Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού μέχρι 300 ευρώ  (Αναγνώστηκε 39681 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιού μέχρι 300 ευρώ
« Απάντηση #60 στις: Σεπτέμβριος 01, 2009, 01:25:52 πμ »
Ε ναι μετά λογικό είναι να πάω για άλλα αν συνεχίσει να μου αντιστέκεταιι έτσι!! Απλά μου κόλησε αυτό επειδή και μου αρεσε πολύ σαν σχέδιο, ταιριάζει στην ηλικία μου, είναι οι διαστάσεις στα μέτρα μου και αν το έπαιρνα 200 ευρώ που το είχα βρει θα γλίτωνα άλλα 290 (490 μου είχαν πεί οτι κάνει σε ένα μαγαζι τσιμισκή). Δηλαδή θα έπαιρνα ένα ρολόι ακριβό, καλό, με πολύ λίγα λεφτά ;)

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σεπτέμβριος 04, 2009, 05:18:59 μμ »
Τελικά πήρα στο μαγαζί στο αιγάλεω και μου είπε τιμή για το invicta 2770 338 ευρώ και πως μπορεί να μου το στείλει με αντικαταβολή αν συννενοηθούμε τηλεφωνικός. Βέβαια βγαίνω εκτός προϋπολογισμου..... Θα δείξει.. Θα το σκεφτώ και βλέπουμε..!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σεπτέμβριος 04, 2009, 08:51:15 μμ »
Είναι σημαντική η διαφορά, αλλά εκεί περίπου είναι η κανονική τιμή του.
Το βλέπω δύσκολο να το ξαναφέρουν με 210 ευρώ.
Περίμενε λίγο-αν κρατιέσαι ;D-μήπως είσαι τυχερός αυτή τη φορά και βλέπεις ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σεπτέμβριος 04, 2009, 11:08:35 μμ »
Ειναι καλο μαγαζι μικρο μεν αλλα καλο το συγκεκριμενο που προτεινα.Προσπαθησε λιγο να του ριξεις την τιμη αν μπορεις
                                                      Φιλικα
                                                        Ser

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σεπτέμβριος 05, 2009, 02:13:01 πμ »
Αυτό είχα σκοπό να κάνω αύριο. Θα τον πάρω τηλέφωνο και θα του πω να μου κάνει μια καλύτερη τιμή και αν είναι αρκετά καλή... Δηλαδή μέχρι 270 περιππου να του πω να μου το στείλει. Αρκετές φορές διάβασα στο φόρουμ πως στις τιμές που λένε τα μαγαζιά με σκληρό παζάρι μπορείς να πάρεις κάτι 30% κάτω.. Αν ισχύει αυτό πάω στα 238  ευρώ και το παραγγέλνω ααααμμμμμεεεεεεσσσσσσωωωωωςςςςςς!!!!!!! Θα δείξει αύριο.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σεπτέμβριος 05, 2009, 09:00:05 πμ »
Φιλε Jimi ενημερωνε μας να ξερουμε και εμεις τι μελιγενεσθαι ;)
                                Φιλικα
                                  Ser

Αποσυνδεδεμένος kwstas67

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σεπτέμβριος 08, 2009, 09:51:58 μμ »
Eιμαι κ εγω 17 κ μολις αγορασα αυτο το ρολοι http://www.creationwatches.com/products/seiko-perpetual-calendar-62/seiko-premier-alarm-chronograph-quartz-sna583p1-sna583p-sna583-798.html οπως το βλεπεις απο το σαιτ.Ιαπωνικό ρολοι μαρκας μ το κουτι του ολα καλα και μονο 180 ευρώ τελικη τιμη .τα μεταφορικα είναι 20 ευρώ αλλα μπορεις να κανεις παζαρια κανοντας κλικ στο contact us .Μπορεις να πεις οτι εισαι φιλος μου (kwstas 67) και ισως σου κανει μειωση.Αν διαθέσεις περισσότερα προτείνω αυτο http://www.creationwatches.com/products/seiko-perpetual-calendar-62/seiko-premier-kinetic-perpetual-calendar-snp001-snp001p-snp001p1-717.html που τα σπαει κυριολεκτικα και το βρισκεις σε καταστηματα ελλαδας πανω απο 650-700 ευρώ.

