Αποστολέας Θέμα: Αγορα hamilton navy regatta, την γνωμη σας!  (Αναγνώστηκε 6889 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giorgosgeo4

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορα hamilton navy regatta, την γνωμη σας!
« στις: Σεπτέμβριος 19, 2009, 01:47:39 μμ »
Ειμαι αναμεσα σε δυο hamilton το http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=KA&y=80&p=219  και το http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=KA&y=32&p=226 . Πηγα να τα δω απο κοντα και το Navy GMT μου φανηκε καπως ψευτικο μπροστα στο navy regatta, οποτε καταληγω στο regatta. θα ηθελα την γνωμη σας για το ρολοι αν αξιζει αυτη η αγορα και θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε καποια αξιοπιστη σελιδα στο ιντερνετ για την αγορα αυτου του ρολογιου,επειδη πηγα σε καταστημα στην θεσσαλονικη και μου κανει 10% εκπτωση και μιλαμε τα χρηματα μετροιτης. Η επισημη τιμη καταλογου ειναι 950€.ευχαριστω και περιμενω τις γνωμες σας.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορα hamilton navy regatta, την γνωμη σας!
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 19, 2009, 02:35:54 μμ »
   Αυτά διαβάζω για τις τιμές και τα παίρνω. Όταν κι εμένα μου λένε κάτι τέτοια, λέω ευχαριστώ πολύ και φεύγω. Δεν θέλει έτσι τελικά, θέλει να τους τη λές στα μούτρα. Πόσο; 10%; Καλά, όταν αποφασίσετε να πουλήσετε όπως πρέπει, τα ξαναλέμε.
   Φίλε μου δεν χρειάζεται να μπλέξεις με ίντερνετ αν δεν θέλεις. Ένα 25% το βρίσκεις στα Hamilton εύκολα. Η γνώμη μου είναι να ρωτήσεις κι αλλού και αν πάλι δεν βρείς, εδώ είμαστε. Το πολύ πολύ σου προτείνω με pm δυό τρία μαγαζιά στην Αθήνα, μιλάς τηλεφωνικά και στο στέλνουν με αντικαταβολή.
   Τώρα για το ρολόι αυτό καθαυτό. Τα Hamilton είναι έτσι κι αλλιώς value for money ρολόγια, οπότε αφού σου αρέσει το Regatta, προχώρα άφοβα. Στο συγκεκριμένο μάλιστα χρώμα δύσκολα θα βρείς κάτι άλλο :)

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 19, 2009, 02:43:12 μμ »
φιλε μου σ'ευχαριστω και μαλλον θα χρειαστω και τις διευθυνσεις για να παρω να ρωτησω τις τιμες. αλλα 10% εκπτωση ειναι πολυ λιγο, πριν παω στο μαγαζι πιστευα πως τουλαχιστον ενα 20% θα το επαιρνα αλλα....δεν!!! απλα θα ηθελα να το παρω απο ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη για να αναπτυξω μια καλη σχεση με τον πωλητη για τα μελλοντικα σερβις του ρολογιου και αργοτερα για την αλλαγη του. αλλα με 10% εκπτωση δεν νομιζω. ξερει καποιος ποια μαγαζια πουλανε hamilton στην θεσ/νικη? και αν ξερει καποιος να μου πει τι μηχανη φοραει το ρολοι?

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 19, 2009, 07:23:59 μμ »
καποιος αλλος γνωριζει κατι? και πιο πολυ για καλες τιμες στα hamilton, δεν νομιζω να ειμαι υπερβολικος που μου φαινεται μικρη εκπτωση το 10%....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 19, 2009, 08:53:22 μμ »
Φίλε giorgosgeo4 έχεις pm ;)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 07:05:48 μμ »
το ρολοι το παρελαβα σημερα!συντομα θα βαλω και φωτογραφιες.Αλλα θελω να ρωτησω κατι που με εκανε να απορησω, το ρολοι εχει ολα τα χαρτια με τις εγγυησεις αλλα το manual ειναι για αλλο μοντελο, ενω πηρα το navy regatta μεσα ειχε το manual του hamilton e.t.o και το πιο αστειο ειναι οτι το e.t.o ειναι quartz. μιλησα με το μαγαζι απο οπου και το πηρα και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικο τους λαθος και μου δωσαν τον αριθμο απο την swatch group για να παρω και να ζητησω το τμημα της hamilton  και να το πω σ'αυτους αυτο το λαθος! εσεις τι λετε μπορει να γινει τετοιο λαθος απο την εταιρεια?και αν ζητησω απο τα κεντρικα της swatch group θα μου στειλει το manual που πρεπει?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 07:25:40 μμ »
Φίλε giorgosgeo4 μπράβο για την επιλογή σου  :applaus:, καλοφόρετο το Regatta, είναι μοναδικό κομμάτι:2thumbs:, να το χαίρεσαι

