Ψηφοφορία

1

δυτης
4 (10.5%)
καρχαριας
3 (7.9%)
σκαφανδρο
3 (7.9%)
δελφινι
5 (13.2%)
υποβρυχιο
6 (15.8%)
 διήρης
17 (44.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 36

Αποστολέας Θέμα: logos,ψηφοφορια για το καταδυτικο ρολοι μας  (Αναγνώστηκε 51759 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Απ: logos,ψηφοφορια για το καταδυτικο ρολοι μας
« Απάντηση #60 στις: Αύγουστος 20, 2009, 01:50:17 μμ »
Εγώ πάντως, σαν να φλερτάρω με την ιδέα του υποβρυχίου η οποία μπορεί να δέσει πολύ όμορφα, σεμνά και πανάγαθα με μια προπέλα τριπλού πτερυγίου στο πίσω καπάκι.  ;)

τριπλού πτερυγίου ??? ? ? ?....πα πα πα! ντροπή σου!
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Αύγουστος 20, 2009, 02:20:10 μμ »
6 ανωνυμοι ψηφοι,οποιος εχει ηδη ψηφισει,πρεπει να το ποσταρει,αλλιως η ψηφος ειναι ακυρη..

11/17
δυτης 3
υποβρυχιο 3
καρχαριας 1
δελφινι 2
διηρης 4

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Αύγουστος 20, 2009, 03:18:06 μμ »
Για χάρη του συνόλου θα ψήφιζα διήρης αλλά δε με εκφράζει απόλυτα.
1.Γιατί μία διήρης παραπέμπει στο ελληνικό στοιχείο; Αρχαία πλοία είχαν όλοι. Δεν παραπέμπει απο μόνη της στην Ελλάδα

2.Θεωρώ επίσης ότι δεν παραπέμπει άμεσα σε καταδυτικό ρολοι.Ταπεινή μου άποψη.Δύτης και υποβρύχιο ''πολυφορεμένα''. Υπάρχει δυνατότητα για άλλες προτάσεις;

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Αύγουστος 20, 2009, 03:19:20 μμ »
καθε προταση απο τα μελη ευσπροδεκτη,εχεις κατι στο μυαλο σου?

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αύγουστος 20, 2009, 03:34:00 μμ »
Σχετικά με το καταδυτικό χαρακτήρα του ρολογιού νομίζω ότι κάποιο σχέδιο π.χ Ποσειδώνα με τρίαινα θα ταίριαζε καλύτερα.Το σκάφανδρο επίσης δεν είναι κακή ιδέα.Πιστεύω ότι θα ταίριαζε ωραία σε στρογγυλό ρολοι και παραπέμπει στη κατάδυση. Αν θέλουμε να τονίσουμε επίσης το ελληνικό στοιχείο δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο και πιο αναγνωρίσιμο απο την σημαία.

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αύγουστος 20, 2009, 06:08:19 μμ »
ο χριστος και η παναγια....τι κιτς θεεμου

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αύγουστος 20, 2009, 06:50:15 μμ »
ο χριστος και η παναγια....τι κιτς θεεμου

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, σου προτείνω αντί να κάνεις σνομπ κριτική,να διατυπώσεις τη δική σου άποψη.Εκ του ασφαλούς όλοι κάνουν εύκολη κριτική.Δε σε είδα όμως να γράφεις κάτι,εκτός και αν ο κύκλος σου δεν ασχολείται με τόσο πεζά πράγματα.

Υ.Γ
Οφείλουμε όλοι να είμαστε ευγενείς,εκτός και αν δε στο μάθανε σπίτι σου.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αύγουστος 20, 2009, 07:30:39 μμ »
ευχαριστω πολυ ολα τα μελη ,για την συμμετοχη τους και σε αυτην την ψηφοφορια.παραμενουν αρκετοι ψηφοι "ορφανοι"(ακυροι)...οποιο  απο τα μελη που εχει συμμετασχει στην ψηφοφορια ,αλλα δεν εχει δηλωσει μεσω ποστ την επιλογη του ,ας το κανει αμεσα,αλλιως η ψηφος του ,απλα ειναι ακυρη....

το θεμα για το νεο καταδυτικο ρολοι, δεν θα επρεπε να αποτελει σημειο τριβων!οποια ποστ διαταρασουν την ηρεμη ατμοσφαιρα ,θα σβηνονται.

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αύγουστος 20, 2009, 07:30:49 μμ »
με μαθανε να εκφραζομαι ελευθερα...αλλα κανεις δεν αντεχει ασχημη κριτικη
εχουν ολοι το συνδρομο του θεου...τα ξερω ολα ειμαι σχεδιαστης ειμαι ειδικος ειμαι στιλιστασ ντιζαινερ κ πρεπει ολοι να λατρευετε τι δειχνω γιατι ...ετσι πρεπει....
το κιτσ δεν ειναι βρισια
το ο χριστος κ η παναγια το ιδιο ..εκτος αν βλεπεις οραματα
ισως το...νομιζω οτι πρεπει να κανεις καποιες βελτιωσεις ετσι ςστε να εκφραζει το πνευμα του φορουμ κ εσυ πλησιασες αρκετα αλλα δεν.. οχι ακομα θελει λιγο δουλεια.....να εδινε τροφη στο εγω σου
εγω θα μεινω στο ειναι κιτς(οπως και η εταιρειαγια αυτο κλεινει αλλωστε)
το συνολο παντως διαχειριστικε αψογα κ με χειρουργικο τακτ την κατευθυνση σε συγκεκριμενες εταιρειες που απλως αυτες επιλεχτηκαν μωρε ετυχε ηταν θεμα πλειοψηφιας κλπ δικαιολογιες
εχω την εντυπωση οτι οι κατασκευαστες στον κοσμο ειναι καμμια 1000αρια ακομα εκτος της λακο και του ιμιτασιον πανεραι που θα ντρεπομουν να φορεσω
εχω αποχωρησει αλλα παρακολουθω το θεμα καιρο και σημερα διαπιστωσα ποσο προαποφασισμενα ηταν ολα αλλα τοσο δημοκρατικα για να μην κανει κ κρα το θεμα
αμα θελετε λακο να πατε να παρετε
αμα θελεισ να σχεδιαζεις σχεδια προσχολικα σχεδιαζε
αν νομιζεις οτι θα γινονται ολα αποδεκτα ....μεγα λαθος   γιαυτο κ υπαρχει κριτικη κ ελευθερια σκεψης εκφρασης
κ για αυτο ειναι ταφορουμ ...ευτυχως ναναι καλα

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αύγουστος 20, 2009, 07:36:01 μμ »
ειναι τυχαιο που ολες οι προτασεις για το καντραν ειναι πανω σε φωτο με το λακο?μαλλον.....

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Αύγουστος 20, 2009, 07:37:55 μμ »
η ψηφοφορια δεν εχει κλεισει,η ψηφος ειναι αυτοματη  και δεν υπαρχει καμια παρεμβαση.οποιος δεν επιθυμει να μπει στο προτζεκτ αυτο, ειναι σεβαστο!στο μελλον, θα δουμε και αλλα

να σου πω μονο οτι και στο πρωτο ρολοι ,αρκετοι δεν συμμετειχαν,γιατι δεν τους αρεσε η σημαια στο καντραν,αλλα δεν εγινε κυπριακο!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 20, 2009, 07:44:35 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Αύγουστος 20, 2009, 07:43:57 μμ »
ειναι τυχαιο που ολες οι προτασεις για το καντραν ειναι πανω σε φωτο με το λακο?μαλλον.....
εγιναν και για τα αλλα ρολογια.

για το laco?το εκανε ενα μελος που επελεξε αυτο το ρολοι και εδωσε την δικη του οπτικη

για το pam,ειχα δωσει εγω καποια custom dials και ηταν η δικη μου προταση,αλλα δεν τραβηξε ;)

για το nauticfish,εδωσε παρα πολλα custom dials το μελος mnimos29

οταν ανοιξα το 1ο θεμα ειχα πει,προτεινετε και εσεις εταιριες,logos και οτι αλλο σαν νεα ιδεα

εστειλα μαιλ και στις 5 εταιριες και ποσταρα και δημοσια τις απαντησεις που πηρα
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 20, 2009, 07:59:03 μμ από george_ »

