Αποστολέας Θέμα: Bοηθήστε να απεξαρτηθώ από το BelowZero1000  (Αναγνώστηκε 6615 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Bοηθήστε να απεξαρτηθώ από το BelowZero1000
« στις: Ιούλιος 01, 2009, 02:06:19 μμ »
Παιδιά βοηθήστε λίγο να απεξαρτηθώ από το BelowZero1000. Γράψτε πόσο χάλια είναι, ότι δεν αξίζει τα λεφτά του και διάφορα τέτοια, μπάς και τα 750 ευρόπουλα μείνουν στην τσέπη μου...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 01, 2009, 02:36:12 μμ »
Παιδιά βοηθήστε λίγο να απεξαρτηθώ από το BelowZero1000. Γράψτε πόσο χάλια είναι, ότι δεν αξίζει τα λεφτά του και διάφορα τέτοια, μπάς και τα 750 ευρόπουλα μείνουν στην τσέπη μου...

ποιο απο τα δυο?

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 01, 2009, 02:43:44 μμ »
Γιάννη μου θα σου πω την αλήθεια έστω κι αν είμαι ίσως ο μόνος που θα στην πει.
Το belowzero1000 όντως δεν μ' αρέσει!! ;D
Δεν θα το αγόραζα ποτέ. Σοβαρολογώ!!
Δεν μου αρέσει η κάσα του, τα "μπουλόνια" στις 4 άκρες της.Σαν πεταχτά αυτιά είναι... :-\
Άσε που είναι πολύ σκέτο ως ρολόϊ. Τι δίνει για να ζητάει 750. ??? -1000 μ.??
Σιγά τα ωά!! Το κάνουν και ρολόγια απείρως ομορφότερα με το 35% της τιμής "αυτουνού"!!
Ή μήπως πρόκειται να "πέσεις" τόσο χαμηλά, χα,χα ???
Όχι 750, ούτε 250 δεν θα έδινα... :P
Λυπάμαι αν σε στεναχώρησα, είπα μόνο την ειλικρινή γνώμη μου. Θά 'θελες να σου πω ψέμματα και να σου "χαϊδέψω" τα αυτιά??  ;D
Δεν θα το έκανα ποτέ προκειμένου να σε "προστατέψω" ως μέλος του φόρουμ αυτού. :)
Πάντα φιλικά Ηλίας

ΥΓ: Σημείωσε δε ότι είμαι μεγάλος φαν της Hamilton. Έχω δύο ρολόγια της (x-wind, jazzmaster chrono)
ΥΓ: Να υποθέσω ότι 750 κάνει το αυτόματο, όχι ο χρονογράφος, έτσι??
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 01, 2009, 02:54:02 μμ από IliasG »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 01, 2009, 03:00:05 μμ »
Νομίζω Ηλία ότι το έχεις ξαναγράψει ότι δεν σου αρέσει, έτσι δεν είναι; Κι εμένα πάντως δεν με ενθουσίαζε, μέχρι που το είδα από κοντά και το φόρεσα. Είναι πολύ ρολόι το άτιμο και πάει και στον καρπό μου που είναι μεγάλος, 19cm. Η τιμή βέβαια αφορά το αυτόματο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και περιμένω και αντιπροτάσεις για όποιον έχει όρεξη...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 01, 2009, 03:02:06 μμ »
αντιπροτασεις?πολυ δυσκολο,γιατι ειναι ενα διαφορετικο σχημα κασας και δεν εχει αμεσα αντιπαλο

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 01, 2009, 03:10:06 μμ »
Φίλε george_ απάντησα και σε σένα πριν τον Ηλία, μάλλον όμως κάτι πάτησα λάθος και δεν βγήκε το post. Η επιλογή μου αφορά το πρώτο από τα δύο, με stainless steel και μαύρο καντράν. Όσο για την ιδιαιτερότητα της κάσας έχεις δίκιο, δεν μοιάζει με κάτι άλλο...

