Αποστολέας Θέμα: Hamilton eto???  (Αναγνώστηκε 3909 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
Hamilton eto???
« στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 01:01:15 μμ »
Καλημερα και σορρυ για το off topic πριν....Ειμαι σε σκεψεις για το ποιο Hamilton να παρω δεδομένης της ύπαρξης πολύ καλών μοντέλων από την εταιρία και καλώ τιμών. Ειχα σχεδον καταλήξει στο Xwind αλλα είδα τα νεα ETO και κυριως αυτο http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=KA&y=13&p=499 και το σκεφτομαι χωρις να βγαζω ακρη. Το Χwind ειναι σαφως καλυτερο γιατι εχει και auto μηχανη ενώ το eto ειναι quartz. Βεβαια παμε στα διπλα λεφτα, 500 με 1000 ευρω....Δεν ξερω αν αξιζει να παρω ενα ρολοι quartz σε αυτα τα λεφτα...Από την αλλη δεν εχει και νοημα πιστευω να πληρωσω ενα ρολοι 1000€ για πραγματα πρακτικα αχρηστα σε μενα.Αν καποιος εχει ρολοι με το μηχανισμο του ETO ας δωσει καποια γνωμη για την ποιοτητα του! :)
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

seamasterchrono

• Επισκέπτης
Απ: Hamilton eto???
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 01:33:34 μμ »
ωραιο ειναι αυτο το ΕΤΟ

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 01:40:47 μμ »
Ειχα δει το περσινο με λουρακι αλλα και με μπρασελε και ηταν πολυ καλο!! και αν βγει 350-400€ ειναι καλη τιμη. Σε αυτοματο μετα για να παρω hamilton σε αυτα τα λεφτα (ή ενα κλικ πιο πανω) πρεπει να παω  στο belowzero που ειναι πολυ ιδιατερο και δε ξερω αν θα μου αρεσει σε λιγο καιρο! ??? Και σε πολυ κοσμο που το εχω δειξει δεν αρεσε καν.. :P

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 03:10:31 μμ »
σημασια εχει να αρεσει σε εσενα

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 03:12:52 μμ »
@seamasterchrono: Το ζητημα ειναι οτι μου αρεσει πολυ περισσοτερο το ETO και το belowzero αν το παρω θα ειναι καθαρα επειδη εχει καλυτερο μηχανισμο..Το καλυτερο βεβαια ειναι το Xwind απλα δε ξερω αν τα διπλα λεφτα αναλογουν στη διαφορα εμφανισης...

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 03:30:00 μμ »
Παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο (αρκει να ''αντεχεις'' την τιμη αγορας) γιατι εαν παρεις κατι αλλο παντα θα σε ''τρωει'' το αλλο που δεν πηρες

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 03:38:38 μμ »
Πολυ σωστο αυτο! ;D Το εσω παθει παρα πολλες φορες με αγορες μου!
Το μονο προβλημα ειναι το τι ακριβως αντέχω :-\ Απλά φοβαμαι οτι δεν αξιζει (ισως ?) ενα ρολοι quartz τα ~400€....
Βεβαια και ενα Ω quartz έχει 1200+ οποτε φανταζομαι οτι καποιοι που το παιρνουν δεν ειναι χαζοι :P

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
  • Να πέσεις επιτρέπεται. . Να σηκωθείς επιβάλλεται !
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 10:04:52 μμ »
             Ναι αλλά είναι Ω αγαπητέ φίλε.Να μη μπερδευόμαστε. Δες και Sinn quartz. Oύτε και Sinn είναι λοιπόν. Ρολόγια άλλης κατηγορίας (πάντα κατά τη γνώμη μου).
                        . . . και πάντα φιλικά
                            Γιώργος.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 12:09:21 πμ »
Σ'αυτό το στάδιο ενασχόλησης μου με το ρολόι δεν έδινα για quartz ούτε 100 ευρώ, όποιο και νάταν.
Αν όμως ήμουνα πιτσιρικάς και ήθελα ένα ρολόι για το γούστο μου και μου άρεσε το eto, θα το χτύπαγα

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 01:10:55 πμ »
Σε νεανικό και προχωρημένο στυλάκι δες και το παρακάτω, το οποίο είναι εντυπωσιακό και με μαύρο και με μισό μισό dial. Κοντά στην τιμή του eto. Στις φωτό αδικείται ;)

