεν ξέρω, όμως το βλέπω χλωμό. Άρα ή σε ρώσικο οριακά κι αυτό μέσω net ή σε κάποιο(όπως τα ingersoll) με κινέζικο μηχανισμό. Μένει να δεις κάτι σε μεταχειρισμένο αλλά πάλι για ελβετικό το αποκλείω. Στις αγοροπωλησίες του φόρουμ κοίταξες μήπως έχει κάτι;

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 04:22:32 μμ »
Στις αγοραπωλησιες δε μπορω ακομα να λαβω μελος κι οταν προσπαθησα να στειλω πμ λεει οτι ειναι γεματα και δεν μπορουν να δεχτουν!

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 03:42:58 μμ »
Σε πιο μέλος προσπάθησες να στείλεις ΠΜ?
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 23, 2009, 08:59:50 μμ »
Νομιζω ηταν ο omegaman