Αποστολέας Θέμα: Mήτινγκ...(χεχε)  (Αναγνώστηκε 35349 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 20, 2007, 12:03:50 πμ »
μακαρι να ειμαστε οσο το δυνατον περισσοτεροι. houston ευχαριστω πολυ γιασ την προταση, εχω υποψιν ενα φιλο που μου ειπε θα μου κανει τη δουλεια καθαρα φτηνα γρηγορα και νομιμα αλλα μια δευτερη γνωμη δε βλαπτει.
βασικα με ενδιαφερει να μην εχω προβληματα σε καποιο ελεγχο ή σε κτεο και να εχει καλη προστασια απο υπεριωδη συν βεβαια ωραια εμφανιση. ζηταω πολλα;
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 21, 2007, 01:38:39 μμ »
Πρόσεξε τι βάθμό, δηλαδή πόσο σκούρα θα είναι τα τζάμια γιατί από από ένα βαθμό και μετά τρώς κλήση τσέκαρε το.

Και κάτι για όποιον ενδιαφέρετε  άλλαξα την τιμή πώλήσης του TISSOT
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 21, 2007, 07:07:19 μμ »
Παράθεση από: "redfoot"
μακαρι να ειμαστε οσο το δυνατον περισσοτεροι. houston ευχαριστω πολυ γιασ την προταση, εχω υποψιν ενα φιλο που μου ειπε θα μου κανει τη δουλεια καθαρα φτηνα γρηγορα και νομιμα αλλα μια δευτερη γνωμη δε βλαπτει.
βασικα με ενδιαφερει να μην εχω προβληματα σε καποιο ελεγχο ή σε κτεο και να εχει καλη προστασια απο υπεριωδη συν βεβαια ωραια εμφανιση. ζηταω πολλα;

Eγώ έβαλα τα φιμέ που λένε ότι πρέπει να κατεβάζεις τα τζάμια όταν δείς police. Στο ταξίδι είναι καταπληκτικά. Aθήνα-Bόλο με ήλιο και κλιματισμό στο εντελώς χαμηλό!!!
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 21, 2007, 07:42:24 μμ »
To βράδυ όμως βλέπεις τίποτα γύρω γύρω σε κακοφωτισμένους ή επαρχιακούς δρόμους;

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 22, 2007, 05:18:27 μμ »
Παράθεση από: "MHTΣ"
Eγώ έβαλα τα φιμέ που λένε ότι πρέπει να κατεβάζεις τα τζάμια όταν δείς police. Στο ταξίδι είναι καταπληκτικά. Aθήνα-Bόλο με ήλιο και κλιματισμό στο εντελώς χαμηλό!!!

Αlu light της Lumar έχω εγώ στο δικό μου....

Είναι μία σκάλα πριν το "κατράμι"......Όχι στο παμπρίζ για διάφορους νομικούς και μη λόγους....

Σίγουρα το βράδυ σε δρόμους με ανεπαρκή (ή ανεπαρκές :-k ?) φωτισμό η ορατότητα είναι περιορισμένη....αλλά μία συνήθεια είναι και αυτό....

Στο θέμα των εσωτερικών θερμοκρασιών φίλε ΜΗΤΣ θα διαφωνήσω κάθετα....αν δε βάλεις και στο παμπρίζ δε κάνεις τίποτα....
Θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να μέτραγες θερμοκρασία μέσα στην καμπίνα πριν τα φιμέ και μετά....

Για την ομορφιά είναι και μόνο....

Στο τουρμπιστό πορτοκάλι του ρεντφουτ κιόλας θα είναι λόγω μεγάλης αντίθεσης.....ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!

Αποσυνδεδεμένος thyuk

• 36mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 22, 2007, 06:55:02 μμ »
ΜΗΤΣ τι σχεση εχεις με το βόλο, γιατι κι εγω απο κει ειμαι! δεν πιστευω να εισαι συμπατριώτης?
irking

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 22, 2007, 11:57:40 μμ »
off topic
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 23, 2007, 12:44:19 πμ »
στασου  ρε georgehh μια κουβεντα ειπε ο ανθρωπος και τον εβγαλες  αμεσως οφτοπικ  :pssst:

οντως στο πορτοκαλι θα γραφουν τελεια! αλλα δεν πρεπει να μπω στον πειρασμο να τι παρακανω με το σκουρο γιατι θα με τσακωσουν!

