OK παιδιά, δεν σας ξέχασα...απλά....έφυγα για διακοπές!!τώρα γύρισα, και πριν φύγω πάλι σας δίνω και τις φωτό που υποσχέθηκα. (μαζί με κάτι διορθώσεις.....) λΟΙΠΌΝ...ΤΟ hamilton είναι 41mm και όχι 43mm Που είπα, και είναι αδιάβροχο στις 3 ATM.
VOILA...........
το κουτί

..το κουτί μέσα στο κουτί...

το περιεχόμενο...

μια πιο κοντινή

λίγο πλάϊ

πολύ πλάϊ....πραγματικά slim

λίγο πλάτη

πολύ πλάτη....

και στο φινάλε.....η Καρπίσια!!!!!

το ρολόϊ είναι απίθανο, και οφείλω να παραδεχτώ ότι η έλλειψη δείκτη δευτερολέπτων κάνει το χρόνο να παιρνά πιο αργά...λιγότερο αγχωτικά!!!
Το μόνο λάθος μου ήταν να πάρω μαζί μου στις διακοπές το ρολόϊ, και τα σημάδια του ιδρώτα...λόγο του αδυσώπητου ήλιου των Ελληνικών νησιών είναι ήδη εμφανεί στο λουράκι....δεν πειράζει...ευκαιρία για μπρασελέ..
Δεν τελειώνουν όμως όλα εδώ...μόλις γύρισα στο σπίτι αντίκρυσα το παρακάτω κουτί...ανέλπιστο δώρο απο τη Νονά μου (ναί ξέρω είμαι λίγο μεγάλος αλλά αυτά συμβαίνουν άμα έχεις καλή Νονά........γι"αυτό φροντίστε να διαλέξετε καλόυς Νονούς στα παιδιά σας....

Επειδή όμως αυτό είναι το forum για μηχανισμούς ....και για να σας κρατήσω σε λίγη αγωνία......η συνέχεια στο forum των reviews μέχρι το βράδυ.................... stay tuned...