Αποστολέας Θέμα: το φαινομενο Phelps  (Αναγνώστηκε 11485 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
το φαινομενο Phelps
« στις: Αύγουστος 05, 2009, 09:47:08 μμ »
Η omega παντα ειναι μεσα σε σημαντικα πραγματα.Μπραβο της.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 06, 2009, 03:09:41 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
Απ: Omega’s Roman Holiday with Phelps & Rosolino
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 06, 2009, 02:11:21 μμ »
Πραγματι, μπραβο στην OMEGA που διαφημιζεται απο χασισακια Ολυμπιονικη...
 :weedman: :weedman:
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

director

• Επισκέπτης
Απ: Omega’s Roman Holiday with Phelps & Rosolino
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 06, 2009, 02:40:12 μμ »
υπαρχει ολυμπιονικης που να μην ηταν <φτιαγμενος> τα τελευταια 20 χρονια?εδω μεχρι και στην σκοποβολη ειχαμε κρουσματα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: το φαινομενο Phelps
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 06, 2009, 03:12:39 μμ »
εγω πιστευω οτι ειναι ενα φαινομενο,της βιοτεχνολογιας ισως? μπραβο τους οπως και να χει!

• 44mm case
    • Προφίλ
το φαινομενο Phelps
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 06, 2009, 04:32:43 μμ »
υπαρχει ολυμπιονικης που να μην ηταν <φτιαγμενος> τα τελευταια 20 χρονια?εδω μεχρι και στην σκοποβολη ειχαμε κρουσματα.

Απορω που σου φαινεται περιεργο η σκοποβολη. Αυτο που διαχωριζει τους μεγαλους σκοπευτες απο τους καλους ειναι η ικανοτητα να ελεγχουν τον καρδιακο ρυθμο την ωρα της βολης! Τα καταπραυντικα τυπου φουντας επιβραδυνουν τους παλμους.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 06, 2009, 04:34:42 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 07, 2009, 09:12:41 πμ »
Πραγματι, μπραβο στην OMEGA που διαφημιζεται απο χασισακια Ολυμπιονικη...
 :weedman: :weedman:

Τουλάχιστον, ευτυχώς που αναφέρεις ότι είναι Ολυμπιονίκης!!!!
Απλά για την ιστορία θα σου αναφέρω ότι διαχρονικά έχει 37 παγκόσμια ρεκόρ (29 ατομικά και 8 relay). Σήμερα, έχει 6 παγκόσμια που δεν έχουν σπάσει ακόμα....Αλήθεια λές η φούντα να τον βοήθησε να τα κρατήσει η να τα κάνει?

Εχώ ξαναδεί σε παλαιότερο ποστ σου για την στραβή με το χρονόμετρο και το ποιός το πάτησε πιο γρήγορα ότι τραβάς ζόρι ...
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1984.0.html

Τουλάχιστον, κάνε τον κόπο να διαβάσεις αυτό και σταμάτα να κάνεις τόσο τον ξερόλα......!
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Phelps

Ο Φελπς είναι "απίστευτος" κολυμβητής με πραγματικά μεγάλη γκάμα κολυμβητικών δυνατοτήτων είτε εσύ τον γουστάρεις είτε όχι. Είτε παίρνει φάρμακο είτε όχι. Είτε καπνίζει χασίσι είτε όχι.

Ενα είναι το σίγουρο αγαπητέ .. ότι εσύ (και όχι μόνο) όσο ντα-φού και να καπνίσεις δεν μπορείς να κολυμπήσεις τα 100 πεταλούδα σε λιγότερο από 50''. Για σκέψου το λίγο και τα ξαναλέμε.
Ο εκ πισίνας ορμόμενος Λάμπρος!

« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 07, 2009, 09:57:01 πμ από lambros »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 07, 2009, 09:28:06 πμ »
Απορω που σου φαινεται περιεργο η σκοποβολη. Αυτο που διαχωριζει τους μεγαλους σκοπευτες απο τους καλους ειναι η ικανοτητα να ελεγχουν τον καρδιακο ρυθμο την ωρα της βολης! Τα καταπραυντικα τυπου φουντας επιβραδυνουν τους παλμους.

