Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού μέχρι 300 ευρώ  (Αναγνώστηκε 39594 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος taxi-driver

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιού μέχρι 300 ευρώ
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 13, 2009, 12:45:17 μμ »
Πήγαινε στα citizen promaster και δε θα χάσεις.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 13, 2009, 01:44:59 μμ »
Σωστος ο taxi τα Citizen ειναι πανεμορφα και πολυ καλα εχω προσωπικη εμπειρια ;)

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 13, 2009, 03:39:26 μμ »
   Ξέχασα να σου γράψω να δεις τα Invicta φίλε μου, ότι πρέπει για σένα πιστεύω. Εντυπωσιακά, σύγχρονα, νεανικά και στα λεφτά που ψάχνεις. Σε κάποιο post ο Ser είχε γράψει για ένα μαγαζί στο Αιγάλεω που τα έχει. Κάνε αναζήτηση και λογικά θα το βρείς. ;)
   Πάντως, γνώμη μου, μην πάρεις ρολόι που δεν θα το έχεις δει από κοντά και δεν θα το έχεις φορέσει. Στο λέω αυτό επειδή σε βλέπω και ψάχνεσαι στο ίντερνετ ;)
   Κι όταν με το καλό βρεις αυτό που θέλεις και το πάρεις, πόσταρε και καμμία φωτο για τα καλορίζικα ;D

Αφού μου έβαλες ιδέα για Invicta, αν και τα είχα ξαναδεί και μου φάνηκαν ακριβά, αφου έψαξα λίγο πιο προσεκτικά βρήκα αυτό στο παρακάτω link και μ'αρεσε πολυ! Λες να φαίνεται άσχημα όμως που είναι η κορόνα απο αριστερά και να το φοράω στο αριστερό χέρι??? Αα...  είμαι απο βόρεια και αν είναι να προτείνετε μαγαζιά να λέτε για θεσσαλονίκη..!

http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=3373&category_id=66&option=com_virtuemart&Itemid=1
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 13, 2009, 03:50:16 μμ από JimiS »

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 13, 2009, 05:03:13 μμ »
Αφού μου έβαλες ιδέα για Invicta, αν και τα είχα ξαναδεί και μου φάνηκαν ακριβά, αφου έψαξα λίγο πιο προσεκτικά βρήκα αυτό στο παρακάτω link και μ'αρεσε πολυ! Λες να φαίνεται άσχημα όμως που είναι η κορόνα απο αριστερά και να το φοράω στο αριστερό χέρι??? Αα...  είμαι απο βόρεια και αν είναι να προτείνετε μαγαζιά να λέτε για θεσσαλονίκη..!

[url]http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=3373&category_id=66&option=com_virtuemart&Itemid=1[/url]

Μόνο πρόσεξε ότι αυτό που κοιτάς είναι 46mm και θα είναι σαν να φοράς ρολόι τοίχου στον καρπό σου , εκτός αν σου αρέσει αυτή η νέα μόδα (εγώ τους δουλεύω κάτι τέτοιους) αλλά εσύ ξέρεις .

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 13, 2009, 05:13:14 μμ »
Μόνο πρόσεξε ότι αυτό που κοιτάς είναι 46mm και θα είναι σαν να φοράς ρολόι τοίχου στον καρπό σου , εκτός αν σου αρέσει αυτή η νέα μόδα (εγώ τους δουλεύω κάτι τέτοιους) αλλά εσύ ξέρεις .

Αχχ ωραία!! τώρα ησύχασα γιατί στο μόνο που κολούσα ήταν οτι μπορεί να είναι μικρό!  ;D ;D Ε εντάξει οχι και τοίχου... Δοκίμασα στο χερι μου ρολόι 45mm και μου καθόταν πολύ καλά. Ούτε υπερβολές ούτε να είναι και μικρό όμως. :P