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σεπτέμβριος 09, 2009, 01:17:52 πμ »
Πολύ καλά ρολόγια σε σούπερ τιμες!! Απλά θέλω ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος... Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου!!

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 01:40:21 πμ »
yes yes yes!!! Και ναι μόλις ανακάλυψα και παράγγειλα κιόλας το invicta 2770 που ήθελα αλλά είχε εξαντληθεί στο e-men. Τελικά το ξαναέφεραν και το βρήκα κατα τύχη και δεν με ειδοποιήσαν με e-mail οπως είπαν. Γι'αυτό αύριο θα τους πάρω να τους το πω μπας και το στείλουν και λίγο πιο γρήγορα  ;D ;D. Θα σας ενημερώσω για νεότερα αλλα και φώτο με το καλό!! Αντε πστεύω να το πάρω αυτήν την φορά το τιμημένο!!!!!

Εdit:Για να ρωτήσω και κάτι λίγο ασχετο... Εχω ακούσει πως για να ρυθμίσεις την ώρα σε ένα ρολόι πρέπει να γυρνάς την κορόνα μόνο δεξιόστροφα (νομίζω) γιατί αλλιώς φθύρεται ο μηχανισμός. Ισχύει αυτό???
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 16, 2009, 02:24:49 πμ από JimiS »

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 12:34:13 μμ »
Δεξιοστροφα την γυρνας κιολας για να φτιαξεις και την ημερομηνια.Δεν νομιζω να φθειρετε.Παντως θα περιμενουμε και δεν θα σου πω με το καλο μην στο γρουσουζεψω :D ;)Θα αναμενουμε παντως.
                                                           Φιλικα
                                                             Ser

Αποσυνδεδεμένος Yoshitoshi

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 01:26:22 μμ »
Κοίτα και προς Stuhrling μεριά σε αυτά τα χρήματα.

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 12:22:45 μμ »
Και ναι, με πείραν τηλέφωνο μόλις απο το e-men επειδή είχαν σημειώσει πως ενδιαφερόμουν για το συγκεκριμένο ρολόι και απο τα δύο κομμάτια που ήρθαν το ένα το κρατούσαν για μένα μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο να επιβεβαιώσουν αν το θέλω ακόμα (ασχετα που εγώ το είχα πάρει χαμπάρι κατευθείαν οτι το έφεραν και το είχα ήδη παραγγείλει ;D). Πάντως τι να πω... Σούπερ εξυπηρέτηση, πολύ καλό μαγαζί και σίγουρα θα το ξανατιμήσω στο κοντινό μελλον!!! Επίσης μου είπαν πως Δευτέρα ή Τρίτη το πολύ θα το έχω!!!! :D

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 06:24:32 μμ »
Αντε φιλε μου Jimi αυτα ειναι τελεια νεα ;)

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 06:22:18 μμ »
Επιτέλους!! Μόλις πήγα και το παρέλαβα απο την speedex!!! Φώτο θα βάλω αύριο μάλλον γιατί τώρα δεν μου πάει η καρδιά να το βγάλω απο το χέρι έστω και λίγο! ;D Απλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τη λειτουργία του χρονογράφου, δουλεύει συνέχεια και ενώ πατάω το κουμπί που σταματάει ακόμα τα δευτερόλεπτα μετράνε.... Ψάχνω κάποιον να προσφέρεται να με βοηθήσει και να μου δώσει το msn να τα πούμε απο κει μπας και βγάλουμε άκρη!! Λογικά δεν θα έπρεπε όταν πατάω να σταματήσει ο χρονογράφος να σταματούσαν όλα τα μικρά ρολογάκια και να δούλευαν μόνο οι τρείς μεγάλοι δείκτες??