Πρέπει να είναι ειδική φούντα που ενώ σε χαλαρώνει δε σε κοιμίζει - ζαλίζει - μαστουρώνει και συγχρόνως έχεις αυξημένη συγκέντρωση - διαύγεια.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 07, 2009, 09:30:58 πμ »
Είναι 50% φούντα, 25% χαμομίλι και 25% δίκταμο. ;D

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 07, 2009, 10:46:21 πμ »
Πόσα ξέρεις, πόσα ξέρεις!  :D

Εμένα διουρητική μου φαίνεται. :D

Φιλικά
Δημήτρης

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 07, 2009, 11:44:33 πμ »
Λαμπρο μην εισαι επιθετικος και μην προτρεχεις! Κατ' άρχην να διαβαζεις αυτα που προτεινεις σε αλλους να διαβασουν.
Απο τη wikipedia λοιπον.... :P
"In early 2009, Phelps admitted to "behavior which was regrettable and demonstrated bad judgment" following the publication of a photo by the British tabloid, News of the World, showing him using a bong, a device used for smoking marijuana. Following an investigation, the Richland County Sheriff's Department announced on February 16 that Phelps would not be prosecuted in connection with the incident because there was not enough evidence. USA Swimming suspended Phelps from swimming competitively for three months, and Kellogg's announced that it would not renew his endorsement contract."
Οπως ευκολα καταλαβαινεις δεν ειπα καμια ανακριβεια. Και Ολυμπιονικης ειναι (αναμφιβολα) και "χασισακιας" ειναι (θυμιζω οτι η μαριχουανα ειναι κανναβινοειδες) . Μαλλον εσυ, αλλα και καποιοι αλλοι αν κρινω απο τις απαντησεις, ειστε παντελως ασχετοι με το ντοπινγκ, ποιες ουσιες ειναι παρανομες στον αθλητισμο αλλα και τι προσφερουν. Εκπλαγηκατε οταν διαβασατε οτι το χασις βοηθα? Τα κανναβινοειδή είναι παραισθησιογόνες ουσίες. Σε ΅ικρές ποσότητες προκαλούν αίσθη΅α χαλάρωσης, ΅ειώνουν τις αναστολές και συνήθως χρησι΅οποιούνται προκει΅ένου να ΅ειωθεί ο φόβος του αγνώστου και να διατηρηθεί η ψυχραι΅ία. Γι'αυτο και προτιμουνται απο καποιους αθλητες, γι'αυτο ειναι παρανομα κατα τον αθλητικο νομο ακομα και σε χωρες που η χρηση κανναβινοειδων επιτρεπεται, οπως η Ολλανδια. Αρα ο κος Phelps τί εκανε φιλε Λαμπρο?
Λαθος ανθρώπους θεωρεις ειδωλα και λαθος ανθρωπους χρησιμοποιει η καθε OMEGA ως εικονες προβολης της. Γιάυτο και η Κellogg's σταματησε την συνεργασια τους.

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 07, 2009, 12:35:20 μμ »
Μαλλον εσυ, αλλα και καποιοι αλλοι αν κρινω απο τις απαντησεις, ειστε παντελως ασχετοι με το ντοπινγκ, ποιες ουσιες ειναι παρανομες στον αθλητισμο αλλα και τι προσφερουν.

Nαι έχεις δίκιο είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα, και απλά ευχαριστώ τον θεό που μου άνοιξες εσύ τα μάτια!  ::) 

Τα κανναβινοειδή είναι παραισθησιογόνες ουσίες. Σε ΅ικρές ποσότητες προκαλούν αίσθη΅α χαλάρωσης, ΅ειώνουν τις αναστολές και συνήθως χρησι΅οποιούνται προκει΅ένου να ΅ειωθεί ο φόβος του αγνώστου και να διατηρηθεί η ψυχραι΅ία.