Σειρά Action-Sunset and Twilight, αυτόματο, 44mm case, 200m αδιάβροχο

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 08:45:09 πμ »
Καλημερα
@GiannisH: Ειμαι οντως πιτσιρικας (στα 25  ::)) Το θεμα ειναι οτι εχω πολλα ρολογια και quartz και δεν το παιρνω για να ειναι του γουστου μου απλα...Αν δεν ειναι κατι καλο προτιμω να παρω με τα λεφτα αυτα κατι για καποιο hobby μου :P Απο την αλλη αν ειναι να δωσω 400+ για ενα ρολοι τυπου NAUTICA που εδω εχει 500 και το βρισκεις με 100 στο ebay δε θα παρω τπτ. Αν παρω κατι θελω να ειναι ιδιαιτερο και να εχει και στυλ.Εν ολιγοις θελω κατι να φαινεται ΚΑΙ να δειχνει καλο! Δε θελω να παρω ενα sinn με 500€ και να δειχνει στο ματι οσο ενα Vostok με 200€.(ισως κανω λαθος αλλα εγω ετσι το βλεπω...) Αν μετα ειναι να δωσω 700-800 για να παρω το Xwind ειναι μεγαλο βημα και θα το σκεφτω!

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 09:06:05 πμ »
Σε νεανικό και προχωρημένο στυλάκι δες και το παρακάτω, το οποίο είναι εντυπωσιακό και με μαύρο και με μισό μισό dial. Κοντά στην τιμή του eto. Στις φωτό αδικείται ;)

Σειρά Action-Sunset and Twilight, αυτόματο, 44mm case, 200m αδιάβροχο

μορφουλι ειν'τουτο
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 11:29:54 πμ »
Παράθεση
Καλημερα
@GiannisH: Ειμαι οντως πιτσιρικας (στα 25  :Smiley) Το θεμα ειναι οτι εχω πολλα ρολογια και quartz και δεν το παιρνω για να ειναι του γουστου μου απλα...Αν δεν ειναι κατι καλο προτιμω να παρω με τα λεφτα αυτα κατι για καποιο hobby μου Tongue Απο την αλλη αν ειναι να δωσω 400+ για ενα ρολοι τυπου NAUTICA που εδω εχει 500 και το βρισκεις με 100 στο ebay δε θα παρω τπτ. Αν παρω κατι θελω να ειναι ιδιαιτερο και να εχει και στυλ.Εν ολιγοις θελω κατι να φαινεται ΚΑΙ να δειχνει καλο! Δε θελω να παρω ενα sinn με 500€ και να δειχνει στο ματι οσο ενα Vostok με 200€.(ισως κανω λαθος αλλα εγω ετσι το βλεπω...) Αν μετα ειναι να δωσω 700-800 για να παρω το Xwind ειναι μεγαλο βημα και θα το σκεφτω!

Περα απο τα οσα περιγραφω παραπανω, σκεφτομαι και για καποια αλλα ρολογια αλλα για παραδειγμα τα Longines που θεωρουνται καλη εταιρια δε πιστευω οτι σαν υλικα και ποιοτητα ειναι καλυτερα απο τα hamilton. Εχει γραφτει πολλες φορες εδω μεσα οτι τα Hamilton ειναι το καλυτερο value for money. Τωρα αν προτεινετε καποιο ρολοι που οπως λεω παραπανω εχει και στυλ και καλη τιμη τοτε ακουω προτασεις!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 03:05:21 μμ »
   Φίλε mitsman αφού έχεις ήδη κάποια ρολόγια και θέλεις να ασχοληθείς κι άλλο, τότε κοίτα μόνο αυτόματα κατά τη γνώμη μου. Προσπάθησε να πάρεις κάτι που θα σε εκφράζει και θα το κρατήσεις για καιρό. Γύρισε την αγορά και δοκίμασε. Τα Hamilton είναι πολύ καλά ρολόγια με εξαιρετική σχέση τιμής-αξίας, όμως δεν είναι και μονόδρομος. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που θα μπορούσες να κοιτάξεις όπως Zeno, Steinhart, Tisssot, Invicta κλπ. Καλές περιπτώσεις μπορείς να βρείς και στις αγγελίες του φόρουμ, ρίξε κι εκεί μια ματιά.

Φιλικά, Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 03:14:36 μμ »
@GiannisH  Συνφωνω με τα λεγομενα σας απλα ρολογια οπως τα Invicta δε τα θεωρω 'αποκτημα' εφοσον ηδη εχω ενα! Τα longines επισης ειναι πολυ κοντα σε αυτα που εχω-οσα μ αρεσουν απο αυτα! Τι να πω....για τα oris δε ξερω αν και μου αρσουν ειδα καποιο στο χερι μου και απογοητευτηκα ! Ειχε σημαδια χρησης απο το ραφι ακομα!

Δυνατα τα Steinhart !! Αν και ειναι στο στυλ μερικων ρωσικων...strumanskie,moscow classic klp! Κι απ οσο βλεπω κουρδιστα και αυτα!:P

Το ρολοι αυτο->http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=44515 που μπορω να το βρω στην Ελλαδα? Γνωριζει κανεις? και πιο πολυ με ενδιαφερει αν εχει καποιο site η etairia γιατι με λιγο googling δεν εχω βρει κατι!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 18, 2009, 08:06:30 πμ από mitsman »