Αποστολέας Θέμα: Bοηθήστε να απεξαρτηθώ από το BelowZero1000  (Αναγνώστηκε 6605 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Bοηθήστε να απεξαρτηθώ από το BelowZero1000
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 06, 2009, 03:02:33 μμ »
   Καθυστέρησα να απαντήσω στην παρατήρηση του grecellin γιατί πραγματικά σκεφτόμουν: Τελικά ήθελα ¨ώθηση¨ ή ¨απώθηση¨; Το ρολόι μου αρέσει πολύ, πάρα πολύ μπορώ να πώ. Και είναι μέσα στα οικονομικά όρια που βάζω στον εαυτό μου αγοράζοντας ένα ρολόι (<1000euro μέχρι τώρα). Ναι έχει δίκιο ο Ηλίας, αγοράζεις 7750 μ'αυτά τα χρήματα. Δεν αγοράζεις όμως τέτοια ¨μουτσούνα¨ και τέτοιο ¨τσαμπουκά¨, απαντούσα μέσα μου στον συνφορουμίτη και στον εαυτό μου. Συν το ένα, πλήν το άλλο. Και τι άλλο θα μπορούσα να πάρω μ'αυτα τα λεφτά; Σκέψεις που κάνουμε όλοι μας αφού κανένα ρολόι δεν είναι αυτόνομο, το επιλέγουμε ανάμεσα σε τόσα άλλα. Θα αντιμετωπίσω το πρόβλημα κατάματα, σκέφτηκα και ξανακατέβηκα κέντρο.
   Ωραίο αυτό το Fortis αλλά ακριβό, μου αρέσει κι αυτό το Longines αλλά μου πέφτει μικρό, η αντιπροσωπεία της Invicta έχει ελάχιστα κομμάτια κι αυτά παλιά, καλό αυτό το Hamilton αλλά μοιάζει μ'αυτό που φοράω, σ'αυτό το μαγαζί ξαναμπήκα ή όχι; Να και το μπιλοζίρι καμαρωτό καμαρωτό στο κουτί του, με το μαύρο καουτσούκ φορεμένο και δίπλα το μπρασελέ και το εργαλειάκι για τις αλλαγές. Το φοράω στο χέρι και λέω: Που είστε ρε παιδιά να το δείτε; Πως είπατε; Με ρωτάει ο πωλητής. Τίποτα τίποτα λέω απ'έξω μου και να η απάνηση στον grecellin λέω από μέσα μου.
   ¨Που είστε ρε παιδιά να το δείτε;¨ Φαντάσου να γνωριζόμασταν κιόλας. Να τι ζητούσα λοιπόν, να τι ζητάμε όλοι μας πιστέυω. Να αλλάξουμε δυό κουβέντες, να αστειευτούμε, να ακούσουμε μια ακόμη γνώμη, να μοιραστούμε την προσμονή ενός νέου αποκτήματος με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος με μας. Είναι αδύνατο να το κάνουμε από κοντά, είμαστε τόσοι πολλοί και μένουμε σε διαφορετικά μέρη, το κάνουμε διαδικτυακά. Να γιατί έγραψα εκείνο το post και να γιατί κι εσείς ανταποκριθήκατε άμεσα και σας ευχαριστώ γιαυτό. Η ουσία του forum δεν είναι απλά η συμμετοχή, είναι το μοίρασμα των σκέψεων, των πόθων, των συγκινήσεων μεταξύ ανθρώπων που καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 06, 2009, 03:28:07 μμ »
Τελικά Γιάννη μου το πήρες, να πούμε τα συγχαρίκια?? :laola:
Άντε γιατί η βδομάδα σκέψης και διανόησης τελειώνει και μετά η "επιστήμη" σηκώνει τα χέρια ψηλά... :jg:
Αν θες τη γνώμη μου ως "ειδικού", πάρ'το. Αν δεν το κάνεις και πάρεις κανα άλλο, ποτέ δεν θά'σαι απόλυτα ευχαριστημένος μ' αυτό που πήρες!!
Καλή αγορά!! :smt031

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 06, 2009, 03:30:36 μμ »
Μόλις θα ρωτούσα : "Τελικά Γιάννη το πήρες το τιμημένο;" και με κόκκινα γραμματάκια βγήκε το :

Προσοχή! Ενώ διαβάζατε, ένα νέο μήνυμα δημοσιεύθηκε. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.

