Αποστολέας Θέμα: Βαλένθια 23/8/2009  (Αναγνώστηκε 8964 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

director

• Επισκέπτης
Απ: Βαλένθια 23/8/2009
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 30, 2009, 10:52:21 μμ »
φιλε konakis μην ξεχνας τα χρονια μου,εχω προλαβει και Τζακι Στιουαρτ,Τζακι ικξ και αλλα τετοια,αχ μελαγχολησα παλι  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 30, 2009, 11:09:34 μμ »
χεχεχε............... 8)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
  • Να πέσεις επιτρέπεται. . Να σηκωθείς επιβάλλεται !
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 30, 2009, 11:43:25 μμ »
     Κύριοι ας χαλαρώσουμε.Ο ένας έτρεχε μόνος του έχοντας από πίσω την πιό δυνατή και αγαπημένη ομάδα του θείου Μπέρνι (παρασκήνιο και ίντριγκα στο φόρτε) γι αυτό και πάντα ατιμώρητος ό,τι κι αν έκανε και ο άλλος κέρδιζε με όλους μέσα οδηγώντας . . . ΤΟΛΕΜΑΝ !!!!!!!!!!!!!  ???????????????
                      AYRTON με πίεση και τους αριθμούς χεσ . . νους ! !
                                Γιώργος     

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 30, 2009, 11:50:26 μμ »
   Μου αρέσει αυτή η κουβεντούλα περί Σούμι, Λάουντα, Πρόστ, ’υτον, Mclaren :up:, Ferrari  :down: κλπ. Μπορούμε να πούμε πολλά και να μιλάμε για ώρες, μπορούμε όμως να πούμε και δυό τρία πράγματα και να τελειώσουμε άμέσως. Ένας και μόνο ένας έπαιρνε αέρα το Μονακό, ένας ήταν αυτός που στην βροχή έψαχναν τον δεύτερο,ο Σένα. Αυτός μόνο θα μπορούσε να καθαρίσει τον "καθηγητή", αυτός και μόνο κάρφωσε την όπισθεν πάνω στο τετακέ και ξανάφυγε στον αγώνα. Εξαιρετικός ο Σουμάχερ αλλά ο θρύλος ήταν, είναι και θα είναι ο ’υτον Σένα...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 31, 2009, 12:54:48 πμ »
Δηλαδή βρε παιδιά για να χαλαρώσουμε πρέπει να με το ζόρι να πούμε ότι ο Σεννα ήταν καλύτερος του Μιχαλη; Και ο Παρνίς που κέρδισε το Μονακό και μάλιστα με Λιζιέ (1996); Η Τολεμαν τουλάχιστον είχε και αρχισχεδιαστή που ακόμα και σήμερα είναι κορυφαίος (Rory Byrne). Αλλά να συμφωνήσω με τον φίλο μου τον Γιάννη, μπορούμε να πούμε ένα μόνο πράγμα και να τελειώσουμε αμέσως. 7 Πρωταθλήματα Οδηγών. Ο άνθρωπος έκανε τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου να φαίνονται ανύπαρκτοι.

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 31, 2009, 02:56:28 πμ »
Δηλαδή βρε παιδιά για να χαλαρώσουμε πρέπει να με το ζόρι να πούμε ότι ο Σεννα ήταν καλύτερος του Μιχαλη; Και ο Παρνίς που κέρδισε το Μονακό και μάλιστα με Λιζιέ (1996); Η Τολεμαν τουλάχιστον είχε και αρχισχεδιαστή που ακόμα και σήμερα είναι κορυφαίος (Rory Byrne). Αλλά να συμφωνήσω με τον φίλο μου τον Γιάννη, μπορούμε να πούμε ένα μόνο πράγμα και να τελειώσουμε αμέσως. 7 Πρωταθλήματα Οδηγών. Ο άνθρωπος έκανε τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου να φαίνονται ανύπαρκτοι.

Νομίζω οι συγκρίσεις Σένα-Σουμάχερ, Πελέ-Μαραντόνα, Πανεραι-χχχ κλπ :-) ίσως δεν οδηγούν πουθενά. Συζήτηση να γίνεται!!

Την καλημέρα μου σε όλους έχω αεροπλάνο να προλάβω :-)
i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 31, 2009, 10:48:03 πμ »
Λάουντα, ο αγαπημένος μου.

Ο Σουμάχερ είναι ένα αμάλγαμα ικανοτήτων. Τρομερή αυτοσυγκέντρωση, αντίληψη κατάστασης, τέλεια φυσική κατάσταση, καταπληκτική σταθερότητα, μεταδοτικότητα σκέψης. Γύριζε την πίστα σα κομπιουτεράκι, ήξερε τι ήθελε από τους μηχανικούς.
Ο Κίμι για παράδειγμα που έχει τρελό ταλέντο δεν μπορεί να ρυθμίσει το αυτοκίνητό του. Αν δεν είναι γάτος ο μηχανικός του, κλαύτα Χαράλαμπε. Ο Μοντόγια ήταν κυκλοθυμικός, μπορούσε μέσα στον ίδιο αγώνα να τον βλέπεις με τα κυάλια και μετά από λίγο να σκουπίζει τη σκόνη των υπολοίπων.

Φιλικά
Δημήτρης