Συμφωνω οτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κολυμβητης
Για να ακριβολογούμε είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ever, με βάση τα νούμερα. Μέχρι στιγμής, βέβαια...
....αλλα αυτο δεν αποτελει την κολυμπηθρα που θα ξεπλενει τα παντα γυρω του
Προφανώς. Μπορείς να μου πείς ποια είναι "τα πάντα"¨ακριβώς? Και γιατί αυτά τα "πάντα" είναι τόσο μεμπτά? Μόνο σε παρακαλώ μην μου ξαναπείς για την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού, την ομεγα και τα είδωλα. Μίλα μου συγκεκριμένα, με αποδείξεις....
....ουτε σημαινει οτι αυτος και οι συναθλητες του ξεκινουν απο την ιδια αφετηρια
Προφανώς και πάλι. Να σου πώ λοιπόν για να μάθεις ότι σε όλα τα αθλήματα υπάρχουν κάποιοι αθλητές που πραγματικά τυγχάνουν πιο ευνοικής μεταχείρισης, σε ποινές, σφυρίγματα ακόμα και σε θέση πάρκινγ.....

. Ομως για αυτό δεν υπάρχει θεωρία συνομωσίας της ΟΜΕΓΑ....
Το χρονόμετρο όμως αγαπητέ είναι αυστηρός κριτής και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και κουλτουρολογίας.
Ειναι
απιθανό λοιπόν ο Φελπς να μην αντιμετωπιστεί το ίδιο από τον αλητάρχη του αγώνα σε μία πιθανή γκέλα όπως ο αθλητής από τον Τρίτωνα Πετρομαγούλας.
Ομως είναι στο χέρι του Φελπσ να μιλήσει στον συναγωνιστή του στο τέλος του αγώνα και να του πει ένα

αντι να τον κλάσει επιδεικτικά και να πάει για ντουσάκι ακούγοντας mp3 (αδιάβροχο). Αν δεν το ξέρεις, μάθε ότι γίνεται και αυτό.
Ας μιλήσουμε με επιχειρήματα και όχι με ανούσια τσιτάτα. Θέλεις?