Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού μέχρι 300 ευρώ  (Αναγνώστηκε 39617 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιού μέχρι 300 ευρώ
« Απάντηση #40 στις: Αύγουστος 25, 2009, 02:06:06 μμ »
Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.. Μιας και μπήκα για τα καλά στα μεράκια με τα ρολόγια, ακόμα δεν ήρθε το πρώτο που παράγγειλα και σκέφτομαι για το δεύτερο! ;D ;D Πώς σας φαίνεται το παρακάτω με αυτόματο μηχανισμο citizen miyota 8215 με 21 πολύτιμους λίθους για τα λεφτά του?? Σε αυτά τα δύο μαγαζιά βρήκα τις πιο φθηνές τιμές αλλά το έχει και το e-men με 52mm ομως κάσα 199 ευρώ. Για δέστε..

http://www.eshopwatches.gr/watches/tauchmeister/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9-tauchmeister-t0192-%CE%91%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CF%8D%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-militauml/p3513.html

http://www.oragiadora.gr/%CE%A1%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-tauchmeister/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9-tauchmeister-t0192-%CE%91%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CF%8D%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-milit228/p144.html

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Αύγουστος 25, 2009, 05:45:39 μμ »
Ωραιο ειναι και καλος ο μηχανισμος miyota by citizen αν το θες χτυπα το ;)
                                       Φιλικα
                                         Ser

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Αύγουστος 25, 2009, 08:27:54 μμ »
Ωραία... Αυτό θα το κάνω δώρο σε εμένα τον οκτώβριο στην γιορτή μου άρα.. ;D Αντε να κάνουμε συλλογή σιγά σιγά!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αύγουστος 26, 2009, 12:26:37 πμ »
Καλά copy paste κάνουν ο ένας από τον άλλον; Δείτε τα "χαρακτηριστικά" του ρολογιού :D
Μιλάμε για απόλυτη ταύτιση :D :D :D

Τώρα για το ρολόι αυτό καθαυτό, αν σου πώ ότι μ'αρέσει θα σου πώ ψέματα. Βέβαια περί ορέξεως....Όσο κι αν προσπαθώ όμως να βάλω τον εαυτό μου στη θέση ενός νέου παιδιού(νομίζετε ότι θέλει λίγη φαντασία; ;D) αυτό το μπουρί επάνω αριστερά δεν το χωνεύω με τίποτα. Δεν ξέρω, ίσως :grandpa:

Και για να προτείνω και κάτι θα σου έλεγα να κρατηθείς λίγο και με λίγα παραπάνω χρήματα να πάρεις κάτι σαν κι αυτά
Moscow Classic Amfibia 06-3 44mm 179 ευρώ(τιμή από το site)

Aviator 2416-1025531 44mm 270 δολάρια

Και βέβαια λίγη αναμονή ακόμη θα άξιζε για κάτι τέτοιο
Moscow Classic Taucher Chrono 45mm 399 ευρώ(τιμή από το site)Ρολογάρα :cooler:

Πολλά τέτοια παρόμοια ρολόγια θα βρείς σε διάφορα site, μια και ψάχνεις μέσω ίντερνετ
www.tophodinky.cz  www.ruwatch.com  www.smirs.com  κλπ

