Όντως αυτό που θέλω είναι η εμφάνιση.Καταλαβένω οτι με 250 Ε δεν πέρνεις τιποτα ποιοτικό αλλά μιας και γνωρίζεται κάποια πράγματα παραπάνω είπα να ρωτήσω.Δεν θέλω να το πάρω και να μου μείνει τον πρώτο μήνα.Αυτο ποθ θέλω να ρωτήσω είναι υπάρχει πιθανότητα να γίνει αυτο???
Εμφανισιακά σας άρεσε???
Αγαπητέ φίλε κάνεις λάθος, με 250 ευρώ παίρνεις και ποιοτικά μηχανικά ή αυτόματα ρολόγια!!

Εμφανισιακά το ρολόϊ που πόσταρες μου άρεσε λιγότερο από κάποια άλλα της Oxette....
Το πιθανότερο είναι να μην σου μείνει στον πρώτο μήνα, μάλλον θα το έχεις για χρόνια, οπότε αν σου αρέσει δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω κουβέντας επ' αυτού.
Δεν έχουν κάτι κακό τα quartz. Όλοι έχουμε τέτοια. Απλά προτιμάμε και μας αρέσουν πολύ περισσότερο τα μηχανικά, τα θεωρούμε "πραγματικά" ρολόγια....
Ρώτησες τη γνώμη μας, σου απαντήσαμε (ο Γιάννης και ο SER κυρίως) και σου εξηγήσαμε το γιατί όχι quartz και καλύτερα μηχανικό. Από εκεί και πέρα εσύ επιλέγεις. Προτάσεις υπάρχουν πολλές αρκεί να θέλεις να τις δεις και να τις ακούσεις.
Π.χ. Αν περιμένεις λίγο (1-2 μήνες) μπορείς να πάρεις Swatch αυτόματο χρονογράφο με λίγο παραπάνω χρήματα.....

Φιλικά Ηλίας