Αποστολέας Θέμα: Suunto Vector  (Αναγνώστηκε 4679 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

• Just Registered
    • Προφίλ
Suunto Vector
« στις: Σεπτέμβριος 11, 2009, 10:13:28 μμ »
Καλησπερα παίδες !!

Τι γνώμη έχετε για αυτο το ρολογάκι, νομίζω ότι είναι ακρετά όμορφο για όσους αρεσουν τα ψηφιακά .....  ;D

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Suunto Vector
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 11, 2009, 10:28:41 μμ »
"Πεταλούδας";  ;D Τρομερό nick.  :up:
Καλώς ήρθες και καλά ποστ.

Για τα Suunto, μια και βάζεις τον παράγοντα "ομορφιά", για ρίξε μια ματιά και στο thread του Grecellin: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,4593.0.html

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 11, 2009, 10:29:27 μμ »
Φίλε ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ κατ αρχήν καλώς όρισες στο φόρουμ.
Όμορφο δεν θα το έλεγα με τίποτα, σκληροτράχηλο εργαλείο για τα βουνα -πάλι- θα το έλεγα με τα 1000  ;D

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 11, 2009, 10:45:17 μμ »
Ως κάτοχος του Σουούντου, και επειδή μου αρέσουν τα βουνά και θέλω:
-να ξέρω σε τι υψόμετρο βρίσκομαι
-να ξέρω πόσο γρήγορα ανέβηκα και πόσο γρήγορα κατεβαίνω
-να έχω ένα βοήθημα να μου λέει "μπιπ!" πολύ γρήγορα ανεβαίνεις και   "μπιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!!" πολύ γρήγορα κατεβαίνεις (χαράδρα...)
-να μου λέει την θερμοκρασία (με μικρή απόκλιση λόγω ΚΑΙ της σωματικής θερμοκρασίας)
-να μου λέει ποια ήταν η ατμοσφαιρική πίεση τις προηγούμενες έξι και τρεις ώρες (να ξέρουμε και τι καιρό θα κάνει...)
και
-να μου λέει προς τα που πάω (στο καινούριο iPhone λανσάρεται ως σουπερ ουαου χαρακτηριστικό! στο vector το λένε Πυξίδα...)
-να μου λέει και πόση μπαταρία έχει ακόμα...

σου λέω ΧΤΥΠΑ ΤΟ!!!
Το κιτρινάκι του είναι μούρλια!!!

Παρεπιπτόντως, σε όλο το manual το "ρολόι" αυτό αναφέρεται ως wristop computer...
Σε απλά Ελληνικά: Εργαλείο.

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 08:08:19 πμ »
μονο "προβληματακι" καταναλώνει πολυ γρήγορα την μπαταρια ειδικά αν χρησιμοποιείς συχνα την πυξίδα.καλο θα είναι οταν την αλλαζεις, να παίρνεις το κιτάκι με μπαταρία + ο ρινγκ + καπακι για να κρατα η στεγανοτητα του.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 10:03:10 πμ »
Ενταξει τι να πουμε τωρα.Τα Suunto ειναι τα καλυτερα στο ειδος τους ψηφιακα ρολογια.Ειναι πολυ ανωτερα απο αλλα. ;)
                                                           Φιλικα
                                                             Ser

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 10:20:00 πμ »
Το μόνο κακό που βρίσκω στα μη καταδυτικά suunto είναι η πολύ μικρή υδατοστεγανότητα. Αυτό το Water resistant to 30 m (100 ft) με ξενερώνει τελείως. Όταν το g-shock της casio έχει δεδομένα τα 200 m WR, ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες δυνατότητες, νομίζω πως οι φιλανδοί είναι λάθος.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 10:40:02 πμ »
Mε κριτήριο την ομορφιά και χωρίς να ξεφεύγουμε στο χρηματικό ποσό, στα επίπεδα των elementum, τα core μου φαίνονται αρκετά πιο πετυχημένη επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 01:53:14 μμ »
Ειδικά με το περτικαλί του λουράκι είναι γλύκα!
Άσε που παίρνει εύκολα και ότι λουράκια θέλεις...   ;) ;) ;)

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 12, 2009, 07:43:43 μμ »
Σας ευχαριστώ παίδες για την άμεση ανταπόκριση και το καλωσόρισμά σας !!!

Ξέχασα να σας πω ότι είμαι ήδη κάτοχος του vector_khaki..... xixixi   ::)

Θα συμφωνήσω ότι η μπαταρία του τελειώνει σχετικά γρήγορα και ανάλογα με τη χρήση .....
Βέβαια, το έχω από τον Απρίλιο του 2008 και μέχρι σήμερα δεν το έχω πολυφορέσει.

Μόλις προχτές μου έβγαλε ένδειξη η μπαταρία ότι τελειώνει και θέλει αντικατάσταση   :smt031

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 25, 2009, 11:18:11 μμ »
παίδες το ρολόι το έχω ένα χρόνο και κάτι περίπου, πόσο θα μπορούσε να πιάσει αν το έδινα τώρα ?

για βοηθήστε οι ειδικοί  ;D

είναι με το κουτί του, cd οδηγιών, κομπλέ ....

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 26, 2009, 07:37:58 πμ »
Το μόνο κακό που βρίσκω στα μη καταδυτικά suunto είναι η πολύ μικρή υδατοστεγανότητα. Αυτό το Water resistant to 30 m (100 ft) με ξενερώνει τελείως. Όταν το g-shock της casio έχει δεδομένα τα 200 m WR, ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες δυνατότητες, νομίζω πως οι φιλανδοί είναι λάθος.
Ανεκδιήγητοι οι Φινλανδοί. Δηλαδή πόσο θα τους κόστιζε μία υδατοστεγανότητα 100 μέτρων; Και να πεις ότι τα φτιάχνουν στην Φινλανδία να καταλάβω-ελαφρώς- την οικονομία, αλλά made ιn china είναι.
Υποπτεύομαι πως η μικρή υδατοστεγανότητα οφείλεται στο χαρακτηριστικό που έχουν να αλλάζει ο χρήστης την μπαταρία. Καταναλώνουν έτσι και αλλιώς πολλή μπαταρία, αν έπρεπε να τρέχει κανείς κάθε τόσο για αλλαγή μπαταρίας και στεγανοποίηση, θα ήταν κουραστικό. Ενώ τώρα, αν έχεις 20 cents, η αλλαγή είναι παιχνιδάκι.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 30, 2009, 12:51:26 πμ »
Υποπτεύομαι πως η μικρή υδατοστεγανότητα οφείλεται στο χαρακτηριστικό που έχουν να αλλάζει ο χρήστης την μπαταρία. Καταναλώνουν έτσι και αλλιώς πολλή μπαταρία, αν έπρεπε να τρέχει κανείς κάθε τόσο για αλλαγή μπαταρίας και στεγανοποίηση, θα ήταν κουραστικό. Ενώ τώρα, αν έχεις 20 cents, η αλλαγή είναι παιχνιδάκι.

Αυτό ακούγεται πολύ λογικό.