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 01, 2009, 03:28:02 μμ »
Γιάννη το αν μου αρέσει εμένα ή όχι δεν έχει και τόση σημασία, σημασία έχει εσύ πώς νιώθεις γι' αυτό το ρολόϊ??
Νιώθεις καούρες, σε λούζει κρύος ιδρώτας, έχεις ταχυπαλμίες όταν το βλέπεις? Όταν το δοκίμασες στο χέρι σου ένιωσες μια τάση λιποθυμίας?? :ill:
Αν ναι τότε η "περιπτωσή" σου πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.  :headbash:
Το κρίσιμα ερωτήματα είναι: Η "θεραπεία" δούλεψε?? Είδες καμμιά βελτίωση στο "πρόβλημά" σου?? Θα μείνουν τα 750 ευρώπουλα στην τσέπη σου??
Αν είδες έστω και μικρή "βελτίωση", μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια. Συνέχισε να διαβάζεις το σχετικό ποστ μου πρωΐ-μεσημέρι-βράδυ από μία φορά, σαν αντιβίωση... :D
Για μια εβδομάδα όμως, δεν επιτρέπεται παραπάνω. Μετά από αυτό το διάστημα αν το "πρόβλημα" επιμένει, αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για "ανίατη" περίπτωση και πρέπει να παρθούν πιο "δραστικά" μέτρα....
ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ!!
Μην σου μείνει και κανένα κουσούρι και τρέχουμε.... :D
Αυτά από μένα.
Πάντα φιλικά Ηλίας.

ΥΓ: Διευκρίνηση, δεν είμαι γιατρός!! Όποιος προσπαθήσει να σε πείσει για το αντίθετο, μην τον πιστέψεις!!
Παρακαλούνται οι γιατροί-μέλη του φόρουμ με τη σχετική ειδικότητα να δώσουν τα "φώτα" τους στον "ασθενή" Γιάννη.... ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 01, 2009, 05:23:41 μμ »
Ναι, ναι γιατρέ μου, αυτά τα συμπτώματα έχω!!! Παίρνω την βαριοπούλα και ξεκινάω....

Ε ρε τι πλάκα έχουμε!!!

Θα πρότεινα μάλιστα, να ανοιχτεί ένα σχετικό topic, όπου θα αναρτηθούν ανάλογες θεραπευτικές μέθοδοι με του Ηλία, προς ανακούφιση των πολλών ασθενών του χώρου...

Φιλικά Γιάννης (Υπό ιατρική παρακολούθηση και αγωγή)

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 01, 2009, 05:34:04 μμ »
Γιάννη νε ξέρεις ότι είμαι στο πλευρό σου σαν καλός οnline φίλος. Εχω να πω τα εξής:
α) Σκέψου να σταματησει να βγαίνει το μοντέλο που σου αρέσει (όπως πάθαμε κάποιοι με τα samurai  :(  )
b) Σκέψου να ακριβήνει (όπως πάθαμε κάποιοι με τα guinand  :(  )
c) Αποφάσισε ελεύθερα χωρίς να επηρεάζεσαι από ότι σου έγραψα  ;D

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 01, 2009, 06:17:03 μμ »
Γιάννη νε ξέρεις ότι είμαι στο πλευρό σου σαν καλός οnline φίλος. Εχω να πω τα εξής:
α) Σκέψου να σταματησει να βγαίνει το μοντέλο που σου αρέσει (όπως πάθαμε κάποιοι με τα samurai  :(  )
b) Σκέψου να ακριβήνει (όπως πάθαμε κάποιοι με τα guinand  :(  )
c) Αποφάσισε ελεύθερα χωρίς να επηρεάζεσαι από ότι σου έγραψα  ;D

Κώστα οι "θεραπείες" είναι οι εξής:
α)Παίρνεις τα παρόμοια με το σαμουράϊ (mako, super-mako αν η περίπτωση είναι βαριά), μπας και βρεις λίγη ανακούφιση στην βαριάς μορφής κατάθλιψη και στις ενοχές που σε κατακλύζουν επειδή δεν το πήρες πέρυσι που υπήρχε και το γιεν ήταν στο "υπόγειο". :asian: :chinese: :smt027
β)Γι' αυτό περιμένεις μέχρι μία βδομάδα, όχι παραπάνω, μετά τρέχεις και το αγοράζεις, για να μην  :wallbash: :headbash: :hangman: :fire: 
γ)Η ελευθερία επιλογής είναι καλή όταν τελικά επιλέγεις αυτό που ονειρεύεσαι. Γι' αυτό επίλεξε ελεύθερα, αλλα...πάρε το μπιλοζίρι!! :smt031 ;D
Φιλικά Ηλίας