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 13, 2009, 05:43:02 μμ »
   Φίλε JimiS, το έχω δεί από κοντά το συγκεκριμένο invicta και μου άρεσε πολύ. Το βρίσκω ιδανικό για την ηλικία σου. Φρέσκο, νεανικό, σύγχρονο, ποιοτικό για τα λεφτά του και όχι χαζοχαρούμενο. Από κοντά θα σου αρέσει περισσότερο. Αν σου έκατσε καλά το 45άρι στο χέρι μην διστάζεις, χτύπα το :2thumbs:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 13, 2009, 06:05:12 μμ »
   Φίλε JimiS, το έχω δεί από κοντά το συγκεκριμένο invicta και μου άρεσε πολύ. Το βρίσκω ιδανικό για την ηλικία σου. Φρέσκο, νεανικό, σύγχρονο, ποιοτικό για τα λεφτά του και όχι χαζοχαρούμενο. Από κοντά θα σου αρέσει περισσότερο. Αν σου έκατσε καλά το 45άρι στο χέρι μην διστάζεις, χτύπα το :2thumbs:

Μπορείς να μου πεις σε ποιό μαγαζί το είδες και που?? Ελεγα αν μου ερχόταν βολικά να το δοκίμαζα κιόλας πριν το παραγγείλω

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 14, 2009, 02:12:39 πμ »
   Αθήνα δυστυχώς φίλε μου...

Αποσυνδεδεμένος NikosX

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 14, 2009, 11:53:26 πμ »
Steinhart, Tissot, από ελβετικά.
H Steinhart είναι άπαιχτη σε value for money με μηχανισμούς ΕΤΑ και εξαιρετικά pilot σχέδια. Αγορά μόνο από το σάιτ τους. Τα αεροπορικά τους μοντελα είναι πολύ ογκώδη και αρρενωπά.
Η Τισό έχει και εξαιρετικά value for money Quartz. Ψώνισε από καλό μαγαζί, με σκληρό παζάρι (έως και 30% κάτω!)

Citizen Promaster, από ιαπωνικά. Σκυλιά. πολύ καλοί οι μηχανισμοί Eco Drive (quartz χωρις μπαταρία).

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 14, 2009, 06:36:00 μμ »
Steinhart, Tissot, από ελβετικά.
H Steinhart είναι άπαιχτη σε value for money με μηχανισμούς ΕΤΑ και εξαιρετικά pilot σχέδια. Αγορά μόνο από το σάιτ τους. Τα αεροπορικά τους μοντελα είναι πολύ ογκώδη και αρρενωπά.
Η Τισό έχει και εξαιρετικά value for money Quartz. Ψώνισε από καλό μαγαζί, με σκληρό παζάρι (έως και 30% κάτω!)

Citizen Promaster, από ιαπωνικά. Σκυλιά. πολύ καλοί οι μηχανισμοί Eco Drive (quartz χωρις μπαταρία).

Τελικά μάλλον κατέληξα στο Invicta που έδειξα παραπάνω. Ελεγα να μην το πάρω από μαγαζί αλλά κατευθείαν απο το ιντερνετ και συγκεκριμένα απο το e-men. Πιστευω έχει πολύ καλύτερες τιμές από τα μαγαζιά.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 14, 2009, 06:40:05 μμ »
Ωραια φιλε μου Jimi αντε με το καλο και θα περιμενουμε πολλες φωτο ;)

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 14, 2009, 07:52:44 μμ »
Για πέστε μου και εσείς οι expert των ρολογιών :P. Θα φαίνεται άσχημα αν ένα ρολόι με την κορόνα αριστερά φοριέται στο αριστερό χέρι και το αντίθετο?? Εγώ πιστεύω πως οχι. Ακούω γνώμες!!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 14, 2009, 08:12:43 μμ »
Ειναι εντυπωσιακο και συναμα ασυνιθιστο η κορωνα στα αριστερα αλλα θα ειναι ομορφο και θα σου πηγαινει πολυ.
                                               Φιλικα
                                                 Ser

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 14, 2009, 08:28:05 μμ »
Είναι θέμα γούστου και ρολογιού. Εμένα στο συγκεκριμένο ρολόι δεν θα με πείραζε καθόλου. Υπάρχει κι ένα ελληνικό site που πουλά μόνο Invicta και μάλιστα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Σου δίνω τα στοιχεία παρακάτω, μήπως καταφέρεις και το δεις ζωντανά πριν το πάρεις πράγμα που θα ήταν και το ιδανικό. Μπορείς να μπεις και στο site τους να συγκρίνεις τιμές, αλλά και να μιλήσεις στο τηλέφωνο και με τους μεν και με τους δε, για θέματα εγγύησης κλπ. Καλή αγορά και αναμένουμε φωτο!!! ;D

