Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού  (Αναγνώστηκε 1022 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EzEraL

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορά ρολογιού
« στις: Αύγουστος 30, 2009, 08:06:57 πμ »
Γεια σας,θα ηθελα να με συμβουλευσετε για την αγορά ενος ρολογιού

Λοιπον μολις πέρασα στο πανεπιστήμιο και η μητέρα μου θέλει να μου κάνει ένα ρολόι δώρο αξίας 1000-3000 ευρώ

Όπως καταλαβένετε είμαι 18 χρονών αρα ψάχνω κάτι αντίστοιχο που να συνδιάζει ρολόι για βόλτα αλλα και για σπορ

Εχετε να μου προτείνετε κάτι?Εμένα μου αρέσουν τα tahheuer και ειδικά τα carrera,formula1,link και aquaracer

Ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιού
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 30, 2009, 12:59:49 μμ »
Καλοσόρισες στο φόρουμ EzEraL και μπράβο για την επιτυχία σου =D>

Ένα ρολόι είναι το καλύτερο δώρο και θα σου θυμίζει πάντα την συγκεκριμένη στιγμή :smt023

Βέβαια το εύρος τιμής που μας δίνεις είναι μεγάλο και οι φίλοι θα μπορούσαν να προτείνουν 1000 ρολόγια. Εγώ σου προτείνω να διαβάσεις το θέμα MyWatch.gr > ΡΟΛΟΓΙΑ > Επιλογή-Αγορά ρολογιού > αγορα απο 1000 εως 3000+, έχει 20 σελίδες και πολλά πράγματα να δεις. Επίσης μια βόλτα στα μαγαζιά θα βοηθούσε για μια πρώτη επαφή-εντύπωση.

Νομίζω πως κάπως έτσι πρέπει να ξεκινήσεις και παράλληλα κάτι θα σου προτείνουν εδώ και τα παιδιά ;)

Δεν μας είπες αν έχεις ήδη κάποια ρολόγια ή αυτό είναι το πρώτο σου. Στην δεύτερη περίπτωση, αν ήμουν στη θέση σου με 3000 ευρώ θα χτύπαγα 2 τουλάχιστον κομμάτια ή και 3, όχι μονο 1 ;D ;D ;D
Βέβαια θα μου πείς είναι δώρο, 1 δώρο όχι περισσότερα. Εγώ πάλι το βλέπω πιο πρακτικά, ένα καθημερινό πχ ένα καταδυτικό κι ένα πιο "καλό" για τις εξόδους σου ;)

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 30, 2009, 01:31:14 μμ »
Μπραβο φιλε μας και απο μενα σε ζηλευω γιατι και εγω του χρονου θα θελα να περασω καπου :DΤελοσπαντων ειναι παρα πολυ καλη η επιλογη ενος Tag Heur και εφοσον σ αρεσει παρ το να ξερεις πως με αυτην την εταιρεια δεν θα χεις κανει λαθος ;)
                                                  Φιλικα
                                                    Ser

Αποσυνδεδεμένος alchemist

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 01, 2009, 09:05:24 πμ »
Μπράβο και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου!
Τα TagHeuer τα θεωρώ καλές επιλογές για αυτήν την κατηγορία τιμής αν και εγώ θα προτιμούσα κάποια άλλη μάρκα (ίσως κάποιο IWC π.χ). Έμφανισιακά μ' αρέσουν πολύ ειδικά οι monaco και carrera. Αλλά δεν μ' αρέσει καθόλου η formula1 (προσωπικά πάντα).