ΥΓ: Πότε ακρίβηναν τα Guinand??
ΥΓ2: Είμαστε τρελά off-topic ή μου φαίνεται, χα,χα??

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Bοηθήστε να απεξαρτηθώ από το BelowZero1000
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 01, 2009, 11:10:06 μμ »
Θα απαντήσω στον Ηλία αλλά περισσότερο είναι για να ακούσει τα "παθήματα" μου ο Γιάννης.
α) Όταν κάποιος έχει φάει κόλημα με ένα δυστυχώς δεν υπάρχει υποκατάστατο. Φυσικά όσο και να ήθελα σαμουράι δεν θα το πλήρωνα ποτέ όσο ένα σούμο. Ήθελα τον συνδιασμό του συγκεκριμένου ρολογιού με την κανονική τιμή.  :-[
Το mako το πήρα και το λατρεύω, το super mako είναι μια αγορά που θα κάνω αλλά και τα δυο τα βλέπω σαν αυτόνομες "οντότητες" και δεν τους αξίζει ο ταπεινωτικός τίτλος του υποκατάστατου.  :)

Συμπέρασμα: Γιάννη φρόντισε να μην το χάσεις το μπιλοζίρι αφού σου αρέσει τόσο. Η Hamilton νομίζω πως αλλάζει συχνά καταλόγους και αρκετές φορές είναι out of stock στο internet.

β) Αρκετά Ευρωπαϊκά -τουλάχιστον- ρολόγια πήραν μια αύξηση τελευταία. Πάνω-κάτω 10%. Καλά που έχουμε μια βάση δεδομένων εδώ στο mywatch γιατί μερικές φορές σκέφτομαι "μήπως δε θυμάμαι καλά;"

60.50 - Tachymetre
40,5 mm, 14,9 mm-10 bar -Saphirglas-810,00 EUR
900,00 EUR

Και σήμερα : 
( http://guinand-watch.com/index.php?option=com_content&task=view&id=95&Itemid=257 )
Preis
880,00 EUR mit Lederarmband.
970,00 EUR mit Metallarmband, Nr. 2 oder Nr. 3.

Δεν είναι η μόνη περίπτωση  απλά αυτό είχα αποφασίσει να πάρω ;)

Συμπέρασμα : Γιάννη δυστυχώς μάλλον δύσκολα θα πέσουν οι τιμές ειδικά όταν μιλάμε για κοινό νόμισμα (ευρώ) Αν σ αυτή την "παγκόσμια οικονομική κρίση" δεν έγινε κάτι, δε βλέπω πότε θα γίνει. Φυσικά μιλάω για αγορά πρώτο χέρι.

γ) Περιμένω μερικούς καλούς διαξιφισμούς γιατί πολλή ησυχία έχουμε τον τελευταίο καιρό. ΟΧΙ εσύ Γιάννη, εσύ έχεις δουλειά να κάνεις ;D  (Σε πειράζω η αγορά είναι αποκλειστικά δική απόφαση).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 01, 2009, 11:20:44 μμ από grecellin »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 01, 2009, 11:35:24 μμ »
οταν το βρεις και σου αρεσει ,πρεπει να το χτυπας.....μετα θα το εχουμε απωθημενο....