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 06:56:42 μμ »
 :jump: :jump: :jump: :laola: :laola: :laola:   :jump: :jump: :jump:
Επιτέλους έφτασε, μπράβο φίλε JimiS, χάρηκα σαν να πήρα δικό μου ρολόι. Τι αναμονή ήταν αυτή :banned: Πως σου φαίνεται εμφανισιακά, ποιοτικά, κλπ;  :lens: Αναμένουμε φωτό το συντομότερο!!! :cooler: :cooler: :cooler:

Άκου τώρα για τον χρονογράφο. Λογικά το υποκαντράν στο 6 ή στο 12 είναι τα κανονικά δευτερόλεπτα οπότε ο δείκτης πρέπει να κινείται συνέχεια. Ο μακρύς λεπτός κόκκινος δείκτης στο κανονικό καντράν είναι τα δευτερόλεπτα του χρονογράφου. Το άλλο υποκαντράν στο 6 ή στο 12 είναι τα λεπτά του χρονογράφου και το υποκαντράν στο 3 οι ώρες του χρονογράφου. Το επάνω πουσουάρ είναι έναρξη και παύση του χρονογράφου και το κάτω πουσουάρ η επαναφορά στο μηδέν. Όλα αυτά με βάση το σύνηθες, αν είχα το ρολόι μπροστά μου θα σου έλεγα σίγουρα. Δοκίμασε αν είναι έτσι και εδώ είμαστε ;)

Καλορίζικο, καλοφόρετο!!!

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 07:06:58 μμ »
:jump: :jump: :jump: :laola: :laola: :laola:   :jump: :jump: :jump:
Επιτέλους έφτασε, μπράβο φίλε JimiS, χάρηκα σαν να πήρα δικό μου ρολόι. Τι αναμονή ήταν αυτή :banned: Πως σου φαίνεται εμφανισιακά, ποιοτικά, κλπ;  :lens: Αναμένουμε φωτό το συντομότερο!!! :cooler: :cooler: :cooler:

Άκου τώρα για τον χρονογράφο. Λογικά το υποκαντράν στο 6 ή στο 12 είναι τα κανονικά δευτερόλεπτα οπότε ο δείκτης πρέπει να κινείται συνέχεια. Ο μακρύς λεπτός κόκκινος δείκτης στο κανονικό καντράν είναι τα δευτερόλεπτα του χρονογράφου. Το άλλο υποκαντράν στο 6 ή στο 12 είναι τα λεπτά του χρονογράφου και το υποκαντράν στο 3 οι ώρες του χρονογράφου. Το επάνω πουσουάρ είναι έναρξη και παύση του χρονογράφου και το κάτω πουσουάρ η επαναφορά στο μηδέν. Όλα αυτά με βάση το σύνηθες, αν είχα το ρολόι μπροστά μου θα σου έλεγα σίγουρα. Δοκίμασε αν είναι έτσι και εδώ είμαστε ;)

Καλορίζικο, καλοφόρετο!!!

Σε ευχαριστώ που συμπάσχεις μαζι μου!! Εμφανισιακά και ποιοτικά είναι ακριβώς έτσι όπως φανταζόμουν ένα ιδανικό ρολόι για μένα!! Πολύ καλή ποιότητα και σχέδιο ειδικά για τα λεφτά που το πείρα!! Ευχαριστώ αυτόν που μου είχε προτείνει να δώ και Invicta!! (νομίζω εσύ ήσουν!). Στο θέμα μας τώρα... Τα κουμπιά απο ότι κατάλαβα είναι ανάποδα μιας και όλο το ρολόι είναι ανάποδα (αριστερά έχει τα κουμπιά και την κορώνα) οπότε με το κάτω κουμπί αρχίζει ο χρονογράφος και με το πάνω μηδενίζει. Τώρα στα δύσκολα... όταν πατάω να μηδενίσει, ο κόκκινος ο μεγάλος δείκτης πηγαίνει 2 δευτερόλεπτα πριν το 12. Να υποθέσω πως χρειάζεται ρύθμιση?? Ελπίζω να τα κατάλαβα σωστά απλά νόμιζα πως τα κανονικά δευτερόλεπτα θα τα μετράει ο κόκκινος δείκτης και όχι στο υποκαντράν. Να δοκιμάσω άρα να τον ρυθμίσω να κάθεται στο 12 ο κόκκινος?? Αρα θα μένει σταματημένος όταν δεν χρονομετράει το ρολόι δηλαδη...