Σε ευχαριστώ ξανά για το άνοιγμα των ματιών μου.  ::)  Πραγματικά μετά το express σεμινάριο πρεζόφουντας κατάλαβα ότι το χασίσι τελικά δεν χρησιμοποιείται μόνο για το κριθαράκι στο μάτι!

Γι'αυτο και προτιμουνται απο καποιους αθλητες, γι'αυτο ειναι παρανομα κατα τον αθλητικο νομο ακομα και σε χωρες που η χρηση κανναβινοειδων επιτρεπεται, οπως η Ολλανδια. Αρα ο κος Phelps τί εκανε φιλε Λαμπρο?

Ο (Αμερικάνος, έχει σημασία..) Phelps, απλά κάπνισε μαριχουάνα σε γυάλινη πίπα κατά τη διάρκεια γιορτής στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα. Μετα δεν κολύμπησε υπο την επήρεια.... Αρα θα πρέπει να το δεις αποσπασματικά. Δεν λέω ότι είναι καλό για το ευ αγωνιζεσθαι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα μπερδεύεις με το προφιλ του αθλητη.
Αλήθεια ξέρεις (η μάλλον φαντάζεσαι γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις) τι στερήσεις είχε στην ζωή του για να καταφέρει αυτά που κατάφερε? Δηλαδή, ακόμα και ένα "παραστράτημα" σαν αυτό, αυτόματα τον καθιστά υπόλογο? Εξάλλου ζήτησε και δημόσια συγνώμη....Εξάλλου είναι μόλις 24 ετών....   

Αλήθεια γνωρίζεις να μας πεις και άλλα περί ντοπινγκ για τα αθλήματα πισίνας?

Λαθος ανθρώπους θεωρεις ειδωλα .....Γιάυτο και η Κellogg's σταματησε την συνεργασια τους.

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια αγαπητέ μου φίλε..... Εσύ δηλαδή αναφέρεις την Κellog ως εταιρεία υπόδειγμα?

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 07, 2009, 12:40:05 μμ »
Εξακολουθεις να ειρωνευεσαι...

Επισης...
Αλήθεια ξέρεις (η μάλλον φαντάζεσαι γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις) τι στερήσεις είχε στην ζωή του για να καταφέρει αυτά που κατάφερε?
Που ειδες να λεω το αντιθετο? Γιατι κανεις αλματα λογικης? Ο Μπεν Τζονσον δεν ειχε στερησεις? Τι επιχειρημα ειναι αυτο?

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 07, 2009, 12:40:28 μμ »
Αλέξη είμαι άσχετος με το ντόπινγκ, αλλά σχετικός με την πλάκα. Είμαι εθισμένος και γιατρικό δεν υπάρχει. Ή μάλλον υπάρχει, περισσότερο χιούμορ. Γι' αυτό χαλαρά, χωρίς φούντα παρακαλώ.

Εν προκειμένω. Για να καταλάβω πως λειτουργεί η φούντα στον ανθρώπινο οργανισμό. Σε μικρή ποσότητα έχει την επίδραση του αλκοόλ όταν το πιείς και αυτό σε μικρή ποσότητα; Όπως η επίδραση ενός ποτηριού κρασί;

O Φελπς είναι χασισάκιας; Δηλ. κατά συρροή χρήστης; Ή μήπως κάπνιζε πριν τους αγώνες για να έχει καλύτερη απόδοση; Ή είναι μια νεανική παρόρμηση; Ή απλά κάνουμε εικασίες; Κατηγορία πάντως δεν του απαγγέλθηκε.

Το τι κάνει η κάθε εταιρεία για διαφημηστικούς λόγους δεν αποτελεί γαι μένα κριτήριο. Για διαφημηστικούς λόγους υπέγραψαν μαζί του συμβόλαια Ωμέγα και Κέλλογκς, για διαφημηστικούς ανακαλούν. Είναι μάρκετιν εταιρειών όχι η "Διάπλασης των παίδων".

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 07, 2009, 12:43:07 μμ »
Εξακολουθεις να ειρωνευεσαι...

Αυτα που γράφεις, αλλά το κυριότερο ο τρόπος που τα γράφεις είναι το επiεικότερο για ειρωνία alexisvass.