Τι θα γίνει βρε Ηλία; Τέτοια ταύτιση;  ;D

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 06, 2009, 03:39:11 μμ »

¨Που είστε ρε παιδιά να το δείτε;¨ Φαντάσου να γνωριζόμασταν κιόλας. Να τι ζητούσα λοιπόν, να τι ζητάμε όλοι μας πιστέυω. Να αλλάξουμε δυό κουβέντες, να αστειευτούμε, να ακούσουμε μια ακόμη γνώμη, να μοιραστούμε την προσμονή ενός νέου αποκτήματος με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος με μας. Είναι αδύνατο να το κάνουμε από κοντά, είμαστε τόσοι πολλοί και μένουμε σε διαφορετικά μέρη, το κάνουμε διαδικτυακά. Να γιατί έγραψα εκείνο το post και να γιατί κι εσείς ανταποκριθήκατε άμεσα και σας ευχαριστώ γιαυτό. Η ουσία του forum δεν είναι απλά η συμμετοχή, είναι το μοίρασμα των σκέψεων, των πόθων, των συγκινήσεων μεταξύ ανθρώπων που καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον...

Αυτό φίλε Γιάννη πρέπει να το βάλουμε κάπου και να το βλέπουμε όλοι μας όσο πιο συχνά γίνεται.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 06, 2009, 03:43:15 μμ »
εγω ειδα στην Στοα Φεξη το ΒZ σε All Black (PVD). Ηταν εντυπωσιακο στο μεγεθος των 46 mm

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 06, 2009, 03:44:40 μμ »
Μόλις θα ρωτούσα : "Τελικά Γιάννη το πήρες το τιμημένο;" και με κόκκινα γραμματάκια βγήκε το :

Προσοχή! Ενώ διαβάζατε, ένα νέο μήνυμα δημοσιεύθηκε. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.

Τι θα γίνει βρε Ηλία; Τέτοια ταύτιση;  ;D
:lol: :lol:
Τα μεγάλα??? πνεύματα.... :smt115 :smt115

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 06, 2009, 06:51:42 μμ »
   Παιδιά η αγορά δεν έγινε ακόμη-δεν κρατούσα επίτηδες χρήματα πάνω μου αφού ήξερα πως θα υπέκυπτα :god:-κυρίως για δύο λόγους. Ο πρώτος γιατί ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες η αντικατάσταση του αυτοκινήτου μου κι επειδή το καινούργιο έρχεται από Γερμανία, δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως. Ο δεύτερος γιατί θα ήθελα να δω ένα ακόμη ρολόι που δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμη Ελλάδα. Κι επειδή κι αυτό είναι Hamilton καταδυτικό (άλλο στυλ βέβαια), ένα από τα δύο θα καταλήξει στο χέρι μου. Μακάρι να  κατείχα καλύτερα τους υπολογιστές να το ανέβαζα στο post. Είναι στο My watch.gr>ΡΟΛΟΓΙΑ>Επιλογή-Αγορά ρολογιού>Hamilton Watch Co>Σελ.4 στο post του george- το τρίτο ρολόι. Αν μπορεί κάποιος ας το ανεβάσει (Ξέρω-ντροπή)...

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 06, 2009, 08:37:23 μμ »
το καλοκοιτάζω και εγώ το "μπιλοζέρι"  ;)

Φιλικά Κωνσταντίνος
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 06, 2009, 09:15:31 μμ »
   Είναι όντως ξεχωριστό ρολόι παιδιά και το All Black (PVD) ακόμη πιο ιδιαίτερο. Εγώ πάντως κλείνω προς το ατσάλι με μαύρο καντράν. Ίδωμεν...