Αποστολέας Θέμα: τι διαφορες εχουν??? (porsche design)  (Αναγνώστηκε 2039 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nteminio

• Just Registered
    • Προφίλ
τι διαφορες εχουν??? (porsche design)
« στις: Αύγουστος 19, 2009, 08:43:42 μμ »
καλησπερα παιδια δεν ξερω παρα πολλα απο ρολογια αλλα μαρεσουν παρα πολυ και ειμαι μεταξυ των:

α) Porsche Design Flat 6 Autom. Chrono P6340 6340.41.44.0251

http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=10321&category_id=75&option=com_virtuemart&Itemid=1

β) Porsche Design Flat 6 Quarz Chrono P6320 6320.41.44.0250

http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=10330&category_id=75&option=com_virtuemart&Itemid=1

ποιος μπορει να μου πει τι διαφορες εχουν μεταξυ τους? και βασικα αν ξερει καποιος να μου πει πως φαινεται η πισω πλευρα τους, αν ειναι διαφανη και φαινεται ο μηχανισμος κτλ. αυτα και οτι αλλο θελετε να πειτε , πειτε το !
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 19, 2009, 09:05:29 μμ από nteminio »

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: τι διαφορες εχουν??? (porsche design)
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 19, 2009, 10:25:16 μμ »
Το οτι το ενα ειναι μηχανικο δηλαδη αυτοματο και το αλλο quartz αυτο τα λεει ολα.Porsche Design δεν λεω ωραια ρολογια και πολυ καλη εταιρεια αλλα και το αυτοματο ειναι και καλυτερο(γνωμη μου)αλλα και ακριβοτερο.Παρε το αυτοματο και στην συγκεκριμενη μαρκα και θα με θυμηθεις.
                                              Φιλικα
                                               Ser

Αποσυνδεδεμένος nteminio

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 21, 2009, 01:54:51 μμ »
ωραια να ρωτησω και κατι αλλο, τα συγκεκριμενα μοντελα αν ξερει καποιος ποτε πρωτοβγηκαν , μηπως βγαλει αλλα καινουρια τωρα.

Ευχαριστω.

Πλιζ χελπ γιατι δε με βλεπω να παιρνω τπτ στο τελος!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 21, 2009, 04:07:00 μμ »
   Φίλε nteminio επί της ουσίας δεν μπορώ να βοηθήσω, με την συγκεκριμένη εταιρεία έχω ασχοληθεί ελάχιστα. Ξέρω ότι έχει πολύ μοντέρνα σχέδια που φυσικά μόνο σχεδιάζει και δεν κατασκευάζει. Θέλω να πω ότι θα πληρώσεις και λίγο το όνομα  Porsche, το οποίο όμως έγινε γνωστό από τα αυτοκίνητα και όχι από τα ρολόγια ή τα παπούτσια. Αυτό δεν σημαίνει πως το ρολόι είναι κακό- κάποια που είδα από κοντά φαίνονταν εξαιρετικά κατασκευαστικά-λίγο υπερτιμημένο ίσως. Βέβαια και το ντιζάιν σ'αυτή τη ζωή πληρώνεται και τελικά όλοι μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το έχουμε πληρώσει. Τι αξία θα είχε το καλύτερο ρολόι αν δεν μας συγκινούσε οπτικά ;)

Μεταξύ των δύο που μας δείχνεις, προτιμώ το πρώτο και από θέμα εμφάνισης-ιδιαιτερότητας και από θέμα μηχανισμού. Ο 7750 είναι ένας πολύ καλός για τα λεφτά του ελβετικός αυτόματος μηχανισμός που-σε διάφορες εκδόσεις του-φοράνε πολλοί χρονογράφοι με εύρος τιμών από 700 μέχρι και 3000 ευρώ κι ακόμη παραπάνω.

Στα χρήματα που δίνεις υπάρχουν πολλές επιλογές και μια βόλτα στα μαγαζιά ώστε να γνωρίσεις μερικές θα βοηθούσε. Και φυσικά να δεις και το συγκεκριμένο που θέλεις στο χέρι σου. Κι αν μετά απ'αυτό, το Porsche Design εξακολουθεί να σου κάνει το κλίκ, μην πολυσκέφτεσαι αν είναι παλιό η νέο μοντέλο κλπ. Απλά  :smt117

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Yoshitoshi

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 21, 2009, 04:39:52 μμ »
Σωστός ο Γιάννης...μήπως σε αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να κοιτάξεις άλλες εταιρείες :-k

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 30, 2009, 07:33:07 πμ »
   Φίλε nteminio επί της ουσίας δεν μπορώ να βοηθήσω, με την συγκεκριμένη εταιρεία έχω ασχοληθεί ελάχιστα. Ξέρω ότι έχει πολύ μοντέρνα σχέδια που φυσικά μόνο σχεδιάζει και δεν κατασκευάζει. Θέλω να πω ότι θα πληρώσεις και λίγο το όνομα  Porsche, το οποίο όμως έγινε γνωστό από τα αυτοκίνητα και όχι από τα ρολόγια ή τα παπούτσια. Αυτό δεν σημαίνει πως το ρολόι είναι κακό- κάποια που είδα από κοντά φαίνονταν εξαιρετικά κατασκευαστικά-λίγο υπερτιμημένο ίσως. Βέβαια και το ντιζάιν σ'αυτή τη ζωή πληρώνεται και τελικά όλοι μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το έχουμε πληρώσει. Τι αξία θα είχε το καλύτερο ρολόι αν δεν μας συγκινούσε οπτικά ;)

Μεταξύ των δύο που μας δείχνεις, προτιμώ το πρώτο και από θέμα εμφάνισης-ιδιαιτερότητας και από θέμα μηχανισμού. Ο 7750 είναι ένας πολύ καλός για τα λεφτά του ελβετικός αυτόματος μηχανισμός που-σε διάφορες εκδόσεις του-φοράνε πολλοί χρονογράφοι με εύρος τιμών από 700 μέχρι και 3000 ευρώ κι ακόμη παραπάνω.

Στα χρήματα που δίνεις υπάρχουν πολλές επιλογές και μια βόλτα στα μαγαζιά ώστε να γνωρίσεις μερικές θα βοηθούσε. Και φυσικά να δεις και το συγκεκριμένο που θέλεις στο χέρι σου. Κι αν μετά απ'αυτό, το Porsche Design εξακολουθεί να σου κάνει το κλίκ, μην πολυσκέφτεσαι αν είναι παλιό η νέο μοντέλο κλπ. Απλά  :smt117

+1