Πρότασή μου; Παρέλαβε με το καλό το Invicta, φόρεσέ το λίγο, ευχαριστήσου το, ψάξε αρκετά, μην βιάζεσαι και μην ψήνεσαι από τα πολύ φθηνά, διάβασε και σχετικά θέματα του φόρουμ και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αύγουστος 26, 2009, 12:54:12 πμ »
Οντως... τι να πω.. το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει τέτοια ταύτιση στα χαρακτηριστικά είναι να τα έχει ο ίδιος άνθρωπος τα 2 site. Αλλιώς μπορεί να βρομάει και η δουλειά....... Οσο για το ρολόι εμένα προσωπικά μαρεσει στα 45mm και ο μόνος λόγος που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ο citizen αυτόματος μηχανισμός που θεωρείται πολύ καλός (μου έχει μείνει που τελικά δεν πήρα αυτόματο ρολόι.. ίσως είναι και αυτο.. ) σε συνδιασμό με την ωραία του εμφάνιση (για μένα) και φυσικά την σούπερ τιμή του... 135 ευρώ δεν είναι τίποτα να τα διαθέσω ενώ να κάθομαι να μαζεύω 300 και 400 χλωμό το βλέπω ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αύγουστος 26, 2009, 01:12:01 πμ »
Sorry, πρότεινα ρολόγια με βάση τον τίτλο "Αγορά ρολογιού μέχρι 300 ευρώ"
Για το Tauchmeister δεν είπα κάτι για την διάσταση, μια χαρά μου φαίνεται. Την περίεργη κορώνα είπα ότι δεν χωνεύω ;D
Από την άλλη, όπως είπες μιλάμε για 135 ευρώ, οπότε αφού σου αρέσει εσένα...

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αύγουστος 26, 2009, 07:12:20 πμ »
Σωστος ο φιλος Γιαννης και με βαση γουστου αφου σ αρεσει και ειναι και σε παρα πολυ καλη τιμη χτυπα το :D ;)

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αύγουστος 26, 2009, 11:42:40 πμ »
Για κακή μου τύχη σήμερα με πήραν τηλέφωνο απο το e-men και μου είπαν πως το invicta που είχα παραγγείλει έχει εξαντληθεί και δεν θα μου το στείλουν και ακύρωσαν την παραγγελία. :'( :'( :'( Μου είπαν πως θα ξαναφέρουν μάλλον από τους προμηθευτές τους τέλη Σεπτεμβρίου. Εγώ όπως και να έχει θέλω να το πάρω αυτό το ρολόι έστω και καθυστερημένα γι'αυτό και σκέφτηκα να τους ζητήσω να μου βρούν αν δεν έχουν το παραπάνω ρολόι (Tauchmeister) που είχα πει να έπερνα ως δεύτερο αργότερα για να καλύψει το κενό ως που να πάρω και το άλλο. Πάντως ήταν πολύ εξυπηρετικοί οι υπάλληλοι που μίλησα στο τηλέφωνο. Αυτααααααααααα.... :'(

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αύγουστος 26, 2009, 02:11:09 μμ »
Κριμα φιλε μου Jimi αλλα δεν πειραζει παμε γι αλλα καθε εμποδιο για καλο λενε ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αύγουστος 26, 2009, 02:35:00 μμ »
Φαντάζομαι θα :xplode:
Και θα ήθελες να :smt067
Η γνώμη μου είναι να κοιτάξεις μήπως το βρεις από αλλού, γιατί κανείς δεν σου εγγυάται ότι όντως θα το ξαναφέρουν. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στο μαγαζί που ξέρει ο ser στο Αιγάλεω μήπως το έχει και σε ποιά τιμή; ;)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αύγουστος 26, 2009, 02:37:18 μμ »
Σωστος ο φιλος Γιαννης οτι θες ρωτα ;)

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αύγουστος 26, 2009, 08:06:55 μμ »
Τελικά κατα τύχη (εκει που ήταν κακή ξαφνικά μου χαμογέλασε!! ;D) βρήκα το invicta στο κατάστημα eshopwatches.gr!! Μου είπαν πως το έχουν σε περιορισμένο αριθμό όμως και το παράγγειλα κατευθείαν στην τιμή των 208 ευρώ. Μου έκαναν και έκπτωση 5% απο τα 219 που είχε. Είναι και θεσσαλονίκη το μαγαζί από ότι λέει άρα μπορεί και σε 24 ώρες να το παραλάβω! Ε τώρα να είμαι τόσο γκαντέμης και να μου στείλουν καμιά μούφα και τέτοια δεν πιστεύω... Εχω δικαίωμα επιστροφής σε 5 εργάσιμες οπότε με το που το πάρω θα σας βάλω φώτο να δείτε οι γνώστες να μου πείτε. Αντε στην αναμονή παλιιιιιι!