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 26, 2007, 10:37:33 πμ »
Παράθεση από: "houston"

Αlu light της Lumar έχω εγώ στο δικό μου....

Είναι μία σκάλα πριν το "κατράμι"......Όχι στο παμπρίζ για διάφορους νομικούς και μη λόγους....

Σίγουρα το βράδυ σε δρόμους με ανεπαρκή (ή ανεπαρκές :-k ?) φωτισμό η ορατότητα είναι περιορισμένη....αλλά μία συνήθεια είναι και αυτό....

Στο θέμα των εσωτερικών θερμοκρασιών φίλε ΜΗΤΣ θα διαφωνήσω κάθετα....αν δε βάλεις και στο παμπρίζ δε κάνεις τίποτα....
Θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να μέτραγες θερμοκρασία μέσα στην καμπίνα πριν τα φιμέ και μετά....

Για την ομορφιά είναι και μόνο....

Στο τουρμπιστό πορτοκάλι του ρεντφουτ κιόλας θα είναι λόγω μεγάλης αντίθεσης.....ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!

Eντάξει ας μην μας κλείσουν και μέσα! Στο παρμπρίζ δεν επιτρέπεται δια ροπάλου αλλά το θέμα θερμοκρασίας ισχύει και με διασταύρωση από άλλους. Aν ήταν για μόστρα μόνο σιγά μην τα έβαζα...

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 26, 2007, 10:38:16 πμ »
Παράθεση από: "thyuk"
ΜΗΤΣ τι σχεση εχεις με το βόλο, γιατι κι εγω απο κει ειμαι! δεν πιστευω να εισαι συμπατριώτης?

H καταγωγή μου είναι από Πήλιο και έχω και συγγενείς εκεί φιλαράκι.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 26, 2007, 12:02:20 μμ »
στασου  ρε georgehh μια κουβεντα ειπε ο ανθρωπος και τον εβγαλες  αμεσως οφτοπικ  :pssst:

οντως στο πορτοκαλι θα γραφουν τελεια! αλλα δεν πρεπει να μπω στον πειρασμο να τι παρακανω με το σκουρο γιατι θα με τσακωσουν!

Μην βάλεις τις μεμβράνες, είναι καλές στον ήλιο αλλά σε μέρες με ομίχλη, ή με βαρύ καιρό ή με χαμηλή γενικά ορατότητα γίνονται δυσάρεστες, ενοχλητικές και σχεδόν επικίνδυνες, εκτός κι αν δεν ταξιδεύεις οπότε για μεσα στην πόλη είναι ΟΚ. Σου το λέω εξ ιδίας πείρας !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 26, 2007, 12:42:45 μμ »

ΜΗΤΣ από πιο μέρος του Πηλίου κατάγεσαι....???

Είναι από τους πιο αγαπημένους μου προορισμούς....έχω πάει δεκάδες φορές και συνήθως μένω χαμηλά, στην Νταμούχαρη....

Έιχα κάνει και μία έκθεση (με χειροποίητα χαλιά) στην Τσαγκαράδα πριν από 2 περίπου χρόνια, στο Αχιλλοπούλειο αν το γνωρίζεις.....

Για τις μεμβράνες θα διαφωνήσω.....αλλά δεν έχει νόημα η κουβέντα.....απλά θα ήταν ενδιαφέρον να είχες κάνει το πείραμα με το θερμόμετρο που σου ανέφερα πριν....τώρα whatever!!!!

