Δυστυχώς στο θέμα του Max Bill Chronoscope έχουμε αναμονή

, οπότε θα σας πώ τι είδα αυτή τη βδομάδα

Ξεκινάω από το Zeno XL Chrono. Όπως ξανάγραψα το ρολόι μου φάνηκε πολύ καλό και αυτό που μου έμεινε ήταν τα πολύ όμορφα χρώματά του. 43mm ατσάλινη κάσα, λευκό vintage καντράν, blue dauphin δείκτες, rose gold αριθμοί

Εντυπωσιακό και σωστό σε τιμή...

Συνεχίζω με τα MeisterSinger. Το Perigraph είναι ένα ιδιαίτερο ρολόι, που σαν να μην του έφτανε ο ένας και μοναδικός δείκτης, έχει και περιστροφική ένδειξη ημερομηνίας. Ξεχωριστό και δείχνει ποιοτικό, αλλά θα το σκεφτόμουν αν η συλλογή μου ήταν στα 15-20 κομμάτια. Γλυτώνω και την καζούρα του Ηλία. "Γιάννη, πήρα κάτι ντομάτες απ'τη λαική, ζύγισέ μου τες λίγο γιατί πρέπει να μ'έκλεψε ο μανάβης" και διάφορα τέτοια

Από την άλλη το Watch Scrypto είναι "κανονικό" ρολόι, με 3 δείκτες δηλαδή. Ωραίο λευκόγκριζο χρώμα στο καντράν. Δύσκολο μάλλον να το προτιμήσω από ένα αντίστοιχο Baume&Mercier με μόλις 200 ευρώ διαφορά στην τιμή. 43άρι, κλασσικό, λιτό και προσεγμένο ρολόι πάντως...

Και πάμε στα Baume Mercier. Έκατσαν αρκετά καλά στη χερούκλα μου(19+καρπός και παλάμη κουπί :'( ). Μην ξεχνάμε, είναι μόλις 42 mm(Το "μόλις" καλό ε; ). Το 8462 είναι πανέμορφο και πολύ ποιοτικό. Η δεύτερη σειρά αριθμών έχει πολύ πιο αχνό κόκκινο από αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες. Μου έκανε εντύπωση η καλή τιμή του καταστήματος σε σχέση με το διαδίκτυο. Ρολογάρα...

Στο ίδιο μήκος κύματος και το 8592. Αυτό μάλιστα φαινόταν και λίγο μεγαλύτερο, ίσως λόγω του πιο "άδειου" καντράν;) Κλασσικό, λιτό, διαχρονικό, ποιοτικό ρολόι, μου άρεσε πολύ κι αυτό...

Συμπέρασμα; Το ίδιο όπως κάθε φορά: Τα θέλω όλα!!!

Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται

. Το ψάξιμο θα συνεχιστεί

Αφήστε που πάνω στο ψάξιμο είδα και κάτι άλλο και μούφυγαν τα μάτια

Για αυτό όμως θα σας πω αλλού

Φιλικά, Γιάννης