Αποστολέας Θέμα: LOCH NES MONSTER  (Αναγνώστηκε 2025 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
LOCH NES MONSTER
« στις: Σεπτέμβριος 19, 2009, 09:58:35 πμ »
Πολυ λενε πως το ειδαν,αλλοι λενε πως δεν υπαρχει,εκατομμυρια ανθρωποι απο καθε γωνια της γης σπευδουν για να δουν αυτο το παραξενο φαινομενο.Αραγε τι συμβαινει εκει?Υπαρχει η Nessy στα βαθεια νερα της λιμνης Loch Nes η οχι?Το BBC εκανε ενα ταξιδι με υποβρυχια καμερα αλλα δεν βρηκε τιποτα ετσι και το αμφισβητει.Αλλα πως γινετε να ψαξεις μια τεραστια λιμνη 40 χιλιομετρων ενω καποια της σημεια ειναι τοσο λασπωδη που δεν ειναι προσβασημα.Υπαρχουν πολλες μαρτυριες που λενε πως το ειδαν και σημαντικοι ανθρωποι οχι οποιος και οποιος.Βεβαια οι Σκωτσεζοι γνησιοι φιλοχρηματοι θα πει καποιος εχουν βγαλει αυτο τον μυθο με σκοπο να πλουτισουν.Παντως εγω προσωπικα πιστευω στο τερας του Loch Nes και θα ηθελα να παω εκει να δω απο περιεργια.Επιστημονες τελος λενε πως ενα τοσο μεγαλο τερας δεν μπορει να βρει τροφη σε μια τοσο μικρη λιμνη για κεινο επεισης παλαιοτερα αναφερθηκε πως η Nessy ειχε καταβροχθησει και ανθρωπους παρολο που οι επιστημονες το θεωρουν χορτοφαγο.

Εσεις τι πιστευετε για τον ζωντανο μυθο Nessie και εχετε παει ποτε εκει?
                                             Φιλικα
                                               Ser

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: LOCH NES MONSTER
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 19, 2009, 05:30:33 μμ »
Φίλε μου SER θα σε απογοητεύσω αλλά εγώ δεν πιστεύω σε τίποτε απ'αυτού του ίδους τις ιστορίες. Ειδικά για την συγκεκριμένη περίπτωση σου βάζω και τον εξής προβληματισμό: Πόσων χρονών-αιώνων έχει φτάσει να είναι η Nessy επιτέλους;

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 19, 2009, 05:33:15 μμ »
Εχεις δικιο ισως η φαντασια μου με κανει να πιστευω και η τρελα μου να ψαχνω το εξοπραγματικο.Πιστευω παντως πως η σκωτσεζοι το χουν μεγενθυνη για να πουλουν προιοντα σχετικα με το τερας ;)

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 19, 2009, 06:58:29 μμ »
εγω παντως που πηγα δεν το βρηκα!!!!!!!
“Simplicity is the ultimate sophistication”
                 Leonardo Da Vinci

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 24, 2009, 10:23:25 πμ »
Παιδες και εγω που ειχα παει το 2000 και καναμε τουρ μιαμιση ωρα με καραβακι δεν ειδα τιποτα!

Μετα ομως το βραδυ στο ινβερνες σε ενα μπαρακι παρεα με ενα μπουκαλι Lagavulin και φιλους τα ειδα ολα τα τερατα μαζεμενα! ;D ;D ;D ;D ;D. χε χε χε

ελιο
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 24, 2009, 12:26:53 μμ »
Ρε Ηλία όχι Λαγκαβούλιν πρωινιάτικα! Άφτερ.

SER όταν με το καλό πας στη Σκωτία και δεις πως το κάθε κ@λόκαστρο το αναστηλώσαν, το κάνανε παλάτι, το επισκέπτεσαι και τους τα σκας, τότε θα πεις πως είδες τη Νέσυ, το Νέσο και όλο το χωριό.

φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 24, 2009, 12:32:06 μμ »
Ο μόνος που είδε το τέρας του Λοχ Νες ήταν ο Τραμπάκουλας στις πατατε.