υ.γ
μπραβο σου κωστα για τα 2 guinand σου! ;)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 01, 2009, 11:43:10 μμ »
Θα απαντήσω στον Ηλία αλλά περισσότερο είναι για να ακούσει τα "παθήματα" μου ο Γιάννης.
α) Όταν κάποιος έχει φάει κόλημα με ένα δυστυχώς δεν υπάρχει υποκατάστατο. Φυσικά όσο και να ήθελα σαμουράι δεν θα το πλήρωνα ποτέ όσο ένα σούμο. Ήθελα τον συνδιασμό του συγκεκριμένου ρολογιού με την κανονική τιμή. 
Το mako το πήρα και το λατρεύω, το super mako είναι μια αγορά που θα κάνω αλλά και τα δυο τα βλέπω σαν αυτόνομες "οντότητες" και δεν τους αξίζει ο ταπεινωτικός τίτλος του υποκατάστατου. 
Τα λες δηλαδή στην "πεθερά" για να τ' ακούει η "νύφη"?? :lol:
Κώστα μου ποτέ δεν είπα ή υπονόησα ότι είναι υποκατάστατα. Κάθε άλλο. Τα χαρακτήρισα "παρόμοια". Σε χαρακτηριστικά, σε εμφάνιση και σε (καλύτερη) τιμή!! Το samurai και το super-mako μού φαίνονται το ίδιο όμορφα. Το sumo επίσης αλλά ανεβαίνουμε κλάση και τιμή... :2thumbs:
Ούτε εγώ θα έπαιρνα samurai σε τιμή sumo. [-X
Μόνο sumo σε τιμή samurai!!! :jg: :jg:
Φιλικά Ηλίας

ΥΓ: Έγώ ήθελα το Guinand 70.50LL με μπρασελέ και από 750 πήγε 870!! Καταραμένη αναβλητικότητα.... :datz:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 01, 2009, 11:49:41 μμ »
orient cem 7500 θελουμε παρουσιαση και φωτο!!!!!!!!!

για μενα εαν αρεσει τοσο πολυ το BelowZero1000,το χτυπαμε...

70.50....εχει ακομα ομως κομματια.... ;)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 02, 2009, 12:20:00 πμ »
orient cem 7500 θελουμε παρουσιαση και φωτο!!!!!!!!!

για μενα εαν αρεσει τοσο πολυ το BelowZero1000,το χτυπαμε...

70.50....εχει ακομα ομως κομματια.... ;)
1) Έχω καθυστερήσει αδικαιολόγητα. Συγχώρησον!! :god:
2) +1000, όσα τα μέτρα... ;D
3) Εκεί που πήγε την τιμή χωρίς λόγο, φυσικά και έχει, εμείς δεν έχουμε!! :jg:
(πλάκα κάνω, η τιμή είναι ακόμα ο.κ.)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 02, 2009, 02:23:47 πμ »
Παιδιά για το θέμα της αναβλητικότητας έχετε απόλυτο δίκιο. Το Seastar 1000 το πρόλαβα στο φτερό. Και μιλάμε για το ασημί καντράν, γιατι το μαύρο είχε εξαφανισθεί προ πολλού.
Δεν θα το καθηστερήσω λοιπον πολύ, ίσως και μέσα στη βδομάδα. Θέλω να δω μόνο από κοντά ένα ακόμη, το Seaview H37715135, το έχει δει κανείς σε βιτρίνα; (Αν και το βλέπω απίθανο να ξεφύγω από την μπιλοζιρίαση)

Ηλία που τα βρίσκεις αυτά τα απίστευτα ανθρωπάκια που κοπανιούνται με σφυριά, βαράνε τα κεφάλια τους στον τοίχο και αυτοπυρπολούνται; Έχω πεθάνει στά γέλια... ;D ;D ;D

Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση σας...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 02, 2009, 02:25:52 πμ »
κανουμε κλικ στο περισσοτερα ,ακριβως διπλα απο τις φατσουλες,εκει ανοιγει ενα παραθυρο με πολλα ακομα ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 02, 2009, 02:32:59 πμ »
 :megaeek: Μου φαίνεται  :sleep: όρθιος...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 02, 2009, 02:36:16 πμ »
 :smt038
ολα οκ,αντε και συντομα με το ρολοι!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 02, 2009, 03:02:04 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση σας...

Τελικά ζητούσες βοήθεια (ώθηση) για το αγοράσεις και τα περί απεξάρτησης ήταν στάχτη στα μάτια Γιάννη  ;D