Αποστολέας Θέμα: wakmann pilot unitas  (Αναγνώστηκε 3273 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
wakmann pilot unitas
« στις: Ιούλιος 25, 2009, 02:00:11 μμ »
Case: Edelstahl-590 euro
Diameter without crown: 45mm
Movement: UNITAS 6498 hand winding
Dial: black

Features:

Stainless steele 316l
Screwed case back
Water proof 5ATM
Sapphire glas
Small second at 6
Straps in differnet styles available

XL military pilot watch with Cal. UNITAS 6498 for collectors. Luminova dial and hands for perfect viewability. WAKMANN signed on case-bottom. The black strap is made of genuine leather. Comes with a high quality Collectorsbox and certificate.

Specials:
XL Pilot watch in style of real german Luftwaffe instruments

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: wakmann pilot unitas
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 25, 2009, 02:21:01 μμ »
Πολύ ωραίο!! Ειδικά η κορώνα (ξέρεις την αδυναμία μου.... ;D) και το λουράκι!! :2thumbs:
Διάβασε όμως και εδώ για να έχεις μια πιο "σφαιρική" εικόνα για την εταιρεία: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,4277.0.html
Όπως και νάχει πάντως εμένα μου αρέσει και το "χτες" και το "σήμερα" της φίρμας...... ;)
Φιλικά Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 25, 2009, 02:33:43 μμ »
θα πω κατι αλλο....σε ποιο ρολοι ,αλλης μαρκας μοιαζει?να πω ειναι σχεδον τα ιδια?.....tourby

ελα ομως που η tourby εχει ξεκινησει προσφορες!!!το ιδιο ρολοι θα το βρει καποιος στα 450 ευρω και με open back καπου στα 500
τι λετε? ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 25, 2009, 02:42:24 μμ »
απο παλαιοτερο ποστ ,στο σχετικο θεμα

μοιαζουν Η οχι?για μενα ναι!!!

TOURBY will discontinue all 42mm and 45mm Pilot´s watches with small second hand ETA Unitas 6497/6498 movements. After 2010 we will offer Pilot´s watches with Center Second Unitas only. So we will offer all discontinued 42mm and 45mm Pilot´s watches for a special price of minus 50 Euro (20%). We will go on with the center second Unitas movements only. Please take your chance to get one of the discontinued models.

some exaples of our SPECIAL OFFER
κριση η οχι,οποιος θα ηθελε ενα pilot unitas.... ;)
εδω μερικες προσφορες ;)
http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=282291
TOURBY Big Pilot 45mm B3 PLAIN with Swiss Made ETA Unitas 6497-1 Plain (450 Euro + shipping costs)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 25, 2009, 02:46:29 μμ »
θα πω κατι αλλο....σε ποιο ρολοι ,αλλης μαρκας μοιαζει?να πω ειναι σχεδον τα ιδια?.....tourby

ελα ομως που η tourby εχει ξεκινησει προσφορες!!!το ιδιο ρολοι θα το βρει καποιος στα 450 ευρω και με open back καπου στα 500
τι λετε? ;)
Λέω ότι βγήκε ο κάθε Γερμανός και προσπαθεί χωρίς να "ιδρώσει" να πάρει κομματάκι από την πίτα των B-Uhr. Και για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι εταιρείες όπως η Steinhart και η Archimede παίζουν χωρίς αντίπαλο και κερδίζουν άνετα..... ;D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 25, 2009, 02:49:12 μμ »
διαφωνω,η Archimede ναι,ειναι η ιδια παραγωγος.η Steinhart ,ακολουθει τα βηματα πολλων αλλων και προμηθευεται εκτος γερμανιας, απο τριτους.οσο εχω διαβασει τα tourby ειναι πολυ ποιοτικα και προσεγμενα στις λεπτομερειες,ρολογια
απο τιμες?τις θεωρω καλες ;D

τα Steinhart εχουν design.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 25, 2009, 03:09:21 μμ »
Ωραιο ειναι καλα το παει η Γερμανια τελικα ::)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 25, 2009, 07:08:04 μμ »
Λέω ότι βγήκε ο κάθε Γερμανός και προσπαθεί χωρίς να "ιδρώσει" να πάρει κομματάκι από την πίτα των B-Uhr. Και για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι εταιρείες όπως η Steinhart και η Archimede παίζουν χωρίς αντίπαλο και κερδίζουν άνετα..... ;D
διαφωνω,η Archimede ναι,ειναι η ιδια παραγωγος.η Steinhart ,ακολουθει τα βηματα πολλων αλλων και προμηθευεται εκτος γερμανιας, απο τριτους.οσο εχω διαβασει τα tourby ειναι πολυ ποιοτικα και προσεγμενα στις λεπτομερειες,ρολογια
απο τιμες?τις θεωρω καλες ;D

τα Steinhart εχουν design.
Εννοώ το εξής. Έχεις 4 σχεδόν ίδια σχεδιαστικά ρολόγια με ίδιες μηχανές και ίδια πανω-κάτω χαρακτηριστικά.
Και τιμολογούνται ως εξής: Archimede 295-395, Steinhart 350, Tourby 450-500, Wakmann 590. Ποιό θα διάλεγες??
Εγώ κάποιο από τα δύο πρωτα, με πιθανότερο το steinhart που έχει πιο όμορφο ντιζάϊν. Μοναδικό του "μειονέκτημα" για μένα τα 47μμ. Στο 44άρι δεν μ' αρέσει η κορώνα, αλλά την αλλάζεις!! ;)
Ίσως κάποιος πει "έλα μωρέ 100-200 ευρώ παραπάνω είναι". Δεν είναι έτσι. Είναι ακόμη και 100% παραπανω!! (Archimede 295-Wakmann 590). Το σίγουρο είναι ότι το Wakmann είναι 70% ακριβότερο, και το Tourby 43% πιο ακριβό από το steinhart!!
Σας φαίνεται λίγο? Εμένα όχι! Γιατί στο κάτω-κάτω τι παραπάνω δίνουν αυτά για να αξίζουν ακόμα και διπλάσια τιμή?? ???
Φιλικά Ηλίας

ΥΓ: Δεν θα προτιμούσατε καλύτερα ένα Laco Automatic με ΕΤΑ-2824 (490 euros) ?? Ιστορική φίρμα, ιστορικό ρολόϊ!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 25, 2009, 07:14:32 μμ από IliasG »