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 26, 2007, 10:00:03 μμ »
Παράθεση από: "trelovet"

Μην βάλεις τις μεμβράνες, είναι καλές στον ήλιο αλλά σε μέρες με ομίχλη, ή με βαρύ καιρό ή με χαμηλή γενικά ορατότητα γίνονται δυσάρεστες, ενοχλητικές και σχεδόν επικίνδυνες, εκτός κι αν δεν ταξιδεύεις οπότε για μεσα στην πόλη είναι ΟΚ. Σου το λέω εξ ιδίας πείρας !!!

μα εννοειται πως ΔΕΝ το θελω για την πολη! ξερεις ποσο θα ρουφαει..; :drinkers:
για εκτος πολης και για μεγαλες διαδρομες το θελω (ειμαι ταξιδιαρης) αλλα δεν ειχα ποτε εμπειρια με φιμε. Ειναι πραγματι επικινδυνα; αν δεν κανω λαθος απο οτι μου πε ο φιλος που θα τις περασει εχουν διαβαθμιση 30-35 σε μια κλιμακα που δε θυμαμαι ακριβως τι σημαινει αλλα γενικα οτι περναει απο ελεγχο χωρις προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 12:58:05 πμ »
Επειδή το συζητάγαμε στο club RAV4 πρόσφατα, το αν θα έχεις πρόβλημα με έλεγχο είναι καθαρά στοχαστική διαδικασία που λέγαμε και στο πολυτεχνείο. Ο παλιός ΚΟΚ το μόνο που αναφέρει είναι να είναι ορατοί οδηγός και επιβάτες. Το τι σημαίνει όμως "ορατοί" είναι κάτι που το ορίζουν δυστυχώς αυθαίρετα τα όργανα του νόμου.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 02:17:41 πμ »
Εννοώ ότι είναι πάρα πολύ ενοχλητικά για τα δικά σου μάτια αφού σκοτεινιάζουν (λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία) το οπτικό σου πεδίο χωρίς να μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση . Εξ'αλλου δεν βρήκα κάποια πραγματικά πρακτική αξία και τα έβγαλα αμέσως !
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 10:54:32 πμ »

ΜΗΤΣ από πιο μέρος του Πηλίου κατάγεσαι....???

Είναι από τους πιο αγαπημένους μου προορισμούς....έχω πάει δεκάδες φορές και συνήθως μένω χαμηλά, στην Νταμούχαρη....

Έιχα κάνει και μία έκθεση (με χειροποίητα χαλιά) στην Τσαγκαράδα πριν από 2 περίπου χρόνια, στο Αχιλλοπούλειο αν το γνωρίζεις.....

Για τις μεμβράνες θα διαφωνήσω.....αλλά δεν έχει νόημα η κουβέντα.....απλά θα ήταν ενδιαφέρον να είχες κάνει το πείραμα με το θερμόμετρο που σου ανέφερα πριν....τώρα whatever!!!!

Aη Γιάννης Πηλίου φίλε.
Mε τις μεμβράνες παιδιά δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε το βράδυ.

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 11:28:20 πμ »
Έλα ρε ΜΗΤΣ, έχω περάσει πολλά καλοκαίρια (και ενίοτε Πάσχα) Αη-Γιάννη γιατί ο ιδιοκτήτης του Hotel Ευτυχία είναι στενός οικογενειακός φίλος. :)

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 11:30:28 πμ »
Άντε θα σας κάνω και καλή τιμή στο καινούριο σπίτι που είναι under construction... :partyman:

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 04:27:03 μμ »
Άντε θα σας κάνω και καλή τιμή στο καινούριο σπίτι που είναι under construction... :partyman:

Αντε ΜΗΤΣ και τα χαλιά σου από εμένα εεεε.... :D

Έχω κάποιους πελάτες από τα μέρη σου.....άντε, να κάνω πελάτη και εσένα..... \:D/

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Mήτινγκ...(χεχε)
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 05:48:45 μμ »

Αντε ΜΗΤΣ και τα χαλιά σου από εμένα εεεε.... :D

Έχω κάποιους πελάτες από τα μέρη σου.....άντε, να κάνω πελάτη και εσένα..... \:D/

Aν βάλω χαλιά θα μιλήσουμε φιλαράκι... :rock:  :prayer: