0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλε Νικο ευχαριστω το περιμενω πως και πως
aris....πολύ ωραίο με το blue dial,αλλά και το μπρασελέ του επίσης πολύ ωραίο!
Τελειο ειναι το Seastar τελικα ο Θεος οντως ειναι μεγαλος γιατι το βρηκα και απο Σαββατο θα το χω στο χερι μου
Πρωτα ο Θεος...
ποσα seastar ,κυκλοφορουν στο φορουμ?ειστε πολλοι....χμμμμ....παει το moonwatch!
Seastar 1000 το επίτιμο ρολόι του φόρουμ
Φίλοι Συμφορουμίτες καταγγέλλω και δημόσια ότι είναι 2 διαφορετικά μπλε, ένα με κόκκινα στοιχεία στους δείκτες και ένα με λευκά!
Καλά βρε "ψαχτήρι" Άρη βρήκες 2, και τα πήρες για πάρτη σου και τα 2?? Δώσε ΤΩΡΑ ένα στον φουκαρά τον SER που το ψάχνει εναγωνίως!!! Δεν ξέρεις το ρητό "Ο έχων δύο χιτώνας να δίνει τον ένα"?? Φιλικά ΗλίαςΠάντως καλορίζικο και καλοφόρετο στο χέρι αυτού που θα καταλήξει......
Αυτό λέω κι εγώ!! Άσε τις καρπίσιες!! Το seastar ΑΜΕΣΩΣ στο κουτί του και ΓΡΗΓΟΡΑ στον SER!! Ακούς Άρηηηηηηη??
Πάντως κι εγώ βρήκα ένα σήμερα, ασημί με μπρασελέ, στο κέντρο της Αθήνας. Αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται, ευχαρίστως να τον ενημερώσω.
Πολυ ομορφο το Tag Heur καλοριζικο στον φιλο Αρη Φιλικα Ser
Mια προσθια live φωτο Αρη απο το Ταg θα ηταν οτι πρεπει ...το εχω φορεσει με το μαυρο καντραν αλλα κ το μπλε ειναι σπεσιαλ!!!!Στιβαρο, ομορφο sport chic ρολοι......
Οσο για μενα, μετα απο ενα ταξιδι-αστραπη μεχρι την Αλικαρνασσο, ειπα να αρκεστω σε αυτο!... Παντως, μπλε καντραν εχει... Φιλικα,Watch-Collector
Xμμ, δεν ξερω φιλε Ηλια!Θα το σκεφτω... Το ρολο'ι' ειναι πραγματι πολυ ωραιο, οποτε μεχρι το Σαββατο που θα το δωσω, εχω καιρο!... Φιλικα,Αρης