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 08:38:35 μμ »
Μπραβο φιλε Jimi καλοριζικο και καλοφορετο σου ευχομαι με υγεια ;)
                                     Φιλικα
                                       Ser

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 11:09:35 μμ »
Φίλε JimiS έχεις pm...

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Οκτώβριος 25, 2009, 05:12:29 μμ »
Επανέρχομαι και πάλι μιας και πλησιάζει η γιορτή μου, (την Δευτέρα) επειδή άρχισα να σκέφτομαι τι δώρο να μου κάνω :P. Επειδή έχω διαβάσει γενικά σε θέματα εδώ στο φόρουμ για τα Seiko πολύ καλά λόγια και πως αξίζουν με το παραπάνω τα λεφτά τους σκέφτηκα να τα δοκιμάσω να μου φύγει και το μεράκι που έχω να πάρω αυτόματο ρολόι!! Βέβαια η κατηγορία τιμής είναι χαμηλή αλλά έχω δει κάποια μοντέλα που μου άρεσαν πολύ. Αν δε ισχύουν και όλα αυτά που έχω διαβάσει κατα καιρούς είναι σούπερ αγορά! Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και τα συν και πλην για 2-3 μοντέλα που πιστεύω και πολλοί απο εσάς θα έχετε κιόλας μιας και δεν είναι ακριβά. Τα μοντέλα που μου άρεσαν είναι: SKX007K2 , SKX779K και SKX009K2 (με σειρά απο το καλύτερο για μένα προς το μέτριο). Βασικά θα ήθελα περισότερες πληροφορίες-εμπειρίες απο αυτά τα ρολόγια μιας και δεν βιάζομαι να πάρω ένα αλλά θέλω να μην την πατήσω. Ενα βασικό που με ενδιαφέρει είναι πως αν πάρω το πρώτο(βασικά αυτό μαρέσει πιο πολύ ;D) να έχει το μπρασελέ που έχει το monster και όχι αυτό που έχω δει συνήθως να φοράει (μου φαίνεται κακόγουστο το συνηθές). Επίσης έχω διαβάσει πως αυτά τα ρολόγια σου μένουν για πολλά χρόνια λόγο ποιότητας, ισχύει κάτι τέτοιο?(σε κανονική εννοείται μεταχείρηση και όχι extreme συνθήκες). Και κάτι άλλο.. Ολα αυτά έχουν βιδωτές κορώνες και κουρδίζουν απο το κούνημα του χεριού ε?? Αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα. Περιμένω απαντήσεις σας

Υ.Γ: Οσο και αν προσπάθησα να ανεβάσω φώτο απο το invicta που πήρα δεν μπόρεσα. Aν έχετε καμια σελίδα για να ανεβάσω φώτο εκτός imageshack πείτε μου για να ανεβασω ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Οκτώβριος 25, 2009, 08:04:01 μμ »
Φίλε JimiS για το πρόβλημα του ανεβάσματος φωτογραφιών δοκίμασες αυτό; http://www.mywatch.gr/index.php/topic,5149.0.html
Προσπάθησε άλλη μια φορά, θα θέλαμε να δούμε φωτο από το Invicta, ένα πολύ όμορφο ρολόι κατά τη γνώμη μου :up:

Αφού έχεις δυσκολίες με το στο imageshack θα βάλω εγώ τις φωτο από τα ρολόγια που μας λες

Καλές επιλογές στα λεφτά τους φίλε JimiS, έχεις δοκιμάσει κανένα; Αυτό θα σε βοηθούσε στην επιλογή σου. Για το ποιό είναι καλύτερο σαν ρολόι θα μας πουν σίγουρα περισσότερα τα παιδιά που ασχολούνται με τα Seiko. Το πιό αναγνωρίσιμο μεταξύ των τριών είναι σίγουρα το Monster και ίσως και το πιό must για συλλογή.
Εμένα μου αρέσει πολύ και το Orient cem7500

Φιλικά, Γιάννης