Invicta watches eShop
Oddyseos 32str 
Thessaloniki 
Greece
info@invictatime.gr 
T:+30.2313.027.246 
M:+30.6945.80.59.18 (Greece), +357.99.762.830 (Cyprus) 
http://www.invictatime.gr 

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 14, 2009, 08:55:11 μμ »
Είναι θέμα γούστου και ρολογιού. Εμένα στο συγκεκριμένο ρολόι δεν θα με πείραζε καθόλου. Υπάρχει κι ένα ελληνικό site που πουλά μόνο Invicta και μάλιστα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Σου δίνω τα στοιχεία παρακάτω, μήπως καταφέρεις και το δεις ζωντανά πριν το πάρεις πράγμα που θα ήταν και το ιδανικό. Μπορείς να μπεις και στο site τους να συγκρίνεις τιμές, αλλά και να μιλήσεις στο τηλέφωνο και με τους μεν και με τους δε, για θέματα εγγύησης κλπ. Καλή αγορά και αναμένουμε φωτο!!! ;D

Invicta watches eShop
Oddyseos 32str 
Thessaloniki 
Greece
info@invictatime.gr 
T:+30.2313.027.246 
M:+30.6945.80.59.18 (Greece), +357.99.762.830 (Cyprus) 
http://www.invictatime.gr 

Μπήκα στο site που μου έδωσες (και σε ευχαριστώ για το ενδιαφερον!) και είδα το ρολόι που με ενδιαφέρει 100 ευρώ περίππου ακριβότερα από οτι στο e-men οπότε πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να το πάρω από αλλού. Οσο για να το δοκιμάσω μάλλον την Δευτέρα αν πάω θεσσαλονίκη θα περάσω μια βόλτα απο την διεύθυνση που μου έδωσες για να το δω και live. Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τις πολύτιμες πληροφορίες!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 14, 2009, 09:04:11 μμ »
   Πάρτους ένα τηλέφωνο πρώτα γιατί αφενός μπορεί να είναι μόνο γραφεία και αφετέρου μπορεί να είναι κλειστά λόγω των ημερών. Την διαφορά της τιμής την είδα κι εγώ γιαυτό σου είπα για την εγγύηση κλπ. Ότι και νάναι πάντως 100 ευρώ είναι πολλά.  ;)

Αποσυνδεδεμένος JimiS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Αύγουστος 18, 2009, 11:55:50 μμ »
Τελικά σημερα το μεσημέρι το παρήγγειλα το invicta που έλεγα (αν και ήμουν σε δείλημα για το χρώμα μεταξύ ασημί και χρυσαφί) Στο τέλος πήρα το ασημί και με τα λεγόμενα του e-men Δευτέρα, το πολύ μεχρι την  Τετάρτη θα το έχω. Είδομεν.... Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή στο χρώμα... Ααα!! και να σημειώσω πως την Δευτέρα που ήμουν θεσσαλονίκη, το είδα σε μια βιτρίνα και ρώτισα πόσο έκανε... 490 ευρώ μου είπαν.... Τότε να πω την αλήθεια μου άρεσε περισσότερο :D :D. Μόλις το παραλάβω θα ανεβάσω και φωτος για τα καλορίζικα ;D

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Αύγουστος 19, 2009, 12:02:01 πμ »
Αντε φιλε μας Jimi θα περιμενουμε πως και πως :smt117

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αύγουστος 19, 2009, 12:10:01 πμ »
Φίλε JimiS έκανες πολύ καλά που παρήγγειλες το ατσάλινο :2thumbs:, είναι πιο διαχρονικό και κατά τη γνώμη μου ωραιότερο :yes:. Άντε με το καλό να σου έρθει :smt117, να δούμε και φωτογραφίες για τα καλορίζικα :applaus:

Αποσυνδεδεμένος eftapsixos

• 38mm case
  • mickey έχεις μια τρομπέτα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αύγουστος 19, 2009, 06:11:35 μμ »
Με το καλό να το πάρεις και να μας βάλεις φωτογραφίες! :)
"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τις καινούριες
ιδέες... Δεν τρομάζουν βλέποντας τις παλιές?"