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 07, 2009, 12:45:19 μμ »
Δημήτρη, δεν γίνεται κολυμβητής να καπνίσει και μετά να βγάλει εξωλεμβιο και να κολυμπήσει (αξιοπρεπώς..).
Εκτός αν είναι φουνταριστός..... :)

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 07, 2009, 12:46:23 μμ »
Πιστεψε με οτι δεν θα σου αρεσε να ειχα τον ιδιο τονο απεναντι σου.   >:(
Αν θες να απαντας σε αυτα με τα επιχειρηματα σου χωρις υφακι.  >:(

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 07, 2009, 12:48:08 μμ »
Χαλαρά παίδες. Χωρίς φούντα είπαμε.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 07, 2009, 12:52:35 μμ »
Ναι δεν θα μου άρεσε. Εχεις δίκιο και συγνώμη.
Κάνε τον κόπο να διαβάσεις τα ποστ σου (οχι μόνο για τον φελπσ την φούντα και παλίοτερα το χρονόμετρο) αλλά και γενικότερα, και θα δεις υφάκι... να φαν και οι κότες.

Να μιλάς για κάτι με τόσο πάθος όταν το ξέρεις καλά.
Οταν δεν το ξέρεις, καλό είναι και κρατάς μικρό καλάθι. 

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 07, 2009, 12:53:29 μμ »
Για να καταλάβω πως λειτουργεί η φούντα στον ανθρώπινο οργανισμό. Σε μικρή ποσότητα έχει την επίδραση του αλκοόλ όταν το πιείς και αυτό σε μικρή ποσότητα; Όπως η επίδραση ενός ποτηριού κρασί;

@ Δημητρη
Η χρήση αλκοόλης (αιθανόλης) απαγορεύεται σε μερικά αθλήματα όπως η σκοποβολή και η ξιφασκία.
Για ποιούς λόγους οι αθλητές κάνουν χρήση του αλκοόλ? Το αλκοόλ χρησιμοποιείται προκειμένου να μειώσει την ευαισθησία στον πόνο (το αίσθημα του πόνου), να τονώσει την αυτοπεποίθηση και να καταστείλει τους οποιουσδήποτε
ψυχολογικούς φραγμούς που σχετίζονται με την απόδοση. Ωστόσο χρησιμοποιείται και για να διεγείρει το καρδιαγγειακό σύστημα, ή για να ελαττώσει το τρέμουλο και την συναισθηματική έκρηξη που προκαλεί το στρες σε μηχανοκίνητα αθλήματα. Ένα τέτοιο γεγονός σαφώς μπορεί να δράσει ευεργετικά και σε αθλήματα που απαιτούν ακρίβεια, όπως είναι η σκοποβολή και η τοξοβολία.

@ Λαμπρο
υφακι ειχα απεναντι στο φαινομενο Φελπς, οχι απεναντι στους συνομιλητες μου...

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 07, 2009, 01:16:10 μμ »
@ Λαμπρο
υφακι ειχα απεναντι στο φαινομενο Φελπς, οχι απεναντι στους συνομιλητες μου...

Δεν νομίζω...

Αλλά, σε κάθε περίπτωση, θεωρείς λίγο πράγμα 14 φορές ολυμπακή νίκη? Θεωρείς λίγο να είσαι πρωταθλητής σε ένα άθλημα επιδόσεων! από το 2001?
Και γιατί αυτά πρέπει να ιεροεξεταστούν κάτω από το πρίσμα του ύφους σου για το χρονόμετρο της  omega (που παρεπιπτόντως σε ενημερώνω ότι συμβαίνει πολύ συχνά...) και μιας άτυχης στιγμής ενός στερημένου (το εννοώ, ασχέτως εάν είναι μπιλιονερ) ενός παιδιού 24 ετών?
Τώρα εάν στο μέλλον βγει ότι βίαζε ασβούς, είναι άλλουνου παπά ευαγγέλιο.
Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα και να ακυρώνουμε έτσι σημαντικούς αθλητές. Εσύ?