Ψηφοφορία

1

δυτης
4 (10.5%)
καρχαριας
3 (7.9%)
σκαφανδρο
3 (7.9%)
δελφινι
5 (13.2%)
υποβρυχιο
6 (15.8%)
 διήρης
17 (44.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 36

Αποστολέας Θέμα: logos,ψηφοφορια για το καταδυτικο ρολοι μας  (Αναγνώστηκε 51732 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: logos,ψηφοφορια για το καταδυτικο ρολοι μας
« Απάντηση #80 στις: Αύγουστος 21, 2009, 09:33:13 πμ »

ZIKOS:Υποβρυχιο
Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #81 στις: Αύγουστος 21, 2009, 10:35:24 πμ »
η προταση ειναι να σταματησει η χειραγωγηση δια της πλαγια οδου
2 νασταλουν αιτηματα σε ολες τις κατασκευαστριες εταιρειες που ενδιαφερονται για να το κατασκευασει κ να απαντησουν με προσχεδια κ να γινει ψηφοφορια επι του προσχεδιου το οποιο ειναι η βαση του ρολογιου και οχι αυτα που βλεπω που ειναι για παιδακια προσχολικα
πας σε μια εταιρεια θελω 100 κομματια και θελω περιπου ναναι ετσι κανε ενα προσχεδιο και αν ειναι συμφωνουμε
οχι ολο λακο λακο λακο και τα φιλαρακια μασ λακο λακο λακο
α και μια προταση εχω τυχαια πανω σε λακο ..κλπ
αυτα τα λιγα...δεν μασαμε κουτοχορτο

η δικη μου η προταση ειναι η εξης:φιλε mlv αφου ουτως η αλλως δεν συμμετεχεις στην προσπαθεια για τους λογους που εσυ νομιζεις,τοτε γιατι δεν σταματας να μας τα πρηζεις??????????????????????????????

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Αύγουστος 21, 2009, 11:49:37 πμ »
Eγω θα ηθελα την διήρης γιατι πολυ απλα
  • Δελφινακια εχει και το Orient στο λουρακι του και με χαλαει. Γενικα το εχω δει και αλλου
  • Yποβρυχιο εχει το Radiomir Panerai οποτε και αυτο με χαλαει. Oπως με χαλουσε το homage
  • Προτιμω κατι που να μην εχει φορεθει και να μην το εχω δει καπου, ωστε να το νιωθω μοναδικο

Y.Γ. Παρακαλω ολους να ηρεμησουν, εαν καποιοι δεν θελουν να συμμετασχουν ας μην το κανουν.
      Tο οτι μπορει και να μην τους αρεσει το ρολοι που απ'οτι δειχνει θα επικρατησει ( και γιαυτο δεν θελουν να συμμετασχουν) δεν ειναι λογος να προκαλουν τοση οχλαγωγια.
Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #83 στις: Αύγουστος 21, 2009, 12:08:57 μμ »
η προταση ειναι να σταματησει η χειραγωγηση δια της πλαγια οδου
2 νασταλουν αιτηματα σε ολες τις κατασκευαστριες εταιρειες που ενδιαφερονται για να το κατασκευασει κ να απαντησουν με προσχεδια κ να γινει ψηφοφορια επι του προσχεδιου το οποιο ειναι η βαση του ρολογιου και οχι αυτα που βλεπω που ειναι για παιδακια προσχολικα
πας σε μια εταιρεια θελω 100 κομματια και θελω περιπου ναναι ετσι κανε ενα προσχεδιο και αν ειναι συμφωνουμε
οχι ολο λακο λακο λακο και τα φιλαρακια μασ λακο λακο λακο
α και μια προταση εχω τυχαια πανω σε λακο ..κλπ
αυτα τα λιγα...δεν μασαμε κουτοχορτο

Αφού λοιπόν έχεις τόσες ωραίες ιδέες λοιπόν και εδώ κανένας δεν είναι υπάλληλος σου, κάνε ΕΣΥ όλες τις ενέργειές που αναφέρεις παρουσίασε μας τες και εμείς πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχουμε. Μέχρι τότε όμως πρόσεχε διότι ούτε εμείς μασάμε το χόρτο για το οποίο αναφέρεσαι.

Τα off-topic θα σβηστούν, περαιτέρω με ΠΜ.
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος Girard

• 38mm case
  • Graham-GMT_Alarm
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Αύγουστος 21, 2009, 12:10:27 μμ »
Αλλάζω και εγώ με την σειρά μου από δύτη σε διήρης  όντως είναι κάτι το ξεχωριστό!

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #85 στις: Αύγουστος 21, 2009, 12:14:34 μμ »
Πρέπει να καταλήξουμε...και εγώ τώρα που τα ξαναβλέπω μου αρέσουν και τα δύο σχέδια υποβρύχιο και διήρης...:):):)
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Αύγουστος 21, 2009, 12:29:00 μμ »
Πρέπει να καταλήξουμε...και εγώ τώρα που τα ξαναβλέπω μου αρέσουν και τα δύο σχέδια υποβρύχιο και διήρης...:):):)
Παιδιά μια ερώτηση. Από τα πολλά σχέδια που έχουν ποσταριστεί με υποβρύχια και διήρεις, ποια είναι αυτά που επικρατούν?? ???
Για να μιλάμε πιο συγκεκριμένα... ;D

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Αύγουστος 21, 2009, 05:24:41 μμ »
Έχει κάποιος καμιά καλή φωτό από το Παπανικολής; Κατά προτίμηση υπό γωνία, με το πλωριό τμήμα προς τα εμπρός;
Ή φωτό με άλλο υποβρύχιο τύπου 214;

Χάρη μου τώρα είδα το αίτημά σου. Ορίστε:

όπως το ζήτησες και.....παχύ-παχύ!! :D :D

Αποσυνδεδεμένος Pouarw

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Αύγουστος 21, 2009, 05:36:17 μμ »
Αν το κρατουσε το ναυτικο μας, καλο θα ηταν να το βαλουμε, ομως....
Μια ζωη την εχουμε...

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Αύγουστος 21, 2009, 05:58:29 μμ »
lλοιπον αφου επιμενεις αγαπητε μοντ θα την κανω την προσπαθεια σε μια εταιρεια για να δεις οτι μπορουμε και καλυτερα απο την επιλογη που μια κλικα θελει να επιβαλει.
στα ποστ δεν υπηρξε ιχνος βωμολοχιας κ αγενειας  κ μου κανει εντυπωση που εξακολουθεις να πνιγεις η να βαφτιζεις μα διαφορα επιθετα αντιθετες αποψεις
αφου συνενοηθηκατε για το λακο τι την θελετε την ψηφοφορια?
λοιπον θα επιμεινω για να αποδειξω οτι την καλυτερη δουλεια την κανουν οι επαγγελματιες σχεδιαστες
προς αυτον που ειπε (μην του τα πρηζω) δεν σε ειδα nanagno να ποσταρεις καμια νουθεσια στομελος που χρησιμοποιησε τετοια γλωσσα
η για αυτον δεν πειραζει και μονο εγω ειμαι κακος????

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Αύγουστος 21, 2009, 07:07:00 μμ »
Παιδιά,άντε για να γελάσουμε και λίγο,στη παραπάνω φωτό με το υποβρύχιο όλα τα λεφτά είναι η γιρλάντα ,να τη βάλουμε και αυτή στο καντράν.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Αύγουστος 21, 2009, 07:37:00 μμ »
   Το υποβρύχιο που πρότεινε ο Ηλίας, σε συνδιασμό πχ με μια τρίφυλη προπέλα για πίσω, που κάπου έγραψε ο nin είναι μια ωραία επιλογή. Παρόλο που έχω προτείνει και ψηφίσει κάτι άλλο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα για ένα τέτοιο ρολόι. Ο director είχε ψηφίσει nauticfish και τώρα συζητάει άνετα για το laco που προηγείται, γιατί είναι κύριος. Όσο μας διακατέχει τέτοιο πνεύμα, τα όποια κούφια λόγια πέφτουν στο κενό ;)
   Τώρα για την γιρλάντα, τι να πώ, ας απαντήσει ο Ηλίας. Ε Ηλία, θυμάσαι τον πρώτο Ποσειδώνα και το τι άκουσα;;D Για πες μας τώρα φίλε, να την κρατήσουμε την γιρλάντα; Μήπως και τους δύο κυριούληδες με τα πλουμιστά κράνη; :D :D :D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #92 στις: Αύγουστος 21, 2009, 07:41:38 μμ »
lλοιπον αφου επιμενεις αγαπητε μοντ θα την κανω την προσπαθεια σε μια εταιρεια για να δεις οτι μπορουμε και καλυτερα απο την επιλογη που μια κλικα θελει να επιβαλει.
στα ποστ δεν υπηρξε ιχνος βωμολοχιας κ αγενειας  κ μου κανει εντυπωση που εξακολουθεις να πνιγεις η να βαφτιζεις μα διαφορα επιθετα αντιθετες αποψεις
αφου συνενοηθηκατε για το λακο τι την θελετε την ψηφοφορια?
λοιπον θα επιμεινω για να αποδειξω οτι την καλυτερη δουλεια την κανουν οι επαγγελματιες σχεδιαστες
προς αυτον που ειπε (μην του τα πρηζω) δεν σε ειδα nanagno να ποσταρεις καμια νουθεσια στομελος που χρησιμοποιησε τετοια γλωσσα
η για αυτον δεν πειραζει και μονο εγω ειμαι κακος????

Προφανως δεν αντιλαμβανεσαι οτι με τα ποστ σου,θιγεις ολους οσους συμμετεχουν,καποιους απο εμας σαν κλικα και ολους τους υπολοιπους σαν ηλιθους που αγονται και φερονται,αν νομιζεις οτι ειμαστε κοπαδι που 2-3 τσοπαναραιοι τo καθοδηγουν κανεις τεραστιο λαθος,ηρεμησε λοιπον κι αφησε μας να πραξουμε κατα το δοκουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 21, 2009, 10:39:58 μμ από director »

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Αύγουστος 21, 2009, 08:18:22 μμ »
   Το υποβρύχιο που πρότεινε ο Ηλίας, σε συνδιασμό πχ με μια τρίφυλη προπέλα για πίσω, που κάπου έγραψε ο nin είναι μια ωραία επιλογή. ;)
Πολλά "τριφύλλια" ακούω και σκιάζομαι. Και καλά οι Παναθηναϊκοί, ίσως την θέλουν την "τρίφυλη" προπέλα για να την "βγούν" στους Ισπανούς και το...ρολόϊ τους, επειδή έχουν ένα......πρόσφατο απωθημένο μαζί τους!!! :dielaughing: :dielaughing:, οι Ολυμπιακοί όμως ??  ;D ;D
Και ευθύς το κρίσιμο ερώτημα προς τους Ολυμπιακούς: Θέλετε οτιδήποτε "τριφυλάτο" στο ρολόϊ σας??  :D :D
Το ερώτημα να μπει σε ψηφοφορία ονομαστική!! :dielaughing: :dielaughing: (η πράσινη φατσούλα δεν είναι τυχαία....  :lol:)!!
Μήπως άναψα φωτιές?? :jg: :jg:
   Τώρα για την γιρλάντα, τι να πώ, ας απαντήσει ο Ηλίας. Ε Ηλία, θυμάσαι τον πρώτο Ποσειδώνα και το τι άκουσα;;D Για πες μας τώρα φίλε, να την κρατήσουμε την γιρλάντα; Μήπως και τους δύο κυριούληδες με τα πλουμιστά κράνη; :D :D :D
Εγώ Γιάννη μου λέω να την κρατήσουμε -μαζί με την "τριφυλάτη" προπέλα- γιατί, όπως βλέπεις, είναι....... πράσινη!!!! :dielaughing: :dielaughing:
Όσο για τους κυρίους, αν προσέξεις, το υποβρύχιο μάλλον είναι ολλανδικό, και οι Ολλανδοί με τα έντονα χρώματα (πορτοκαλί, όπως το κράνος....), καθώς και με τα λουλούδια και τις γιρλάντες έχουν ένα θέμα..... :D :D

Φιλικά Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Αύγουστος 21, 2009, 08:40:27 μμ »
Το υποβρύχιο που πρότεινε ο Ηλίας, σε συνδιασμό πχ με μια τρίφυλη προπέλα για πίσω, που κάπου έγραψε ο nin είναι μια ωραία επιλογή.

Βρε παιδιά, ποιο υποβρύχιο πρότεινα?? :jg: :jg:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Αύγουστος 21, 2009, 10:35:45 μμ »
Και ευθύς το κρίσιμο ερώτημα προς τους Ολυμπιακούς: Θέλετε οτιδήποτε "τριφυλάτο" στο ρολόϊ σας??   

Πω, πω τι πήγαμε να πάθουμε; :wallbash: :datz: :headbash: :wallbash:
Η κλίκα των τριφυλοφόρων δεν θα περάσει τα ύπουλα σχέδιά της [-X
Δόξα και τιμή στον Ηλία που ξεσκέπασε την ίντριγκα :god:

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Αύγουστος 21, 2009, 10:55:06 μμ »
Και ευθύς το κρίσιμο ερώτημα προς τους Ολυμπιακούς: Θέλετε οτιδήποτε "τριφυλάτο" στο ρολόϊ σας??   

Πω, πω τι πήγαμε να πάθουμε; :wallbash: :datz: :headbash: :wallbash:
Η κλίκα των τριφυλοφόρων δεν θα περάσει τα ύπουλα σχέδιά της [-X
Δόξα και τιμή στον Ηλία που ξεσκέπασε την ίντριγκα :god:

:smt043 :smt043 :smt043 :smt043
Γιάννη σε συμπαθούσα χωρίς να σε έχω γνωρίσει προσωπικά, από τα γραφόμενά σου.
Τώρα ξέρω γιατί!! Τι σου είναι το ρημάδι το ένστικτο...... :smt025 :smt043 :smt025 :smt043

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Αύγουστος 21, 2009, 11:22:46 μμ »
 :smt025 :smt025 :smt025Όπως λέει και το τραγούδι "αμοιβαία τα αισθήματα" :smt025 :smt025 :smt025

Αποσυνδεδεμένος NikosX

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Αύγουστος 22, 2009, 08:43:54 πμ »
Χωρις διάθεση να χειραγωγήσω το φόρουμ ή να υποτιμήσω καμία ρόταση, θα ήθελα ωστόσο να υπενθυμίσω το κόνσεπτ του ρολογιου και να  θυμίσω επίσης το πετυχημένο (ΙΜΗΟ) κόνσεπτ του Ιπανικού φόρουμ με την Οδύσσεια - Στάινχαρτ.
Ως προς αυτό, το πρώτο ρολοι του mywatch.gr έχει ένα λιτό διακριτικό, τη σημαία. Αποτελεσματικό. So far so goood.

Κόνσεπτ του ρολογιού mywatch.gr:
Πιστεύω λοιπόν ότι σε ένα ελληνικό φορουμ ωρολογόφιλων ταιριάζει ένα ρολόi με κάποια μοναδικά "ελληνικά" χαρακτηριστικά. Παρμένα π.χ. από την αρχαιοελληνική τέχνη, τη μυθολογία, τα λαϊκά μοτίβα κ.λπ.
Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν, τα υποβρύχια και οι δύτες και τα σκάφανδρα παραπέμπουν (α) σε επαγγελματικά-στρατιωτικά ρολόγια, (β) σε ελαφρώς κιτς αισθητικές διαφόρων homage ή ρώσικων ή μαϊμούδων.

Αλλο πραγμα το φανταχτερό, κι άλλο πράγμα το ξεχωριστό-μοναδικό.

Προσωπικά, αν και πιστεύω ότι είναι νωρίς για να ψηφίζουμε logo, εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για το ρολόι καθαυτό,
προτείνω σύμπλεγμα Δελφίνι-Αγκυρα για το καντράν
και Δελφίνι-Αγκυρα ή Ποσειδώνα ανάγλυφο για το caseback.

Σημειώνω ότι εκτός από την εκδοχή έγχρωμου ψηφιδωτού Δελφινιού, που συναντάμε στη Δήλο, έχουμε την ίδια παράσταση, στυλιζαρισμένη (γραμμικό), σαν logo των κλασικών ελληνικών εκδόσεων του περίφημου Βενετού τυπογράφου Αλδου Μανούτιου (15ος ιαώνας), με το μότο "Festina lente", δηλ. "Σπεύδε βραδέως". Υπέροχο μότο και για ένα ρολόι!

Ολα αυτα για καλύτερη ενημέρωση και διάλογο, και όχι για επιβολή μιας γνώμης.
Εννοείται ότι οι πρασαρμογές των σχεδίων θα γίνουν επαγγελματικά.

Ιδού το logo του Αλδου:

Ιδου και μια άλλη διάσημη θαλασσινη παράσταση απο την Οικία των Δελφινιών στη Δήλο. Είναι σε ψηφιδωτό, έγχρωμο, αλλά πρέπει να το φανταστούμε στυλιζαρισμένο-γραμμικό, για τι ανάγκες του ρολογιού.

« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 22, 2009, 09:11:32 πμ από NikosX »

Αποσυνδεδεμένος NikosX

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Αύγουστος 22, 2009, 09:08:41 πμ »
Υστερόγραφο.

Δεν πρέπει να βιαζόμαστε, να πάρουμε όλες τις αποφάσεις μέσα στον Αύγουστο, που λείπει ο κόσμος.
Ακόμη κι αν θεωρείται τετελεσμενη η εκλογή ρολογιού, πράγμα που όπως απέδειξε ο συνάδελφος Ηλίας δεν στέκει τυπικά (λιγότεροι εκλογείς από ψήφους, στην προκριματική εκλογή, άρα στρεβλός δεύτερος γύρος), η επιλογή τελικών λεπτομερειών, όπως τα διακριτικά, η διακόσμηση κ.λπ. απαιτούν τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

Αλλωστε φόρουμ σημαίνει συμμετοχή, και όχι βιασύνη αδικαιολογητη.
Να το ευχαριστηθούμε θέλουμε, και να το σκεφτούμε. Οχι να αγοράσουμε άρον-άρον ένα ρολόι ό,τι να 'ναι. Ρολόγια έχουμε πολλά. Αυτό, το μοναδικό ρολόι, θέλουμε.

Φιλικά

Νίκος
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 22, 2009, 09:16:56 πμ από NikosX »