Και το link...
http://www.eshopwatches.gr/watches/invicta/%CE%A1%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9-invicta-lefty-flightchrono-2770/p3308.html
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 26, 2009, 08:16:12 μμ από JimiS »

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αύγουστος 26, 2009, 08:35:45 μμ »
Αντε φιλε Jimi με το καλο και φωτο ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αύγουστος 27, 2009, 12:10:03 πμ »
 :cooler: :cooler: Ωραία νέα φίλε  :cooler: :cooler:

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αύγουστος 31, 2009, 11:41:13 πμ »
Τελικά δεν με θέλει αυτό το ρολόι... :-[ :-[ :'( :'( Ενώ όταν έκανα την παραγγελία μου είχαν πει πως υπάρχουν σε περιορισμένο αριθμό όμως σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι τους τελείωσε και θα ξέρουν αν θα ξαναέχουν σε έναν μήνα... Τότε μου είχε πει θα ήξερε αν θα το έχει και το e-men.... Αρα το μόνο που έχω να κάνω είναι υπομονή ένα μήνα και μακάρι να το ξαναφέρουν. Επίσης αν έχετε κάποιο ''δικό'' σας μαγαζί που μπορεί να το έχει περίππου στις τιμές που είχα βρει ας μου το πείτε να δω και εκεί. (ο GiannisH είπε πως ξέρει ο  SER ένα μαγαζί στο αιγάλεω.. για πείτε τηλέφωνο να δοκιμάσουμε και εκει...)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αύγουστος 31, 2009, 02:40:11 μμ »
Έλα ser, δες μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον JimiS.
Μακάρι να τα καταφέρεις τελικά, σου αντιστέκεται όμως το άτιμο ε;

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Αύγουστος 31, 2009, 03:17:42 μμ »
Έλα ser, δες μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον JimiS.
Μακάρι να τα καταφέρεις τελικά, σου αντιστέκεται όμως το άτιμο ε;

Αστα να πάνε!! Τέτοια αντίσταση πρώτη φορά!! Δηλαδή τι πρέπει να κάνω για να το αποκτήσω.. να πάω να σκάσω τα 490 που θέλουν στα μαγαζιά και να το πάρω??? Αμ δε.... >:(

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αύγουστος 31, 2009, 04:27:46 μμ »
Φιλε Jimi σου ειχα στειλει π.μ με το τηλεφωνο και την διευθηνση του μαγαζιου τωρα δεν βρισκομαι σπιτι μου οποτε δεν εχω το τηλεφωνο του μαγαζιου.Αν δεν το βρεις το βραδακι θα στο στειλω τα στοιχεια για να δουμε μπας και βρεις ακρη ;)
                                                 Φιλικα
                                                   Ser

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αύγουστος 31, 2009, 11:51:40 μμ »
Φιλε Jimi σου ειχα στειλει π.μ με το τηλεφωνο και την διευθηνση του μαγαζιου τωρα δεν βρισκομαι σπιτι μου οποτε δεν εχω το τηλεφωνο του μαγαζιου.Αν δεν το βρεις το βραδακι θα στο στειλω τα στοιχεια για να δουμε μπας και βρεις ακρη ;)
                                                 Φιλικα
                                                   Ser

οκ τελικά το είδα απλά περίμενα να μου βγάλει ειδοποίηση οτι έχω πμ... Αυριο το πρωί θα πάρω

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σεπτέμβριος 01, 2009, 12:01:08 πμ »
Αντε να δουμε τι θα γινει ολα καλα ευχομαι να πανε φιλε μας ;)Αλλα αν δεις πως δεν σε παει πηγαινε γι αλλα :D
                                                    Φιλικα
                                                      Ser