και ομως ,εχουν και τα 2 αυτοματες μηχανες ,ετσι ειναι πιο λογικο! 
οπως και να χει ,κανεις δεν μπορει να πει οτι η σεικο δεν εχει ποιοτητα,ειναι και ολα in house.
με λιγα λογια εχει ολες τις προδιαγραφες !βεβαια υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που εχουν σημασια για ενα ρολοι και δεν ειναι απαραιτητα,μονο η ποιοτητα κατασκευης Η in house μηχανη .αλλα σιγουρα δεν μπορει κανεις να της "αρνηθει " την θεση της ,στο ωρολογιακο στερεωμα!
Όχι δεν αρνούμαι τίποτα σε κανένα. Η Seiko είναι ψηλά στην εκτιμησή μου από πλευράς ποιότητας και αξίας ρολογιού. Απλά την εκτιμώ γι' αυτό που είναι και όχι για κάτι παραπάνω. Είναι seiko, δεν είναι rolex, δεν είναι Ω, αλλά και δεν είναι ούτε Orient, ούτε citizen. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω?
Έχει την θέση της στο ωρολογιακό στερέωμα, είναι συγκεκριμένη, και προσπαθεί να την αλλάξει. Θεμιτό αλλά δεν φτάνουν 1-2 ρολόγια γι' αυτό...
Για μένα το να ζητά αυτά τα λεφτά για ένα ρολόϊ εκεί που σ' αυτές τις "κλάσεις" κυριαρχούν άλλες (καλύτερες για μένα εταιρείες), όσο καλό κι αν είναι αυτό, είναι λάθος. Με κάνει
να μη θέλω πια να το αγοράσω, ακόμα κι αν μπορώ. Άλλωστε μπορώ να αγοράσω κάτι άλλο "καλύτερο", ακόμα κι αν αυτό το "καλύτερο" είναι μόνο κατ' όνομα!! Και αυτό (το όνομα) μετράει πολύ για μένα.....
Πιστεύω ότι κάθε εταιρία έχει ένα τιμολογιακό και ταυτόχρονα πελατειακό "εύρος" με μικρές αποκλίσεις πάνω ή κάτω. Αν προσπαθήσει να το ξεπεράσει (προς τα πάνω), για μένα χάνει όχι μόνο την "ταυτότητά" της στην αγορά αλλά και την πελατειακή της δυναμική. Η seiko θα είναι πάντα seiko, όσο καλά προϊόντα κι αν βγάλει, δεν θα είναι ποτέ π.χ. Ω (η επιλογή της σύγκρισης λόγω παραπλήσιων τιμών ΜΜ με κάποια Ω).
Όπως κι η Nissan θάναι πάντα Nissan, ακόμα κι αν κάποια αυτοκίνητά της μπορούν να κερδίσουν κάποιες Πόρσε. Πόρσε δεν θα γίνει ποτέ η Νισσάν!!

Και τη Νισσσάν την εκτιμώ πολύ, είχα μέχρι τώρα 3 αυτοκίνητά της....

Σόρρυ για το οφ-τόπικ!
τελικα ποιο θα ειναι το επομενο σας ρολοι? 
Κανένα από τα τρία παραπάνω (ΜΜ300-ΜΜ600,μακάρι να μπορούσα,-U1)!

Φιλικά Ηλίας