Όσο για το manual, λογικά δεν φταίει το μαγαζί, μάλλον έγινε λάθος στη συσκευασία. Στο κουτί του Hamilton λογικά θα πρέπει να περιλαμβάνει το βιβλιαράκι της εγγύησης σφραγισμένο από το κατάστημα, ένα γενικό instruction manual για όλα τα μοντέλα της εταιρείας κι ένα μικρότερο 8φυλλο- 10φυλλο με πιό αναλυτικές οδηγίες για τα μοντέλα της ίδιας σειράς με 2 σελίδες αφιερωμένες στο συγκεκριμένο μοντέλο. Κάλεσε την SWATCH GROUP GREECE A.E. στο 2109565656 και λογικά θα σε εξυπηρετήσουν. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις τις οδηγίες από το επίσημο σάιτ της Hamilton:
http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/customer-service/instruction-manuals.aspx

Πάλι καλοφόρετο και αναμένουμε φωτογραφίες :lens:

Φιλικά, Γιάννης

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 07:36:34 μμ »
Ευχαριστω πολυ Γιαννη και πανω απ'ολα για την βοηθεια σου αυτο το καιρο. το κουτι μεσα ειχε το βιβλιαρακι με την εγγυηση σφραγισμενη οπως λες, και μετα αλλο ενα με το manual του e.t.o δεν ειχε κατι αλλο.Θα παρω την  δευτερα στα κεντρικα να δω τι θα μου πουν. Και παλι ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 25, 2009, 08:08:38 μμ »
Το έχω δει σε αγορά HAMILTON. Aυτό που συμβαίνει είναι ότι έχουν χύμα κουτιά και μάνιουαλ. Αν ο πωλητής κάνει λάθος μπορεί να βάλει στο κουτί λάθος προσπέκτους (κουτιά είναι όλα ίδια). Τo είδα να συμβαίνει σε μαγαζί που πουλάει αρκετά στην Στοά Φέξη
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 26, 2009, 05:30:15 πμ από vord »
i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 26, 2009, 01:23:35 πμ »
ωραιο το ρεγκατα....εγω εχω το navy gmt σε μαυρο και του εβαλα ενα λουρακι χιρς ραλλυ και εγινε αλλο ρολοι..
αυτο το μπλε απο κοντα πρεπει ναι πολυ ομορφο...καλοφορετο

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 26, 2009, 10:04:48 πμ »
το λουρακι ειναι πολυ ωραιο, δεν ειναι τοσο εντονο μπλε οπως στην σελιδα της hamilton,στην πραγματικοτητα ειναι μπλε σκουρο.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 29, 2009, 07:16:58 μμ »
προαπαθω να ανεβασω φωτογραφιες αλλα δυσκολευομαι να βρω το πως?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 30, 2009, 11:32:26 μμ »
Οδηγίες ανεβάσματος φωτογραφιών έφθασαν με pm ;D

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 01, 2009, 10:21:16 πμ »
νομιζω καταφερα να ανεβασω τις φωτο.Σας ευχαριστω ολους για τις οδηγιες.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 01, 2009, 10:41:35 πμ »
Πάλι καλοφόρετο φίλε μου. Αξιόλογο πραγματικά και value for money ρολόι ;)

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 01, 2009, 10:57:38 πμ »
Καλοφόρετο φίλε giorgosgeo4  :2thumbs: Να δείχνει μόνο καλές ώρες.

Αποσυνδεδεμένος georgemvg

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 04, 2009, 03:10:26 μμ »
Να ρωτήσω κάτι για να μαθαίνουμε και εμείς οι καινούργιοι. Γιατί θεωρείται γεγονός αδιαμφισβήτητο η μεγάλη έκπτωση σε αγορά μετρητής;

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 04, 2009, 06:55:33 μμ »
Γιατί θεωρείται γεγονός αδιαμφισβήτητο η μεγάλη έκπτωση σε αγορά μετρητής;

Πώς λέμε "Η φτώχεια θέλει καλοπέραση κι η πουτ@νιά φτιασίδι, το ψάρι θέλει υπομονή και το μ**νί κυνήγι"; Όσο αδιαμφισβήτητα είναι αυτά, άλλο τόσο αδιαμφισβήτητη είναι και η έκπτωση στην αγορά τοις μετρητοίς.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 04, 2009, 07:00:34 μμ »
   Γειά σου Χάρη με τα ρητά σου ;D

Φίλε georgemvg δεν καταλαβαίνω, εσύ δεν επιδιώκεις την καλύτερη τιμή όταν αγοράζεις κάτι; Αφού κεντρικά καταστήματα(με σημαντικά έξοδα) μπορούν και κάνουν πχ -25%, σημαίνει ότι έχουν το περιθώριο κέρδους να το κάνουν. Γιατί θα πρέπει να δώσω τα λεφτά μου σε κάποιον που μου κάνει -15%;

Φιλικά, Γιάννης