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #72 στις: Αύγουστος 20, 2009, 08:38:32 μμ »
με μαθανε να εκφραζομαι ελευθερα...αλλα κανεις δεν αντεχει ασχημη κριτικη
εχουν ολοι το συνδρομο του θεου...τα ξερω ολα ειμαι σχεδιαστης ειμαι ειδικος ειμαι στιλιστασ ντιζαινερ κ πρεπει ολοι να λατρευετε τι δειχνω γιατι ...ετσι πρεπει....
το κιτσ δεν ειναι βρισια
το ο χριστος κ η παναγια το ιδιο ..εκτος αν βλεπεις οραματα
ισως το...νομιζω οτι πρεπει να κανεις καποιες βελτιωσεις ετσι ςστε να εκφραζει το πνευμα του φορουμ κ εσυ πλησιασες αρκετα αλλα δεν.. οχι ακομα θελει λιγο δουλεια.....να εδινε τροφη στο εγω σου
εγω θα μεινω στο ειναι κιτς(οπως και η εταιρειαγια αυτο κλεινει αλλωστε)
το συνολο παντως διαχειριστικε αψογα κ με χειρουργικο τακτ την κατευθυνση σε συγκεκριμενες εταιρειες που απλως αυτες επιλεχτηκαν μωρε ετυχε ηταν θεμα πλειοψηφιας κλπ δικαιολογιες
εχω την εντυπωση οτι οι κατασκευαστες στον κοσμο ειναι καμμια 1000αρια ακομα εκτος της λακο και του ιμιτασιον πανεραι που θα ντρεπομουν να φορεσω
εχω αποχωρησει αλλα παρακολουθω το θεμα καιρο και σημερα διαπιστωσα ποσο προαποφασισμενα ηταν ολα αλλα τοσο δημοκρατικα για να μην κανει κ κρα το θεμα
αμα θελετε λακο να πατε να παρετε
αμα θελεισ να σχεδιαζεις σχεδια προσχολικα σχεδιαζε
αν νομιζεις οτι θα γινονται ολα αποδεκτα ....μεγα λαθος   γιαυτο κ υπαρχει κριτικη κ ελευθερια σκεψης εκφρασης
κ για αυτο ειναι ταφορουμ ...ευτυχως ναναι καλα

ψυχραιμα παιδες,ενα ρολοι απλο ειναι,μην το αναγουμε σε κατι ζωτικα σημαντικο,επισης οποιος θελει συμμετεχει,δεν καταλαβαινω γιατι τοση ενταση.

Αποσυνδεδεμένος carlos

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Αύγουστος 20, 2009, 09:03:07 μμ »
Δε θέλω να ξαναασχοληθώ μαζί σου φίλε μου. Η ελεύθερη σκέψη είναι για όλους όχι μόνο για εσένα.Να το θυμάσαι αυτό.Θα προτιμούσα να με έβριζες παρά το υφάκι που χρησιμοποίησες.Μάθε να σέβεσαι τους άλλους και να τους ακούς όλους. Κάτι ωφέλιμο έχουν όλοι να πουν.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Αύγουστος 20, 2009, 09:27:19 μμ »
ευχαριστω πολυ ολα τα μελη ,για την συμμετοχη τους και σε αυτην την ψηφοφορια.παραμενουν αρκετοι ψηφοι "ορφανοι"(ακυροι)...οποιο  απο τα μελη που εχει συμμετασχει στην ψηφοφορια ,αλλα δεν εχει δηλωσει μεσω ποστ την επιλογη του ,ας το κανει αμεσα,αλλιως η ψηφος του ,απλα ειναι ακυρη....

Αποσυνδεδεμένος Alexspat

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Αύγουστος 20, 2009, 09:30:34 μμ »
Ψήφισα διηρης γιατί αντιπροσωπεύει τη σχέση που έχουν οι έλληνες με τη θάλασσα εδώ και χιλιάδες χρόνια

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Αύγουστος 20, 2009, 10:06:39 μμ »
Σε οποιον δεν αρεσει το προτζεκτ να μη συμμετασχει,μπορει να παρακολουθει αλλα να μη κανει προσβλητικα σχολια για τις αποψεις των συμμετεχοντων.Φιλικα Παυλος

Αποσυνδεδεμένος Pouarw

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Αύγουστος 20, 2009, 11:12:28 μμ »
Εγκω ψηφιζει υποβρυχιο
Μια ζωη την εχουμε...

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #78 στις: Αύγουστος 21, 2009, 08:27:15 πμ »
mlv500 εάν έχεις να κάνεις κάποια πρόταση σε ακούμε, αλλιώς σχόλια και παρατηρήσεις όλοι ξέρουν να κάνουν...τα υπόλοιπα με ΠΜ, παρακαλώ στο θέμα μας!
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος mlv500

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Αύγουστος 21, 2009, 08:43:44 πμ »
η προταση ειναι να σταματησει η χειραγωγηση δια της πλαγια οδου
2 νασταλουν αιτηματα σε ολες τις κατασκευαστριες εταιρειες που ενδιαφερονται για να το κατασκευασει κ να απαντησουν με προσχεδια κ να γινει ψηφοφορια επι του προσχεδιου το οποιο ειναι η βαση του ρολογιου και οχι αυτα που βλεπω που ειναι για παιδακια προσχολικα
πας σε μια εταιρεια θελω 100 κομματια και θελω περιπου ναναι ετσι κανε ενα προσχεδιο και αν ειναι συμφωνουμε
οχι ολο λακο λακο λακο και τα φιλαρακια μασ λακο λακο λακο
α και μια προταση εχω τυχαια πανω σε λακο ..κλπ
αυτα τα λιγα...δεν μασαμε κουτοχορτο